| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:02
- Nahlásit
Je mezi pejskaři tady někdo, kdo rád dělá weby? Já už na to nemám čas a jsem na to absolutně tupá, takže bych za vytvoření webu i zaplatila. Chci grafický návrh, na úvodní straně přidávání novinek přes redakční systém, návštěvní knihu a fotogalerii. Koukala jsem na profi firmy, chtějí docela dost, nečekám, že bych to měla od někoho za pět tisíc, to fakt ne, je to práce na dlouho ale chci to mít hezky udělané, já to jenom lepím jednu kravinu na druhou.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:16
- Nahlásit
Mucholabka
http://jhterka.webz.cz/obsah.html
zrovna dneska jsem na to narazila....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:20
- Nahlásit
Dines
Díky, ale takhle si to opravdu nepředstavuji, chci něco čistého, moderního, funkčního, tohle splácat zvládnu taky.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:22
- Nahlásit
Mucholabka
hele podívej se na www.kralovaci.unas.cz , nabízejí tam co hledáš - webmaster
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:28
- Nahlásit
dělal i naše stránky, ale dokáže udělat i uplně jiný vzhled. Pokud chceš,mrkni se
www.artemio.wz.cz
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:32
- Nahlásit
Kolik to tak stojí, udělat takový stránky? A jak je to pak s "údržbou"?
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:36
- Nahlásit
Radecha
asi to záleží na každém webmasterovi
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:41
- Nahlásit
Fík
Myslím tak orientačně, nějaké rozmezí. Vůbec nemám představu, jestli 1000,- nebo 10 000,- nebo víc. Takový normální jednoduchý stránky, jak říká nahoře Mucholabka, ale který pěkně vypadaj.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:48
- Nahlásit
Radecha
moc se v tom taky nevyznám,ale třeba moje stránky byly dělány cca 14 dní a údajně je cena cca 15.000,- (bez fotek a textů),tak že to asi drahý je dost.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:49
- Nahlásit
Vecpu se vám, holky, do debaty. Nabízím překlady psích webů i stránek CHS do angličtiny, za rozumnou cenu nebo barterem , v práci jde do tuhého, tak zkouším, kde bych tu svou angličtinu mohla uplacírovat...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:58
- Nahlásit
Mucholabka
tak s redakčním systémem bys neuspěla ani u mě.. ačkoliv jsem i programovala, tak já mám a dělám jen stránky statické... paměť neslouží a znovu se něco učit - to už se mi nechce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:05
- Nahlásit
Na přidávání novinek tam stačí zapracovat zaheslovanou návštěvní knihu z bluebord, jako to mají třeba tady www.ambergold.cz a jinak hezký stránky dělá moje známá, ceny nevím, ale klidně se u ní poptejte, více na http://www.psi.mysteria.cz/
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:15
- Nahlásit
Mucholabka
Ahoj, teďka dodělávám svůj web a bude hotov tak do 14 dní, pak když budeš mít zájem bych se mohla vrhnout na ten tvůj. Podrobnosti bychom probraly po e-mailu. Přes mejlík bych ti mohla zatím poslat jen fotku toho mého, spouštět ho budu opradu nejdříve za 14 dní.
Můj e-mail: v.takacova@seznam.cz
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:28
- Nahlásit
Frog
Bezva, napíšu ti, až budu mít chvilku času.
Jinak bych ty novinky třeba i v nějakém tom php splácla, hlavně mi jde o grafiku, jsem na to úplně blbá. Údržbu pak zvládnu taky, texty si doplním. Blueboard už nechci, je tam reklama, kkdyž si už platím doménu, nechci reklamu. Kdysi jsme s bráchou udělali i návštěvní knihu, třeba bych to zase zvládla, ale přemýšlení bolí
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:33
- Nahlásit
Mucholabka
Dobrá pak napiš probereme to .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:36
- Nahlásit
Frog
vy budete mít svuj web? a kde mám odkaz? v mailu? doufám,že jo
|
leila
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:15
- Nahlásit
já můžu taky s nějakým jednodušším webem pomoct můj web : www.pumidog.hu.cz další tvorba je třeba www.hustopecskerybniky.ic.cz kde jsme přerušily kontakt...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 17:17
- Nahlásit
leila
něco více o samotném Alfovi, slecno - ale jinak hezke stranky i culik
|
leila
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 17:31
- Nahlásit
argosek
jj já vím o té chybě vím už dlouho ale.... jinak díky
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 17:49
- Nahlásit
leila
ale?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 17:57
- Nahlásit
argosek
není tolik času zatím dělám fotogalerii jak se dodělá možná bude čas i na opravení chyby
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 10:06
- Nahlásit
Mucholabka
Ahoj, tak jsem ti poslala mejlík . Mrkni na to a myslím,že můžeme finišovat.
|