Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / dovolená so štendom
Autor Zpráva
Mika
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:38
- Nahlásit

otvaram tohtorocne nekonecne diskusie na temu pes a more - ano ci nie
mam stento GR a zaciatkom cervenca ideme do chorvatska na dovolenku - to mu bude 6 mesiacov. V podstate som rozhodnuta, ze ide s nami, pretoze si neviem predstavit, ze ho necham 2 tyzdne u priatelovych rodicov (jednak ze ako stena je na mna silno naviazany a po druhe za dva tyzdne stena mozu tak pokazit - od prekrmovania az po nespravnu vychvu - sak vieme ako to nasi rodicia so psami vedia - ze si psa pri navrate nespoznam)
Ideme na Makarsku do mestecka podgora do privatu, boli sme tam minuly rok a bolo to skutocne skvele.
Myslite, ze 6 mesacny goldak mi takyto zazitok zvladne? V aute je klima a cestu mi furt prespi, pocas siesty by sme s nim boli vnutri, more mame tak 5 minut od privatu a su tam miesta, kde nie su verejne plaze a pes tam v pohode moze.
Na co si musim davat pozor? Citala som o hotspotoch a podobnych neprijemnostiach.. da sa toho vyvarovat?
Za AKUKOLVEK radu ci nazor vam budem neskutocne vdacna, skutocne si vazim toto fundovane forum

nika00
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:48
- Nahlásit

Mika
ja se chystam s hafama (GR a krizenec) za 3tydny take do chorvatska. fence je uz tedy 6let, ale myslim ze neni zadny problem.

jinak ceho se vyvarovat!
kozene obojky nechte doma! jinak se doporucuje nejaka pipeta proti srdecnim cervum.

ale ohledne psa v chorvatsku by ti urcite poradila vic "jandula"

Ariška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:57
- Nahlásit

nika00
jenom jsem zvědavá - proč ne kožené obojky?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:06
- Nahlásit

Mika
já jsem loni absolvovala cestu přes Chorvatsko až do Černé Hory se 5měsíčním labradorem.Cestu zvládl dole na místě u spolujezdce a celou cestu prakticky prospal, když už se mu to nelíbilo dal to najevo a zastavili jsme. Nikde žádný kontroly nebyly, takže nic speciálního nepotřebuješ, i když psí pas samozřejmě mít musíš.
Možná jen pozor až půjdeš se psem na pláž, já na jednu se psem vyrazila a dostala jsem sprdunk, cedule psům vstup zakázán byla za stromem a nebyla vidět.

nika00
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:21 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit

Ariška
jenom jsem zvědavá - proč ne kožené obojky?
protoze prave kozene obojky s mokrou/vlhkou srsti dokazi napachat hodne velke a bolestive rany - zaparena kuze se dre az do krve a je to hodne bolestive...

jooo jinak :
vymysl chorvatu- pes musi mit MAX 3dny (pred odjezdem) stare osvedceni od veterinarni spravy, ze je zdravy!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání