| Autor |
Zpráva |
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 11:42
- Nahlásit
Tak prý si na mě Chicopela vzala na pomoc právnika.To je hnus.Ona kšeftuje se psy a chce žalovat mně.To je svět.Celkem jsem si jistá že jsem ji nijak neuškodila.Tak kdyby jste mněli někdo proti Chicopele, cunshop atd- tak mi dejte prosím vědět.Děkuji Lenka
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 11:44
- Nahlásit
Lenkamachova
Jak vzala právníka? Na co? Kam? Proč? Povídej.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 11:45 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Lenkamachova
Přihlaš se na seznam a dojdi na chat pokecat.
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 11:46
- Nahlásit
No že prý ji špiním ne internetu.Takový nesmysl.Nešpiním její jméno, protože ho pořád neznám.Kontaktovala mně nějaká paní nebo slečna nevím kdo.Po ICQ a že prý je to urážka a špinění jejího jména.Ale já její příjmení neznám a to má jediné štěstí.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 11:47
- Nahlásit
Lenkamachova
Blbost, neboj. Stav se na tom chatu, viz výše.
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 11:50
- Nahlásit
Jaká místnost??Neumím Chatovat.Se přihlásím tak co potom?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 11:52
- Nahlásit
Lenkamachova
Klikni na tuten odkaz - americký pitbulteriér.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 11:53
- Nahlásit
Lenkamachova
Kam jsi zase šla? Jsem tam jako i.impact.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 20:18
- Nahlásit
mám nějaké kámoše, kteří maj jiné kámoše a ti ji znají osobně, takže vám sešenu jméno a přijímení, možná i něco vííííííííc
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 15:41
- Nahlásit
Jo moc děkuji.Vše mi pošlete na Lenkamachovaa@seznam.cz.Díky
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 00:42
- Nahlásit
Halo halo lidičky, nic nového?
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 21:33
- Nahlásit
Halo halo lidičky??Nic se neděje??Že by už dala pokoj a schovala se??
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:38
- Nahlásit
Dnes mi přišel příspěvek nad kterým mi vyhrkly slzy do očí.
Nedaří se mi sehnat příjmení Chicopely.Prosím pomozte.Nemůže jí to stále procházet.
Dobrý den. Dnes jsem si na www.zvirata.bazos.cz přečetla Váš článek o slečně CHICOPELA. Mám s ní bohužel také zkušenost. Asi před 3 měsíci jsme museli dát pryč naši fenku Nova Scoti Duck Tolling retrívra - Triny. Proto jsem podala inzerát a ani ne 2 dny na to se ozvala tato slečna, že má o naši fenku zájem a že si pro ni přijede. Za začátku se zdála být sympatická, tak jsem byla ráda že naše fenečka bude snad v dobrých rukou. Druhý den na to mi ale napsala, že si pro ni přijet nemůže, že maminka jí to nedovolí jet tak daleko, atd. Tak jsem jí napsala, že jí tedy fenku přivezu. Už si přesně nevzpomínám kde říkala že bydlí, ale napsala mi, že bude u tety v Bruntále. Domluvili jsme se tedy, že já jí fenku přivezu. Vstávala jsem v 5:00 hod, nešla jsem do školy a se 3 psy jsme se vydali na vlak. Ten den bylo hodně sněhu a mrzlo. My jsme jeli 4 hodiny vlakem a konečně jsme byli v Bruntále. Vystoupím z vlaku a slečna nikde. Čekárna byla zamčená tak jsem s těmi psy ( mezi nimi i tehdy 5 měsíční štěně border collie ) čekala u nádraží. Po 5 minutách jsem jí volala a nebrala mi telefon. Vlak domů nám jel za 2 hodiny a další za 3 hodiny. Sundala jsem si budnu a to promrzlé štěně jsem zabalila do bundy. Napadlo mě, že se půjdeme projít. Ušli jsme kousek a začalo strašně sněžit. Proto jsme se šli schovat do nějakého podchodu. Psi mokří, já mokrá a slečna pořád nezvedala telefon. Za ty dvě hodiny jsme se vrátili na nádraží. Stojíme tak před tou budovou a najednou ke mě přicupitá slečna CHICOPELA. Začala se omlouvat, že její autobus měl zpoždění a dřív to nestihla. Řekla jsem si, že se to může stát každému. Proto jsem jí předala fenku, PP a očkovací průkaz. Ještě jsem jí několikrát opakovala, že o fence chci být neustále informována. Ona mě ujistila, že kdykoliv ji budeme chtít vidět, že nebude problé. Rozloučila jsem se a se slzami v očích jsem odjížděla domů. Tehdy mě vůbec nenapadlo, že Triny vidím naposled. Týden potom mi ještě přes ICQ poslala 3 fotky a od té doby nic. Na maily nereaguje a na icq také není. O Triny vůbec nic nevím a každý den lituji toho, že jsem jí fenku nechala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:54
- Nahlásit
Lenkamachova
Před pár týdny jsem ti mailem posílala její jméno a nějaké info. Tobě to nedošlo?
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:02
- Nahlásit
nedošlo mi nic.email je Lenkamachovaa@seznam.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:28
- Nahlásit
Lenkamachova
Aha, vynechala jsem to poslední "a". Tak bůhvíkomu ty informace přišli . Večer ti to pošlu znova.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:32
- Nahlásit
Biluška
Aha, vynechala jsem to poslední "a".
šiš s váma ale dělat špionáž !!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 18:15
- Nahlásit
Lenkamachova
taky mi vhrkly slzy do očí..Chicopela je jistě hajzl a slečna co dala fenku pryč anechala si dva jiný psy nevim no...ch ji lidi jsou hajzli:
|
Falka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:10
- Nahlásit
Taky jsem byla trochu překvapená - že dala pryč fenku a přitom měla 5-měsíční štěně..... zdá se mi to trošku divný, ale samozřejmě okolnosti neznám, takže těžko hodnotit.
|
Falka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:15
- Nahlásit
Jo, a navíc - když už bych byla opravdu donucená dát psa pryč (což jsem přesvědčená, že bych nikdy udělat nemohla - ale člověk nikdy neví, co se může stát), rozhodně bych nesouhlasila s předáním někde na nádraží, bez smlouvy atd. - prostě jen tak dát někde člověku psa do ruky a nazdar - chápu, že lidi jsou vychcaní a člověk občas naletí, ale kdyby člověku na psu fakt záleželo, tak si to trochu líp posichruje - člověka si prověří, sepíše smlouvu atd. A pokud není slečna plnoletá (když jí rodiče nechtěli dovolit jet tak daleko), tak bych trvala na tom, že jí psa přivezu domů, uvidím i její rodiče atd., ten popisovaný způsob předání mi prostě nepřijde normální.
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 10:17
- Nahlásit
No já taky jela na nádraží a zbytečně.V tu chvíli jsem myslela že dělám dobře než aby tehdy firma psa utratila tak jsem ji sháněla pánička.Napetěla jsem.Ale ještě že tehdy nepřišla.Pejsek je v pořádku a Chicopela je šílenec a bezcita.A co mi paní poslala má podobný scénař co se stal mě.Jinak moc všem děkuji za info.
|