| Autor |
Zpráva |
Kasia
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:02 - Změnil/a: Kasia
- Nahlásit
(nebo i pro někoho, kdo je odtamtud)
koukala jsem na tu tvou procházku, je naprosto úžasná...jsem z Prahy a na jednodenní se mi tam moc nechce, raději bych jela na dýl...nemáš víc info, např. ohledně kempu, je tam vůbec něco takového? díky
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:40
- Nahlásit
jéé už jsem ti odpovídala i ve vláknu s procházkama ... moc nevím kde se dá i s hafanem. Ale kouknu, nebo zkus hledat na netu, já našla chatovou osadu ale o psech tam nic nepísali ...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 13:42 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
tady nějakej seznam kde se ubytovat
Co tohle?
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 14:04
- Nahlásit
reneeska
díky za info....budu ještě hledat...ale má představa je stan...mě se moc do nějakého zařízení nechce...ale jinak moc díky
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 14:33
- Nahlásit
Aha tak to vyrazte a tam jsou u řeky dvě takový místa, s totemem a tábořištěm, taky tam plánuju někdy přespat.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 14:56
- Nahlásit
Kasia
reneeska
já tuhle štreku taky znám, i když jsem ji šla jen jednou a to opačně a docela nedávno jsem tam měla v plánu takovej psí víkend, který skrze počasí nevyšel a ubytko jsme měli mít tuhle, a jinak kemp je neblíž v Hartvíkovicíh u Dalešické přehrady
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 14:59
- Nahlásit
reneeska
to by šlo, ale je to asi neoficielní, co? aby tam na nás někdo nevlít...
suri
díky za info
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 15:01
- Nahlásit
Kasia
jj neofiko, ale já tam nepotkama ani nohu nikdy ... Ten lamber teda bere psi jo, suri? Já tam o nich nic nevyčetla ... ale je to dobrá varianta, jen taková odbočka z trasy, a pak se člověk na nic zas vrátí a pokračuje.
Zírám že to zná tolik lidí
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 15:07
- Nahlásit
reneeska
no to já se tam asi budu v noci sama bát
|
suri
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 15:08
- Nahlásit
reneeska
jo berou psi, ale jen do chatek a nesmí tam být nějaká akce zrovna....jinak se stačí domluvit s majitelem....nás mělo být cca 10 lidí a 10 psů a nebyl problém
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 18:25
- Nahlásit
suri
tož to je super informace
Kasia
vem někoho s sebou ne?
|