Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Najdi pitbulla:)
Autor Zpráva
Sijes
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 16:08
- Nahlásit

Při pročítání amerických stránek jsem narazila na tenhle testík.
http://members.aol.com/radogz/find.html
Ve zkratce - chtějí poukázat na to, že spousta lidí útočícího psa zahlídne jen krátce a mnohdy se pitbullovi přičte i to, co mu nepatří
Tak zkuste,prohlídněte a pak kliknětě na vysmátého pita a dostanete výsledek.

reneeska
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 17:09
- Nahlásit

Sijes
no jo mají pravdu, i když když daj fotky kde člověk nemá jak porovnat velikost ... je to těžký, já tipoval na pita tu 8 a nebo 10
měli k nim dát potencionální oběť

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 17:40
- Nahlásit

Sijes
No mě dostala ta 4........ Prej boxer........

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 17:59
- Nahlásit

Sijes
Tady máš to samé v bleděmodrém
http://www.pitbullsontheweb.com/petbull/findpit.ht ml

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 18:33
- Nahlásit

No jó, jenže tohle by chtělo tak odvysílat ve zprávách na nově, že...třeba by se nad tím alespoň 2 % zamyslely

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:31
- Nahlásit

Jako mám doma pita, znám i jiné a sama sem měla dost problémyA na těch fotech od Mucholabky je to ještě horší. Jak napsala reneeska, tak když nevíš velikost...ale já to beru tak, že právě většina laiků ani nemá tucha, jak je vlastně pit velký a zná jen ze záběrů z Novy apod. Většinu lidí překvapí, že je vlastně docela prcek, potom v reálu. A když je ještě člověk ve stresu z útoku....Taky moc dělá stavba těla. Růžena je lehounký sporťák a když někomu řeknu, že je pit, tak většina reakcí je - jo? To sem si teda představovala úplně jinak.

reneeska
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:36
- Nahlásit

Sijes
Já dycky tápu, když se mě někdo zeptá, esi je Ara pit, esi ho v ní fakt vidí, nebo si myslí že pit je to s klabonosem ...
Ale i v útulcích často mají u bulíka popis pitbul ... neví, no.

Moje věčná story, kamarádka žije v Paříži a má bílou bulinku, jejich soused má čokoládovýho pita ... no a lidi chodí a mazlí se s tím krásným čokoládovým labradorem a té bílé pitbulky se bojí

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:38
- Nahlásit

reneeska
Však když jsme dovezli domů Draka, tak mamka byla zklamaná a ještě mi volala zpátky, esli je to fakt jako ten picbul, protože nemá klabonos, jestli mě nenachytali. (pak jiDrak přesvdčil, že je fakt pit, když udělal pár konin :lol

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:43
- Nahlásit

Hele moje babička taky na Jesinku - to je jako ten picbul?

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:45
- Nahlásit

Jo a pak když jsem jí říkala - nene, to je americký stafordšírský teriér, tak se na mě zkroušeně podívala a říká, to si nezapamatuju. Tak říkám, víš, co, to je fuk, říkej pitbull

reneeska
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:49
- Nahlásit

Sijes
babička taky neví co má říkat že je Ara, nechápe že to není pit-bulterier, ale pitbulterier x bulterier , ale hlavně že sousedi od nich z bytovky ví, že sme se dali na pěstování těch bojových plemen, na Žižle založím chov

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:53
- Nahlásit

reneeska
Aby toho nebylo málo, jak jsem šla ze cvičáku včera, zastavili mě cajti a chtěli po mně občanku. Ptali se, esli jako jdu z nějaké akce a jak jsem jim řekla, jako co po mně potřebujou nebo co, o co jim jde, takže prý hledají nějakou mi podobnou holku-no, a nakonec se ještě omluvili. Byli 4, ale kdyby měli nějaké pindy, asi bych je roznesla na kopytech, pěkně s nadhledem jsem je i tak trochu sejmula-páč jsem nechápala, proč mě otravujou, vlastnictví dvou pitů jim k tomu důvod dát rozhodně nemůže a nesmí.

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:59
- Nahlásit

Mucholabka
Tak třeba obdivovali psy a nevěděli, jak se na ně zeptat, tak dělali že tě chtějí legitimovat a když si na ně hned tak škaredě houkla, tak už stratili odvahu úplně

reneeska
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:33
- Nahlásit

Sijes

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání