Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Truchlení psa?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:39
- Nahlásit

Nemáte někdo zkušenost s truchlením psa? Jak se projevuje?

Bruta nic nebaví, neraději leží na svém pelíšku, odmítá chodit do koupelny, kde měla Denynka svůj pelíšek, venku sice pobíhá, ale tak nějak divně ... skoro se ode mně nehne, balonek za který by ještě minulý týden dělal salta, ho moc nebere..... tak nevím, co si mám myslet a jak ho z téhle letargie dostat ( navíc má rozříznutou tlapku, tak na kolo nebo na koupačku s pořádným výletem nemůže).
Už jsem zkoušela kamarádku se psem, ale na ní vrčel a utíkal od ní......

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:49
- Nahlásit

brut
jak ho z téhle letargie dostat
Poridit mu novy stendo na hrani.
A znam to, jak jsou psove dva a pak jeden odejde, preslost, skoro az deprese, skleslost atd. Navic pes samozrejme vnima i smutek panicku, proste je to jedno k druhymu.

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:50
- Nahlásit

brut

je mu smutno

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:53
- Nahlásit

s tim stendem by to nemusel byt spatny napad...ale ja si nedovedu predstavit, ze ja bych to zvladla v tak kratke dobe...a uz vubec si nechci predstavit, ze by me tohle mohlo potkat

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:56
- Nahlásit

Fifi
včera to bylo už tak okaté, že si toho všiml mužskej... a docela ho to překvapilo

janika
Esli se to nespraví ani po zhojení packy, tak je to truchlení...
packu léčíme seč se dá, příští sobotu máme jet na coursing.... jenže to bude ještě pár dní trvat

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:58
- Nahlásit

nika00
vím o krásných štěňátkách australáčků ... akorát budou k odběru..... jen holka chce maličkého psa, mužskej momentálně nechce žádného a kluk by nejraději bral dva, prý co kdyby náhodou

Mel
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:59
- Nahlásit

brut
myslím, že nová ségra by mu určitě udělala radost... určitě máš něco vyhlídlého, jak tě znám

Mel
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:01
- Nahlásit

brut
jen holka chce maličkého psa
když to bude fenka a nebude to taková obryně jako Brut, tak bude přece maličká A neříkej, že odoláš, když už máš vlastně vybráno

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:01
- Nahlásit

brut
tak neco vyberte nebo ty si vyber australacka, a holce maleho..at mate veselo

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:07
- Nahlásit

brut
uz jsem ti psala v mejlu jak me to mrzi
kamaradce vcera odesla 15tileta pekinezka a jeji druha hyperaktivni fenka tez truchli

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:08
- Nahlásit

Mel
já vybráno mám.... z naprosto super spojení, ale Martin žádného psa teď nechce
koukni dolu na fenečky Cara Mia je úplně stejná jako Brut
http://www.kazari-acd.com/planovany_vrh.htm

nika00
dva psy najednou nééééé, bych se zbláznila

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:12
- Nahlásit

brut
Naše Buffy na tom loni v červnu byla stejně,dokonce to došlo tak daleko,že se naprosto bezkonfliktní 5 letá fena začala rvát..........Nakonec to vyřešilo štěně,ale s některejma fenama se mi nesnese ani teď.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:23
- Nahlásit

jablunka
ježíš, nestraš.... , já jsem už teď s Brutem a jeho sílou na hraně, ještě aby mu v hlavě totálně přecvaklo, se pak budu moct jít akorát někam pověsit
Večer poreferuju páníčkovi, snad se mi ho povede zlomit a pojedeme si pro prcka

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:32
- Nahlásit

brut
ježíš, nestraš....
To sem nechtěla,ani my jsme netušili,že může něco takovýho nastat.Fakt se hrozně změnila,Kokosek pro ni byl parťák a ona to nesla hodně špatně.

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:35
- Nahlásit

brut
me se libi cameron diaz

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:36
- Nahlásit

jablunka
no, Brut odmítá i honit Sněhulku, tak z toho usuzuju, že je to není úplně ideální.... potvora od něj sedí na půl metru a on jen čučí. Začínám mít pocit, že babča pro něj byla víc, než jsme si mysleli...

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:38
- Nahlásit

nika00
Taky není špatná, ale Cara má výraz jak Brut... takový otrávený, až znechucený a navíc má i stejně flíčky

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:39
- Nahlásit

brut
no jooo...ale prave proto bychja volila neco jinyho...

Mel
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:53
- Nahlásit

brut
jen na Martinovi pořádně zapracuj... ale jestli už i on sám zaznamenal, že Brut je smutný, tak třeba to nebude ani taková práce...
Ty uši maj ti štěníci úplně úžasný
Celine Dion je má jak netopejr

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:53
- Nahlásit

brut

to mě mrzí a doufám, že to co napsala Jablunka bude dostačující argument pro to štěndo.

Amir
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:58
- Nahlásit

brut
já bych si vzala Caru Mia, to bude šampionka a truchlícího pejska pohlaď i za mě, náš borderáček když osiřel, tak byl taky smutnej a začal to kompenzovat žrádlem a to mu vydrželo dodnes
Hlavu vzhůru, bude líp!!!

Mel
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:59
- Nahlásit

brut
teď na to koukám a to je tak chovka, která se líbila mně, když jsem uvažovala o australákovi

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:07
- Nahlásit

ja se teda ve standardu ACD moc nevyznam, ale cameron se mi libi viic

abby
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:27
- Nahlásit

brut

Nevěděla jsem,že Denynka zemřela.Upřímnou soustrast.Myslím,že mrňousek,který je mimochodem nádherný,pomůže nejen Brutovi,ale vám všem.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 13:28
- Nahlásit

Právě jsem domluvila s paní chovatelkou.... Cara zůstane doma stejně tak jeden z pejsků. Dneska si mají přijet vybrat z holčiček jedni lidi, co už mají australáka doma ( červenýho) a pokud si nevyberou Cameron, tak by byla pro nás rezervovaná. Což se dozvím zítra dopoledne. Cena je sice poněkud vyšší, ale zase je jisté, že štěníci jsou plně slyšící a mají negativní vyšetření očí. Jen musím zlomit mužskýho

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 13:34
- Nahlásit

Orry
Kamaradce? Dejně? ach jo,je toho nějak moc...

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 13:39
- Nahlásit

brut
Jen musím zlomit mužskýho

narvat na půl dne do mrazáku a zlomit pak už půjde jedna radost

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 13:40
- Nahlásit

Je mi to moc líto teď už Denynku nic netrápí ...

Truchlit pejsek může určitě a ne jen kvůli druhému psu. Můj první pes byl jedna ruka s kočkama... spal s nima v pelechu, ráno je vítal jak právoplatné členy rodiny... když kočku srazilo auto musela se kvůli psu pořídit nová protože mu bylo smutno a tesknil... dokonce když jedna měla prťavé kotě a otrávila se tak nám kotě pes vychoval.... co mě ale šokovalo... když se nachýlil čas a pejsu kvůli stáří nemoci a bolestem jsme nechali uspat, tak obě kočky když přijela veterinářka brečely.... vživotě jsem neslyšela takhle brečet kočku ... dodnes to mám v uších, nic dojemnějšího sem nikdy neslyšela a už tu zaze řvu jak kráva tak radši končím a přeju vám nového krásného štěníka...

Mel
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 14:06
- Nahlásit

brut
tak to vypadá nadějně se budem rozplývat na Bruťačkou
Jen do něj, pořádně ho zlom...

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 14:07
- Nahlásit

Lucie od Arta
ano vcera odpoledne ve spanku...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání