| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 21:09
- Nahlásit
davidkova renata
Mluvila jsem dneska s Marii a zacinam z toho mit depku. Tak pry zatim trestni oznameni dle PCR podala na Bartu akorat M: Lokingova z Chebu, ktere bylo udajne receno, ze pani bude udelena jen pokuta, ze nebyly shledany KVS znamky tyrani, to mi rekla dnes vecer telefonicky Marie L.
Strizovice, jakozto trvale misto pobytu Bartu, pry usle poplatky vybirat nebudou, pry je to nezajima, tohle rekli Lucce Pekarkove z Cibely, Jarosov to jako prechodne bydliste nemuze vymahat a TO hazi na KVS, viz NK Cibely http://www.cibela.cz/cibela/navstevni_kniha.html
Zacinam mit pocit, ze se mi zda hodne vosklivej sen
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 21:19
- Nahlásit
dejavu
nebyly shledany KVS znamky tyrani ??????? jak to můžou ŘÍCT!! Vždyť to by viděl i slepý!!!!!!!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 21:45
- Nahlásit
PetraK
Vždyť to by viděl i slepý!!!!!!!
slepý možná jo, ale zákon hovoří jinak....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 22:04
- Nahlásit
dejavu
ze nebyly shledany KVS znamky tyrani
hele já už dneska nějak nemůžu...hlava mi to nebere JAK NEBYLY SHLEDÁNY?????????????????????????????????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 22:32
- Nahlásit
fajn, kašlu na placení poplatků
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 22:33
- Nahlásit
dejavu
Mluvila jsem dneska s Marii a zacinam z toho mit depku.
Omluvám se ale z toho jsem zklamaný.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 03:21
- Nahlásit
dejavu
jako to je síla..nicméně to chce změnu zákona bych normálně blila
proč na KVS sedí tupí ignoranti který by evidentně neměli mít ani žížalky na zahradě???prostě baba ublíží tolika zvířatům a nakonec bude v klídku dál...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 08:59
- Nahlásit
sarax
obavam se, ze ani to stacit nebude, pokud dle nej instituce nepracuji a soudy nesoudi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 09:06
- Nahlásit
dejavu
Od KVS se opravdu nedá čekat žádná pomoc. Včera jsem mluvila s MVDr. Poláčkem, ředitelem KVS Ostrava. Akorát jsem se naštvala Holt žijeme v právním státě. Bártů nikdy nikdo nepotrestá. Stejně jako nikdy nikdo nepotrestá Hydru, která prokazatelně startovala s březí fenou na závodech, což nesmí. Klub agility říká "no jo, je to kráva, ale heleďse, ona porušila řád UKZOZ, ne náš, to ji musí potrestat veterináři". A KVS mi tvrdí "no jo, je to kráva, heleďse, ona porušila řád UKZOZ, ale na jeho plnění mají dohlížet pořadatelé, to ji musí potrestat agiliťáci....." A myslíš, že ji skutečně někdo potrestá? Asi prodám barák a emigruju na Zejžely už tady toho mám plný zuby
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 09:19
- Nahlásit
Biluška
mluvis mi z duse, presne takovy pocity mam dnes rano, BTW ten zajemce o krtka, uz je mi jasna jeho otazka na vahu, jde to do vykupu a pak Vietnamcum, hle zde clanek a pod nim diskuzi.
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/nguyen-thi-t huy-duong.php?itemid=3140
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 09:52
- Nahlásit
dejavu
Tu diskuzi jsem nedočetla, nemám na to žaludek. Štve mě jak neustále lezeme někomu do zadku a uhýbáme mu. Napřed Rusům - no dobře, to asi moc na výběr nebylo, nevím byla jsem ještě děcko. Pak Američanům. Pořád uhýbáme cigošům, pardon Romům. Vždyť to je jejich kultura. Uhýbáme ťamanům - je to je jich kultura. Do háje a česká kultura je kde?
Doma jsem zvyklá dávat si nohy a stůl a pouštět své psy do postele. Ale když přijedu k Tobě na návštěvu budu mít nohy pod stolem a psy taky. To samé čekám když přijde návštěva ke mě. A pokud se nechová tak jak má bude z ní brzy nezvaná návštěva vyhozená za branku. Proč se tak nedokážeme chovat jako národ? Proč nemůžeme normálně říct "fajn milí ťamane, žij si tady, ale maso se tady jí pouze to, co koupíš v řeznictví. Hotovo tečka. Milý Rome, ty si tady žij taky, ale vezmi do úvahy, že tady se chodí do práce. Kdo nechodí do práce, nebude jíst, to je staré české přísloví. Hotovo tečka." Je mi z našeho národa na zvracení. A z našich návštěvníků, kteří neví jak se na návštěvě chovat taky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 12:04
- Nahlásit
Biluška
Do háje a česká kultura je kde?
V prdeli.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 12:24
- Nahlásit
my nějakou máme? Kromě rektálního horolezectví?
|
bea
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 14:18
- Nahlásit
dejavu
A jinak to řešit nejde? Doufám, že víš, co myslím.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 22:02
- Nahlásit
Biluška
je strašně zvláštní a já to tak cítím, že když někdo řekne máme zabijačku tak to nikoho nepohorší ale když by někdo řekl zabíjíme psa a bude bašta tak bych to nerozchodil. Snažím se pochopit proč a fakt nevím. Jsou lidé kteří pěstují prase nějaký čas ho mají doma jen pro jednu věc ale to samé si nedovedu představit se psem. Proč ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 22:06
- Nahlásit
Benda
když někdo řekne máme zabijačku tak to nikoho nepohorší ale když by někdo řekl zabíjíme psa a bude bašta tak bych to nerozchodil
Páč seš pokrytec
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 22:10
- Nahlásit
davidkova renata
Páč seš pokrytec
ano ale takových je nás většina a můžeme se zase bavit o tom kdo z nás si nedá řízek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 07:35
- Nahlásit
Benda
Děsně dlouho jsem byla vegetariánka. Asi deset let. Vadilo mi, že musím něco zabít, abych to mohla sníst. Začala jsem jíst maso až když jsem byla těhotná, protože jsem měla strach,aby se to dítě správně vyvinulo. Abych prostě dokázala zajistit všechny ty aminokyseliny a jiné kravinky. A nebít naší momentální fin. situace tak už zase maso nejím. Bohužel salámy a párky vycházejí mnohem levněji než jogurty a sýry Ale i tak se u nás maso jí docela zřídka. Sousedi a zčásti i rodina nechápou proč nechováme králíky, slepice, kačeny, prase a krávu, když máme takové obrovské prostory. Všem jim pořád dokola vysvětlujem... "my bysme to nedokázali zabít" a sousedi si prostě myslí, že jsme divní.
Jsou lidé kteří pěstují prase nějaký čas ho mají doma jen pro jednu věc ale to samé si nedovedu představit se psem. Proč ?
Protože pes je dlouhodobě chován jako společník. Narozdíl od prasete, nebo dobytka, kteří jsou chování a chápaní jako jatečná zvířata. Svou roli tam bude hrát i inteligence zvířete a jeho ochota spolupracovat s člověkem. S prasetem si prostě to agi nezaběháš . Ale to je celkem jedno. Chápe-li nějaká kultura psa jako jatečné zvíře, prosím. Ale žije-li ta kultura u nás, ať se přizpůsobí nám. Nechápu proč máme neustále ustupovat a zdůvodňovat si to cizí kulturou. Když se odstěhuju do Indie budu tam dost těžko shánět kravská vemena na krmení pro psy že? A vsadím se, že nikoho nebude zajímat, že je takhle krmím už roky.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 14:24
- Nahlásit
Benda
a hlavně pes je šelma, a i v přírodě, jak známo, šelmy loví a nejsou žrány...tak je to prostě zařízený. Šelmy se prostě až na výjimky mezi sebou neloví a nežerou. To jenom lidi jsou takový zhovadilci, že ve svý rozežranosti musí zabíjet vše...jen tak.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 16:01 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Další smutná zpráva, Dorka z Jarošova umřela.
Je mi to strašně líto,ale Dorinka už není s námi.Včera večer mi nepřišla naproti . Našla jsem jí v pokoji. Mezi věcmi co se jala demolovat. Pravděpodobně prý ze stresu že je tam sama. Pravil veterinář. Pohřbila jsem si jí a ořvala ,vlastně řvu permanentně. Je mi hrozně. Popsat se to nedá.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 17:06
- Nahlásit
Mucholabka
Je mi to moc líto, ale i když byla stresovaná, musela si zřejmě něco přinést odtamtud, chci říct, že musela být oslabená. Určitě jsi udělala, co se dalo, je blbost říkat netrap se, protože to nejde, ale drž se.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 17:07
- Nahlásit
bea
Neumřela mi, ale náhradní paničce.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 17:30
- Nahlásit
Mucholabka
To mi ani neříkej, když měla naději mít se dobře, už si to nemůže užít. O důvod víc snažit se s tou ženskou něco udělat, jenže co. Mucholabko, a co ten zbytek "ukradených" psů? Promiň, vždycky se sem na net dostanu na chvliličku a neměla jsem čas přečíst, jak to pokračuje, jen jsem četla, že s ní vlastně nic moc dělat nejde. Ale co ti pejsové?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 17:36
- Nahlásit
bea
Jinak Eliška je taky po operaci očí. Ta se má naprosto skvěle a úžasně.
Gase si nová majitelka chválí, v jejím případě jsem velice opatrná, byl ohledně jí nějaký výstup, protože jí prodala bulinu nějaká ženská, ta si myslela, že bulinu pak prodala o tři tisíce dráž někomu jinému. Naštěstí se to nepotvrdilo, Gas i bulina jsou pořád u ní. Akorát prý Gas není v bytě, ale venku, protože je čuně. Měl nějaké ranky, ty se prý zahojily, i od ní mi chodí mejly. Bydlí kousínek od Ostravy.
O zbytku nevím, mluvím jen o těch "svých" psech.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 17:56
- Nahlásit
Mucholabka
Díky za informaci. Budu držet palce, aby se našli hodní páničkové. Tihle pejsové si to zaslouží strašně moc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:04
- Nahlásit
Biluška
Ale to je celkem jedno. Chápe-li nějaká kultura psa jako jatečné zvíře, prosím. Ale žije-li ta kultura u nás, ať se přizpůsobí nám. Nechápu proč máme neustále ustupovat a zdůvodňovat si to cizí kulturou. Když se odstěhuju do Indie budu tam dost těžko shánět kravská vemena na krmení pro psy že? A vsadím se, že nikoho nebude zajímat, že je takhle krmím už roky
tak. naprosto výstižný!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:20
- Nahlásit
PetraK
kdysi jsem ucil chlapce, co se jmenoval petrak. nejste pribuzni?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 16:16
- Nahlásit
argosek
nee, teda aspoň vo tom nefim , ale jsem zvyklá, z přechozí práce, kde jsem měla začátek emilový adresy petrak, že mi psali Vážený pane Petráku a pak se divili, že jim vodpovídala baba
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 16:53
- Nahlásit
PetraK
no a aby toho nebulo dost, ja mam v praci mail pitrak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 19:38
- Nahlásit
argosek
, tak se pane nedifte, kdyby Vám chodily nesmyslný emily. To se jen někdo uklepnul a chtě to poslat mě, jen místo e napsal i.
Teď už chybí jen někdo, kdo má emil nitrák
|