| Autor |
Zpráva |
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:59
- Nahlásit
nebo alespoň kdo má zkušenost s nějaku zásilkovou službou kde to dodají fakt do tří dnů? Mám všechny velikosti ale bohužel ne tu čtyřku - jako na potvoru - odběr a placení na dobírku. Prosím ale nepoškozený, protože je to na hodně naštvávacího akiťáka a nechci aby halťák v kritické chvíli rupnul.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:02 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
A koupit ho v obchodě?
Na Vltavě bývaj docela slušně zásobený
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:02
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
budeš mít další AI?
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:15
- Nahlásit
Mar
ne to je klient
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:16
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
přímo ta akita je klient? týjo,to už si tě psi objednávaj sami? tééda
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:17
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Shánělas ho už v Budějkách v krámech?
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:17
- Nahlásit
Dines
u Havlů? Já jsem chodila do toho velkoobchodu a ty přestali halťáky objednávat a prý je už prodávat nebudou. U Havlů si už hodně lidí bralo halťáky - ale ty je také objednávali a to byli až za týden.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:19
- Nahlásit
Dines
scháněla - nemají a dokonce se mi stalo, že na mě koukali jak na jelito - cože to je a na co to je. V Rožnově to nemají, v Hoch traké ne - ještě jsem nebyla u nádraží - ale tam jsem si nikdy nevšimla, že by to tam měli.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:19
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Kde? Na Vltavě jak jsou ty chovatelský potřeby nad těma potravinama (bývalý Meinl)... já tam kupovala Halti loni, ale myslím že je tam pořád vídám,když chodím pro fixáky ale za velikost neručím
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:21
- Nahlásit
Dines
no to je u Havlů. Zkusím brknout ještě Havlové ale vím, že když tam byli ode mne nedávno jedni lidi, tak se ty halťáky objednávali - myslím že to scháněli na faraona -nebo na toho výmara - teď nevím - ale neměli tuhle velikost.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:23
- Nahlásit
Mar
psi jsou pro mne klienti - ne ti jejich páníčkové - to jsou pro mě jen přívěšky )))))))))) - někdy to fakt tak vypadá.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:25
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Aha, no já sháněla Halti malou a tu měli.....jen nemůžu nikde sehnat obyš náhubek na pudla a docela mě to štve.....tak už se těšim na MPV , a běda jak tam nebude, tak mu ten čumák zkrátím chirurgicky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:25
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Omlouvám se za OT chtěla jsem se vás na něco dotázat ohledně akitek, ale nikde nemůžu na vás najít nějaký email Mohla by jste se mi prosím ozvat na akita.feikozavinačcentrum.cz?
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:29
- Nahlásit
Havlů nemají - mají jen jedničky ))))
Také to brali ve velkoobchodě a tam už je nemaj - jsou to jen doprodeje
Několikrát je objednávali a nepřišly - tak asi už nejsou k sehnání ((
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:30
- Nahlásit
Dines
na pudla jim zrovinka v pondělí visel náhubek v Rožnově
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:31
- Nahlásit
Fajka
stačilo se zeptat na klubu KCHMPP jo písnu
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:32
- Nahlásit
Fajka
aha feiko. juž vím. už jdu na mejl - nedávno jsme se bavili s Hamplicí. Tak asejc tuším.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:33
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Ale jo já vím, ale když vím, že chodíte i sem tak sem nechtěla votravovat dalších x lidí. Moc děkuju předem.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:35
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
aha feiko. juž vím. už jdu na mejl - nedávno jsme se bavili s Hamplicí. Tak asejc tuším.
že by jsme byla už tak nechvalně známá dvojka s Fajkýšem?
Ale tak spoustu problémů už jsme pořešili jen potřebuju takový dolaďovačky a ještě mám jeden dotázek. Moc díky
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:36
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Na králováka?
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:44
- Nahlásit
Dines
tak teď nevím - ale podle velikosti to tak vypadalo - doufám, že se nepletu.
Já mám cestu kolem - dneska, tak se tam kouknu a písnu vám tu večer - kdyžtak ho raději zamluvím.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:49
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
No, já se stejně chystám na MVP a tam mám už projistotu zamluvený chrtí náhubek, jen je to docela pálka
Každopádně budu mít eventuálně možnost se tam dostat nejdřív v úterý...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:02
- Nahlásit
Dagmar Fišerová- píšeš naštvávací......chápu to ,že je dominantní? Jaké s tím máš zkušenosti,plís.
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:34
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
A kde v Roznove jsi byla? Jsou tu asi tri obchody a ty dva jsou pekne zasity. Jen nevim jestli tam ty Halti budou mit. Na namesti vim ze je neprodavaji.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:37
- Nahlásit
na baronovi je mají
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:50
- Nahlásit
už mám u Havlů jeden vyštrachali - poslední zapadlej a zítra si pro něj jdu
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:52
- Nahlásit
Dines
tak si vyhledejte stánek Havlů. bude tam pravděpodobně pan Havel a ti mají moc hezké náhubky a za dobré ceny - nejvíc lidí se nachomýtá kolem jejich stánku.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:58
- Nahlásit
žanda
píšeš naštvávací......chápu to ,že je dominantní? Jaké s tím máš zkušenosti,plís
ještě nevím ale vypadá to trochu na patologii a zděděnou - tak nějak chce sežrat všechno co není páníček: psy, lidi a na poslední výstavě na bonitaci předvedl fakt něco hodně blbého o čem ale tady psát nechci - kdo tam byl tak asi už ví. A zkušenosti? Normální asi jako každej jinej. Nejsem Superman ale občas se s takovými hafíky dá něco ještě dělat a tak občas pomůžu. Poslední dobou je toho trochu víc a tak zatím o další klientelu nestojím - jedině když už je to fakt vážné. Jinak chci mít trochu klid a mít čas na svojí rodinu.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:01
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Jak ho poznám?
Já tam loni v jednom stánku kupovala náhubek malýmu....tam měli jen náhubky a fááákt výběr
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:01
- Nahlásit
Kairo
hned první zastávka za Spojkou u Rožnovského výběru - je tam malý obchůdek a mají tam strašně málo náhubků - malý výběr - ale právě že mne zaujalo, že tam jeden z nich byl na pudla. Ale je fakt, že na akitky - na piťany se u nich dá vždy koupit. Dokonce jsem tam vybrala i pro toho jezevčíka, který má dost dlouhý čumec a fakt mu dobře sedí. Mají méně náhubků ale vždy dobře u nich koupím - a ceny jsou celkem nízké.
|