Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ušaté torpédo neznámého původu - poznáte co je v něm za plemena?
Autor Zpráva
Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 17:57
- Nahlásit

já teda vidím dogu, maliňáka, možná ovčáka a semtam chrta. A co vy? Z jakých je plemen se neví.

URL

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 18:06
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Mně některejma výrazama připadá jako moje Veverka, ale to ti asi moc nepomůže

Dáška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 18:06
- Nahlásit

Doga x maliňák či holanďák? Je pěknej

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 18:39
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
pěknej pejsek! Krátce řečeno - potkali se u Kolína. Nejlepší podíl nějakého plemene je semtamchrt, to mě dostalo.

Smečka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 18:42
- Nahlásit

Jak píše Dáška.Jeden z rodičů je určitě německá doga a druhý možná malina.

reneeska
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 18:43
- Nahlásit

No urči to asi nebudou jen dvě rasy, ale doga si joo a i ten chrt a ta malina ... ale dobrý téma, hádej skladbu předků

nika00
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 19:19
- Nahlásit

ja myslim ze doga a malina..
chrta bych vyloucila...kdo z lidi co ma chrta by dovolil, aby to jemu chrtovi "ujelo" co znam chrtare, tak k jejich psum nesmi zadni jiny psi ani pricichnout

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:31
- Nahlásit

Na chrta jsem usuzovala podle jeho ocasu, který nosí stočený nad zádí. Jen mne zaráží ty jeho netopýří uši. Po čem můžou být tak velké uši? Po netopýrovi? .-))
Z jeho povahy: děsně rozlítanej, jinak přátelský ke psům. A také dost svůj - tvrdohlavý - když ho napadne jeho lítací, tak je schopen se venčit sám i půl hodiny a ani nevíme kde je. A je nepoučitelnej ). Dnes ho Čiha narvala pod stromeček, protože kolem ní pořád tancoval a tak se podřídil a Čiha se ho ani nedotkla zuby. Dělal malinkého a do slova a do písmene ušlápnutého ))) ale jen co ho pustila, tak kolem ní běhal zase jako šílenec )) tak to Čiha raději vzdala.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:33
- Nahlásit

nika00
asi si někdo chrta neohlídal ))))

Lure
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:38
- Nahlásit

Kousek od nás je, spíše bývala hospůdka. Mají Brazilského filu a Akitu. Jednou se spustili, narodili se štěnátka, a z jednoho, co si vzali jejich sousedi vyrostlo přesně tohle. Je to Dinův dokonalý klon,stejné povahy a pod.. Je mu rok, jestli to náhodou nebudou sourozenci.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:57
- Nahlásit

Lure
neblbněte!!!! ))))))))))))
já mám akitky a abych tam nepoznala akitu? )))))))))) to snad nééééééé! ))))))))))) al emožné je všechno )))))) máte nějakou fotku toho klona?

Lure
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:08
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Buhužel nemám, ale známe se od vidění, naše děti spolu chodili do školky, tak bych se paní mohla zeptat, jestli bych mohla vyblejsknout.

Miju
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:13
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
to je faraonsky chrt s pitbulem

Miju
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:15
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
a teleci tlamickou

monika
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:52
- Nahlásit

no nevím, mám žíhanou a žlutou dogu a dogu v něm teda nevidím.

Smečka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:59 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

Po čem můžou být tak velké uši?Dagmar Fišerová
Po doze. Příroda se dlouho rozmýšlela, jestli raději velké a klapaté, nebo menší a stojaté. Nakonec udělala kompromis - velké a stojaté. Dogu v něm vidím na minimálně dvou fotkách. Takové ty typické pyskáče. Úplně se mi vybavil ten náš dogoun ( dnes už v psím nebi

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:00
- Nahlásit

Miju

on se občas chová jak tele - záhada vyřešena: je to tele s něčím. S tatarkou? S hořčicí?
monika
ani tou barvou? Tím trochu žíháním? a tou černou maskou? Tak asi nakonec ta brazilská fila - tu bych tam také viděla.

jen ta akita mi tam furt nesedí, protože si myslím, že srst u akity je geneticky dominantní a měla by tam vyjít přeci ta délka srsti. Možná, že se ale pletu a alela brazilky je silnější. Já totiž v genetice plavu.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:02
- Nahlásit

Smečka
tak nakonec doga?

viz: Po čem můžou být tak velké uši?Dagmar Fišerová
v první chvilce mne napadlo že na tu otázku odpovídáte jako že to má po mně

monika
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:20 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Smečka
at čumím, jak čumím, tak tam z dogy fakt nic nevidím. poslala jsem to i kamarádce, chová dogy už spoustu let a taky tam dogu nevidí.
Dagmar Fišerová
žíhané dogy sice jsou, ale žíhanců je moc málo. Byla by to veliká náhoda, kdyby zrovna jeho rodič byla žíhaná doga.

Taky bych to spíš viděla na tu filu a nějakého chrta

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání