Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Konečně na vzduch
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:05
- Nahlásit

Konečně mi dovolili opustit postel.
Jednou denně vstát, malou procházku na čerstvém vzduchu, žádné náročné pohyby a zátěž.

Vylítla jsem z postele ještě než kohouti přikokrhali jitro, provedla mega rychlou hygienu, lapla psisko pod křídlo a běžela mílovými skoky do auta.
Klíčky do zapalování, protůrovat motor a už to kalíme směr stáje.
Užívám si prázdného opuštěného areálu v pracovní den, kdy všichni buší ve fabrikách a kanclech a já si hovím pohodička havaj u koní, nic nemusím, nikam nespěchám.
Psák převzal šéfování nad areálem.
Jsem v boxe u koně a zkouším, jestli jsem nezapomněla pucovat. Nevěřila bych, že mi tahle už léta nudná a rutinní činnost bude někdy vzácná.
Vykládám si s koněm, drbeme o životě, pomlouváme nižší druhy jako jsou psi a kočky.
Gafák rotuje poblíž a velmi neurvale si hraje se svou budoucí manželkou kříženkou pitbula s cane corso (jediná vhodná adeptka pro něj). Když se konečně rozhodnou plodit potomstvo, Gafák ji téměř umlátí kovovým náhubkem. Sundávám mu tedy náhubek a už se těším na štěňátka.
Pucuji dál.
Ve stáji nastane klid.
Manželka Pitbulka Canecorsová někam odběhla. Gafák zůstal se mnou. Náhle je divnej.
Nakouknu přes mříže boxu.
Stojí v připlíživém postoji ve středu stáje, vrčí, rezonuje, rezonuje a vrčí a čučí na konec chodby na vrata stáje. Vypadá odhodlaně a útočně (málokdy vypadá jinak).
Vylezu tedy z boxu a dívám se, co tam ten psychopat zas vidí. Náhubek se houpe na boxe.
Na konci tmavé chodby ostře svítí do vrat polední slunce. Nevidím nic než 4 příchozí postavy, švitořící dětskými hlasy. Vedle postav si ťapká silueta středně velkého rozverného pejska. Hladí si koníčky a jen zaslechnu: "Jé, tam je pejsek!"
Podívám se na pejska, pejsek polohu útočnou obratem "čendžl" na polohu předžrací, bylo zřejmé, že v další setině sekundy vystřelí. Byl 4 m přede mnou, náhubek 4 m za mnou.
Kůň do mě zezadu drbl: "Jo holka ušatá, to su zvedavej, co s tím debilem teď uděláš..." frajersky se usmál a připálil si cigáro.
Debil se zvedl na všechny čtyři, váhu přenesl vpřed a v tu samou chvíli jsem zařvala nejvíc jak mi matka přířoda umožnila: "LEEEEHNIIIÍ!". Koňovi úlekem vypadlo cigáro z tlamy, Garfield střihl uchem a zalehl. Znechuceně se na mě ohlídl stylem - kurnik paničko, nevidíš, že tu mám práci!
Skočila jsem po něm a chytla ho za obojek.
V následujících vteřinách vyhazuji děti obloukem ze stájí s řevem, že tady bez dozoru dospělé osoby nemají co dělat, nesmí sahat na koně a nesmí jim tady na volno běhat nezajištěný pes. Abych dala svým slovům správný důraz, vysvětlila jsem jim, že budou oni i jejich psík sežráni, neuposlechnou-li okamžitě a střelhbitě.
Děti neuposlechly. Ukryly se a za hodinu zase přikvačily ve víře, že už je ta kráva pryč.
Tentokráte jsem se zdržela zbytečných komentářů a vystoupila před stáj se psem uvázaným na železném řetězu, dalších komentářů nebylo třeba.

V posteli je mi líp. Už ji neopustím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:08
- Nahlásit

Garfield
Koňovi úlekem vypadlo cigáro z tlamy, Garfield střihl uchem a zalehl

úplně ho vidim,Otíka
Děti neuposlechly. Ukryly se a za hodinu zase přikvačily ve víře, že už je ta kráva pryč.
Jó,pani,už ste prostě jiná věková kategórie,ste holt stará..
P.S.vy máte nějaký problémy...soudim dle postele..

Garfield
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:10
- Nahlásit

davidkova renata
V danou chvíli je jediným problémem neunavitelný psák. Ostatní problémy zažehnány.

Miju
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:15
- Nahlásit

Garfield
dobrý den, mohu se zeptat, nebylo by možné v diskusich radit prispevky od nejnovejsich po nejstarsi? jen se ptam...
jinak skvele poctenicko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:15
- Nahlásit

Garfield
V danou chvíli je jediným problémem neunavitelný psák
to je ofšem problém zásadní,proti němuž ty ostatní jsou jen slabej vodvárek

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:19
- Nahlásit

davidkova renata
to je ofšem problém zásadní,proti němuž ty ostatní jsou jen slabej vodvárek
Jo, tak s tim nezbývá než souhlasit
Garfield
Teda pani, to je dost, že zase pííííšete, už mi to začalo šííííleně chybět

Garfield
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:24
- Nahlásit

Miju
Obávám se, že to není na těchto stránkách vůbec technicky možné. Ale je to jen o zvyku i toto uspořádání se v pohodě dá.

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:26
- Nahlásit

Garfield
Miju
Obávám se, že to není na těchto stránkách vůbec technicky možné. Ale je to jen o zvyku i toto uspořádání se v pohodě dá.
JJ, ale chce to myšku s rolovacím kolečkem

Garfield
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:27
- Nahlásit

Dines
Vono by se i psalo, ale "naštěstí" není o čem, bo jsem se psem 24 hod denně doma a ven chodí buď na chvíli se mnou a to ho fyzicky i psychicky mučím ptákovinama zvanýma poslušnost. Nebo se chodí vylítat a vyřádit denně s pánečkem, ale to už se naučili opouštět lidskou aglomeraci a realizovat se v polích a lesích mimo lidská obydlí, protože nikoho nebaví donekonečna umývat z chodeb, výtahů a chodníků krev

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:33
- Nahlásit

Garfield
Je mi to jasný
A už se těším na nové příhody s novým aktérem , snad budeš mít o čem psát dýl než tejden

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:34 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Dines
snad budeš mít o čem psát dýl než tejden
no nevim,osazenstvo czpsa dává myšmě maximálně dva dny...

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:36
- Nahlásit

davidkova renata
nestráááááš
Garfield
A co gafovi hubu,nohy a vocas omotat polštářema? Zavřít do klece, klec do zvláštní místnosti, vyztužit 5cm olova a pořídit pár fajnejch zámků?

Garfield
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:46
- Nahlásit

Dines
A co gafovi hubu,nohy a vocas omotat polštářema? Zavřít do klece, klec do zvláštní místnosti, vyztužit 5cm olova a pořídit pár fajnejch zámků?

Prej se v Pompejích pokusili před výbuchem sopky zakrýt kráter igelitkou... asi jim to taky nevyšlo

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:58
- Nahlásit

Garfield

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 16:18
- Nahlásit

Garfield
Prej se v Pompejích pokusili před výbuchem sopky zakrýt kráter igelitkou
nekecej,igelitky tehdá nebyly

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 17:15
- Nahlásit

Garfield
jako umíš žít...chudáci děcka doufající že je ta "kráva" pryč
a Garfield měl po zábavje chudák

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:23
- Nahlásit

Garfield
ahoj, zdravím všechny Garfieldovy bývalé (za svobodna), současné i budoucí! A přeji dobré zdraví - i těm děckám, co se vrátily.

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:50
- Nahlásit

proč mi nikdo nepřikáže zůstat v posteli ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:58
- Nahlásit

mac1
proč mi nikdo nepřikáže zůstat v posteli
Já ti to PŘIKAZUJU!!!!! Ale nevim,esi je to směroplatný...

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:12
- Nahlásit

Garfield

brut
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:09
- Nahlásit

Garfield
je vidět, že Gaf má doma málo práce

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 18:54
- Nahlásit

isdpch
čau pane
se teď jmenují Kájinkovi
jj, jdou s dobou

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání