| Autor |
Zpráva |
monica
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:29
- Nahlásit
Našla jsem to na webu jako novinku v krmení psů. Má s tím už někdo nějakou zkušenost?
A prosím zapřísáhlé "masokrmiče" aby mě nekamenovali.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:29
- Nahlásit
monica
Dostala jsem od Baileys vzorek. Chutnalo, ale nějak mě to neoslnilo.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:35
- Nahlásit
to Mucholabka
Osobní zkušenost,nebo zprostředkovaná hafíky?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:37
- Nahlásit
monica
Přiznám, cucla jsem si taky
mi to přišlo hořké, ale Diana neprotestovala. Ale přišly mi takové suché-no, nevím, když mám teď málo času, granule dostávají, ale tyhle mě nějak fakt nedostaly.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:39
- Nahlásit
to Mucholabka
Musím se smát,protože včera,když jsem psům připravovala rýži a masovou konzervu (nedostatek času),tak měl syn choutky to prubnout taky. Proto jsem se ptala na os.zkušenost.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 18:07
- Nahlásit
Doufám,že se nebudete zlobit....
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 18:16
- Nahlásit
ahoj ségra to kupovala domu našemu malýmu trhačovi a jako no já bych to spíš přimýchávala do granulí jen jako takový oživení takovou dobrotu ale vyloženě bych tim nekrmila.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:02
- Nahlásit
borderojd
preco??
ja s tym zatial nemam ziadnu skusenost...ale chvalili to lidi...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:04
- Nahlásit
monica
pufiny su toto? http://www.puffins.cz/
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:07
- Nahlásit
Bela
hej to co ospevoval marco ale zevraj to fakt chutna...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:23
- Nahlásit
Silwuska
no neviem, brala bu som ten hajp trochu s rezervou. kukam, ze davkovanie o 10 dkg viac ako u toho, co obcasne pouzivame a dost brutal cena . tiez som nikde nenasla komplexne info o konzervacii, treba kuknut na vrece, ci tam nebudu stare zname "zazracne" slovicka - EU schvalene aditiva
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:57
- Nahlásit
čitala som informacie o Puffins Adult Maxi a zaujalo ma toto :
"V první fázi po odstavu velmi intenzivně rostou, přibírají 130-160g denně a v 5 měsících dosáhnou dospělé váhy."
To si ako robia prdel však? Ja mam 4 mesačného goldena a máme ledva 14 kil, to ma ako za mesiac pribrat dalsich minimalne 17?
alebo je to pravda a moje stena je neduzive a zaostava v raste? no neviem neviem...
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:53
- Nahlásit
Bela
Celkovo sa mne na tom nezda ze nikde nenajdes presne zlozenie...teda jedine na vreci...ale to ze to chutna moze byt pravda..napisala som len to...ja to neospevujem...nist o tom neviem...
|
venda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:37
- Nahlásit
je to nový, tak tim asi nikdo nemůže krmit dlouho, ale zajímá mě to, protože obsahují glukosamin a chondroitin a jestli psum chutnaj, tak bych je ráda prubla, to složení vypadá až podezřele, např. adult/jehněčí
|