| Autor |
Zpráva |
palma1
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:18
- Nahlásit
Ahojda, prosím, poradíte mi někdo rozměry boudy pro bíglíka? Naše Lady poslední dobou nechce domů z prochajdy a radši zaparkuje venku na zahradě, kde taky během 5 minut na trávě usne. Já mám strach, aby nenastydla, tak přemýšlíme o takovém zahradním bytečku Rádi bysme, aby byl zateplený - samozřejmě 2+kk (teda ložnice a předsíňka), ale vůbec si nevíme rady s rozměry. Předem moc díky.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:27
- Nahlásit
palma1
ideální bude 5 x 8m, izolace 20cm minerální vaty, dveře plastové nebo euro s třemi skly.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:33
- Nahlásit
Benda
fíha a půl zahrady máme v čudu
a co topení? máme zavést elektrické nebo plynové?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:36
- Nahlásit
palma1
a co topení? máme zavést elektrické nebo plynové?
solární
co jinak jak je ?
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 23:03
- Nahlásit
hmmm - zajímavý nápad ještě bysme taky mohli použít tepelné čerpadlo. ještě to musíme pořádně promyslet
u nás je všechno při starém - Lady zlobí, já se vztekám a mám vražedný umysly včera se jí povedla jobovka - sežrala pleťové mléko a pak ho zajedla gelem na vlasy (obojí si podala z celkem vysoké poličky)... evidentně jí ani jedno nechutnalo, takže si na to dala trávu a pak všechno zase hezky vrátila domů - na koberec ale jinak nic. taky chodíme už skoro 4 měsíce na cvičák - je zvláštní, že tam poslouchá na 1-, jak po ní něco chci doma, tak dělá, že žádný takový povel nikdy neslyšela... že by puberta???
a co vy? jak se vede?
|