Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / obojok alebo postroj?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:26
- Nahlásit

Walda
Fakt znám paní, jejíž pes si o obojek zlomil vaz. Takže tolik zdraví. Vím může to být jeden ze statisíc, ale stejně.
Když bych si měla sama vybrat, jestli budu viset za obojek nebo za hrudní úvaz, měla bych volbu jasnou, tudíž ji mají jasnou i moji psi. Jen tolik.

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:28
- Nahlásit

aren

a ja znam pana, kterymu se prase zabilo o sekyru. holt pech.

Mika
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:30
- Nahlásit

Meta
Ja zatiaľ používam metódu, ktorú som sa naučila pri lonžovaní koní tzv. zádrže. Keď kôň ťahá von z kruhu tak jednoduchým pohybom zápästia dnu a von prinútim zviera aby prestalo ťahať - je to metóda zatiahnuť - uvoľniť, aby si nezvykol na sústavný protiťah, ale aby sa naopak poddal. Skúsila som to u môjho šteňata a zatiaľ to funguje celkom obstojne - ale pri priveľkom pokušení (v poslednom čase neodolávame holubom) už nefunguje nič, aj keby sa v polovici cesty udusil, musí sa tam dostať tak skúsime to zastavenie, uvidíme, či pomôže. ))

Gigi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:41
- Nahlásit

aren
až povolí, tak jdeme

To bychom my neudělaly ani krok. Psina byla schopná zůstat na konci viset. Zkoušela jsem chodit na druhou stranu, ale to člověk pak aby šel na procházku pozpátku a hlavně se nesnažil nikam dojít. Piškot u kolene se taky nedá držet věčně, škubáním mě akorát rozčilovalo... No kombinací všeho jsme se nakonec dohodly, ale otravovaly jsme se s tím nehorázně dlouho, až kolem roka to začalo k něčemu vypadat...

aren
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:42
- Nahlásit

Gigi
To bychom my neudělaly ani krok.
Taky jsme zpočátku nikam nedošli

Meta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:32
- Nahlásit

Mika
Chce to trpělivost, protože zpočátku je dost děsné v jednom kuse stát. U nás to ale fungovalo velice brzy - na druhé vycházce už to Bertovi bylo dost jasné. A nezapomínat často odměňovat, když štěně jde správně

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:13
- Nahlásit

Walda
ale jo nebo aspoň mě se zdá, že víc poslechne a doma je úplně blaženej, když na sobě nic nemá - žádnej obojek, nic ale na cvičák samo obojek ;) neboj, s postrojem ti tam lézt nebudu i když bych chtěla vidět jak by jsi se tvářil

Walda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:44
- Nahlásit

jejdajaja

jak by jsi se tvářil (s postrojem a flexinou)

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 03:23 - Změnil/a: jejdajaja
- Nahlásit

Walda
to néééé, s flexinou nééé zase nejsem sebevrah, nějak jim prostě nevěřím, i když na nich píšou pro psa nad 40 kg - to si neumim představit jak držim například rozzuřenýho, neposlušnýho rotvíka na flexině a snažím se ho zpacifikovat ale i tací se najdou...já si na kšíry nestěžuju a tenhle týden, co je máme, mi pes dělá radost

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání