| Autor |
Zpráva |
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:56
- Nahlásit
Jen si tu postěžuju. Minulý týden jsme měli první hodinu agility na cvičáku, já celá v očekávání, jak nám to půjde jak pocvičíme, možná se i blýskneme. Pes se taky tvářil spolupracující, do chvíle kdy přišla kolegyňka cvičící. Ehm, celá lekce probíhala tak, že můj zamilovanec vrhal náruživé pohledy směrem k fenečce. Překážky i panička mu byly šumák. Myslela jsem že ho zabiju erotomana jednoho.S fenečkou jdeme na seznamovací výlet a v pondělí znovu na cvičák. Mám ale takovej pocit že to lepší nebude. Ježiš, jak já bych chtěla fenečku
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 14:09
- Nahlásit
já celá v očekávání
Ale, nepovíííídej...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 14:14
- Nahlásit
kiwikik
Ahoj
Tos byla ty s náma na vycházce u Antrophosu? ( Papillonní akce )Kam chodíte na agi?
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 15:00
- Nahlásit
maxim
jojo to jsem byla já. Na zetor.
Mucholabka
no fakt jsem si myslela že z něj porodím
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 16:19
- Nahlásit
kiwikik
jo? chodíte an zetor? my taky ceme,ale dyš začínaj tak mooooc brzo........co to bylo za fenku? inak buď klidná muj pes se tam zamiloval do toho kozla to byly tehdá lekce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 16:21
- Nahlásit
Mar
Do kozla??? On už to bere až takhle?? A nejni to Beďulce líto?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 16:26
- Nahlásit
PetraK
jj,do kozla - do tohodle:
(foto ze stránek KKZETOR)
von to bere totiž "plošně"
má pokaždé někoho jinýho:
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 16:44
- Nahlásit
Mar
V pondělí jsme tam byli poprvé, jestli ho to nepřejde tak budem muset chodit v jinej den a to nevím jestli se už někam vejdem, takže asi tak.
Bylo to takový malý chlupátko s červenýma sponečkama - jako vkus má výbornej - jmenuje se Doriska je to prý nějaký vzácnější plemeno který si už samozřejmě nepamatuju.
Ale na Berryho nemáme
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 16:52
- Nahlásit
kiwikik
když se zamiluje pes , zpívejte písníčku, pro jeho fenečku,nechte ho jít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 17:41
- Nahlásit
Mar
ježíš tak to je fakt Ešus břídil
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 17:49
- Nahlásit
Tak to muj Montik dela taky docela casto....Kdyz je tam malo pejsku,tak super,ale kdyz tam prijde jeho laska, zdrha z parkuru Pomuze bud razna domluva, beh opacnym smerem - za ke psum (protoze jakmile vybehne treba z tunelu smerem k hafanum, uz ho dalsi prekazky nezajimaji a bere to susem za ni)ale vetsinou nepomaha nic
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 21:55
- Nahlásit
PetraK
tak dneska jenom jedden bígl a borderka za celý 2 hodiny v parku......asi neměl svuj den
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 23:05
- Nahlásit
Mar3
tak mne napadlo: ví tvá drahá polovina, že se bude konat akitovský sraz? Tam těch akit bude mít požehnaně a také se o nich hodně doví - víc než na výstavě. Koukni na tohle:
http://www.haguro.cz/sraz.html
|
aren
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 23:09 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
mac1
když se zamiluje pes , zpívejte písníčku, pro jeho fenečku,nechte ho jít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 23:24
- Nahlásit
Mar3
asi stárne? Nebo co??
šmarjá eště, že má tady člověk smysl pro hjůmor , jinde ho tolik nemají
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 07:31
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
hele, upřímně - já bych akitu nechcela ale dík za info noo,kždopádně škoda,že aspon an buldočkovým je neuvidí
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 17:31
- Nahlásit
Tak si musím zase postěžovat, ten můj maltézák co dneska zase na parkuru predvadel... skoda mluvit. Proste se zamiloval - sice uz minule, ale dnes to bylo fakt udesny, po prvni skocce bral roha a to vzdy! (no, zkousela jsem s nim bezet tak 5 krat, pokazdy neco jinyho, ale nic nezabiralo) nepomohla ani schovana fenka, stejne si ji nasel, v mezicasech (rozumejte porad a neustale) kvilel a upel a klepal se, prekzaky nezajem ... Mozna mu jeste "vonela", ale jini psi si ji ani nevsimli...Nejlepsi na tom je, ze ona o nej nejevila zadny zajem, spis naopak a kdyz uz ho zaregistrovala, tak vrcela, ale jemu to bylo fuk...Takze super trenink Budu doufat,ze to ho to do priste prejde, ale asi tezko
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2008 22:50
- Nahlásit
Tak dnešní rande těch dvou dopadlo dobře.Vypadá to že největší poblouznění opadlo už dokáže i vnímat okolí.jo a krasavica je Coton de Tuléar
láska veliká
prostě chumel
|