Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / knihy o psech
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 12:58
- Nahlásit

Bela
Mám je doma, je to takový lepší průměr, trochu vtipné, většina příhod celkem zajímavých, ale že by to byla nějaká ukrutná bomba, tak to ne. Ale četla jsem i horší.

Bela
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 13:03
- Nahlásit

Maya
Diki ze recenziu

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 10:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

http://www.grada.cz/vycvik-psa-podle-jeho-temperam entu_6303/kniha/katalog/?newsletter=1

prej je pěkná, Grada umožňuje knížku prolistovat a udělat si obrázek (Google preview v odkazu)

naits
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 12:28
- Nahlásit

Nevíte prosím někdo, jeslti ji mají někde v knihkupectví? Vím o ní, ale zatím jsem ji nikde neviděla.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 17:19
- Nahlásit

naits
jsem se teď koukala na náhled a došla jsem k sugestivnímu popisu, jak je skvělé a úžasné kastrovat pejsky
Že já věřim recenzím od maminky

RaduM
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 08:48
- Nahlásit

Nebudu zakládat nové téma, ale chci se zpetat, jestli tu někdo nemáte doporučení na nějakou knížku či internetový zdroj, kde bych se mohla seznámit s anatomií a fyziologií psa. Vůbec tomu nerozumim, takže na internetu nejsem schopná posoudit, jestli je to dobrý zdroj, proto se obracím na vás. Díky.

LucieS
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 12:29
- Nahlásit

RaduM
Co nějaká skripta z veteriny?

RaduM
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 13:32
- Nahlásit

LucieS
Asi by se dalo, ale do knihovny nechodím a nevím kde k nim přijít... našla jsem nějakou diplomku z veteriny, ale tam bylo strašně málo názorných obrázků, takže se mi to špatně chápalo, jsem v tomhle ohledu naprostý laik, pořádně ani nevim, jak funguje lidské tělo :/

Evey
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 14:35
- Nahlásit

RaduM
Zkusila bych pohledat na www.ulozto.cz, nějaká veter. skripta či knihy tam určitě jsou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 17:59
- Nahlásit

RaduM
Zalezi, jak moc do hloubky to chces probirat, sikovné zakladni info jsou tady na cztku. http://www.cz-pes.cz/literatura-veterina-index.php
Jinak coby knihu doporucuju Chov psů od Z. Procházky, ta by nemela v knihovnicce chybet.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 22:25
- Nahlásit

RaduM
Evey

jj, třeba se tady něco najde...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 03:18 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Neměl by někdo zájem o knihu Štěkání - Zvuk psí řeči (od Turid Rugaas)? Objednáváním v noci, ne zcela při smyslech, jsem si omylem objednala dvě. Stála 102 Kč.
(Spíš knížečku - je taková mrňavá.)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 22:27
- Nahlásit

Vlčáčková
tak když nám minule ta transakce tak pěkně vyšla, tak teda beru (stejně mám pro tebe ten proviant, tak Ti ho musím někdy předat)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2012 18:30
- Nahlásit

cernej caj
Prima!

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání