| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 12:58
- Nahlásit
Bela
Mám je doma, je to takový lepší průměr, trochu vtipné, většina příhod celkem zajímavých, ale že by to byla nějaká ukrutná bomba, tak to ne. Ale četla jsem i horší.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 13:03
- Nahlásit
Maya
Diki ze recenziu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 10:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
http://www.grada.cz/vycvik-psa-podle-jeho-temperam entu_6303/kniha/katalog/?newsletter=1
prej je pěkná, Grada umožňuje knížku prolistovat a udělat si obrázek (Google preview v odkazu)
|
naits
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 12:28
- Nahlásit
Nevíte prosím někdo, jeslti ji mají někde v knihkupectví? Vím o ní, ale zatím jsem ji nikde neviděla.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 17:19
- Nahlásit
naits
jsem se teď koukala na náhled a došla jsem k sugestivnímu popisu, jak je skvělé a úžasné kastrovat pejsky
Že já věřim recenzím od maminky
|
RaduM
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2012 08:48
- Nahlásit
Nebudu zakládat nové téma, ale chci se zpetat, jestli tu někdo nemáte doporučení na nějakou knížku či internetový zdroj, kde bych se mohla seznámit s anatomií a fyziologií psa. Vůbec tomu nerozumim, takže na internetu nejsem schopná posoudit, jestli je to dobrý zdroj, proto se obracím na vás. Díky.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2012 12:29
- Nahlásit
RaduM
Co nějaká skripta z veteriny?
|
RaduM
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2012 13:32
- Nahlásit
LucieS
Asi by se dalo, ale do knihovny nechodím a nevím kde k nim přijít... našla jsem nějakou diplomku z veteriny, ale tam bylo strašně málo názorných obrázků, takže se mi to špatně chápalo, jsem v tomhle ohledu naprostý laik, pořádně ani nevim, jak funguje lidské tělo :/
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2012 14:35
- Nahlásit
RaduM
Zkusila bych pohledat na www.ulozto.cz, nějaká veter. skripta či knihy tam určitě jsou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2012 17:59
- Nahlásit
RaduM
Zalezi, jak moc do hloubky to chces probirat, sikovné zakladni info jsou tady na cztku. http://www.cz-pes.cz/literatura-veterina-index.php
Jinak coby knihu doporucuju Chov psů od Z. Procházky, ta by nemela v knihovnicce chybet.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 22:25
- Nahlásit
RaduM
Evey
jj, třeba se tady něco najde...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 03:18 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Neměl by někdo zájem o knihu Štěkání - Zvuk psí řeči (od Turid Rugaas)? Objednáváním v noci, ne zcela při smyslech, jsem si omylem objednala dvě. Stála 102 Kč.
(Spíš knížečku - je taková mrňavá.)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 22:27
- Nahlásit
Vlčáčková
tak když nám minule ta transakce tak pěkně vyšla, tak teda beru (stejně mám pro tebe ten proviant, tak Ti ho musím někdy předat)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 18:30
- Nahlásit
cernej caj
Prima!
|