| Autor |
Zpráva |
Dobyvatel
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:57
- Nahlásit
Dobrý den,
tento člověk utýral svého psa k smrti. Pomoc bohužel přišla pozdě a pes den po vysvobození zemřel.
http://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php?tem a=337494&r=7&m=3840&page=1
Bohužel v našich útulcích není vedena žádná evidence majitelů tak bych ráda informovala, pomocí tohoto e-mailu a chtěla požádat aby nikdo nevydával tomuto člověku dalšího psa
Věnujte prosím tomuto e-mailu pozornost a rozešlete ho do všech možných útulku a svým známým.
Předem moc děkuji
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 22:31
- Nahlásit
je to ksindl a zaslouží si aby mu někdo provedl něco podobného. vždyť musí dojít i na tyhle bestie. mám z toho slzy v očích. proč ho nemohl někdo zachránit dříve. lidi buďte pozorní ke svému okolí. děkuji. mě se takhle podařilo upozornit na týrání pejska a dneska má nového pána...někdy se to opravdu podaří.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 07:29
- Nahlásit
Tohle téma už tady bylo...
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 08:17
- Nahlásit
Dobyvatel
to je něco tak děsivého, že nevím nevím co bych udělala, kdybych takového zmr*a potkala. Pro toho pejska ta smrt byla vysvobozením - jen si pamatovat to utrpení je strašné.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 08:32
- Nahlásit
pawLINka
Bylo. Asi stopadesátkrát...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:31
- Nahlásit
pawLINka
bullvnouzi
navrhují za týden založit další...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:34
- Nahlásit
Mel
Že? Mě už z toho jebe trošku. Jednak se to neustále na všech forech řeší, jednak si myslím, že je to vcelku nenormální, jak ho ty lidi lynčujou a v neposlední řadě, kdyby ten dav vložil všechnu tu energii smysluplným směrem (apel na změnu zákona), bylo by to mnohem rozumnější a účinější. Dyk oni mu chcou nechat vylepit i billboard. Tak kuwa fix, proč to neudělaj poslancům? Nechápu to...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:45
- Nahlásit
bullvnouzi
Hele, zas tolik těch lidí nevolá, včera jen jedna :-D
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:52
- Nahlásit
Mucholabka
Ty jo. A jak mahrujou, že budou volat, co? Na těch stafordech je to hustý jako...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:35
- Nahlásit
bullvnouzi
Já sice tenhle styl taky neschvaluju, ale jak vidíš, apel na změnu zákona tu je a nijak zvlášť se neřeší Tak ať mají tyhle lidi aspoň z něčeho strach, ze zákona jej vyloženě mít nemusí
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:52
- Nahlásit
pejska je mi líto, ale mám jednu impertinentní otázu: když zavraždili toho Honzíka, zvedlo to také takovou vlnu odporu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:54
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
pejska je mi líto, ale mám jednu impertinentní otázu: když zavraždili toho Honzíka, zvedlo to také takovou vlnu odporu
To nějak nesleduju,ale počítám,že na nějakým "dětským" foru asi,tady je holt psí...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:02
- Nahlásit
EngieB
Apel je, ale malej. Proč vkládat tak nesmyslně energii do něčeho takového? Jako to, co se zvedlo na stafordech, už hraničí s davovým šílenstvím, fakt. Humáč.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:27
- Nahlásit
davidkova renata
kupujeme bulvár - Blesk a tam jsou dopisy čtenářů - reakce tam byly spíše na utýranou kočku, než na to, že zavraždili dítě. Napadlo mne to bezděčně. Možná je to tím, že zavražděné dítě je až tak strašné, že o tom lidé nedokážou už ani psát. Je fakt, že k tomu není ani co dodat. A nebo je to nezveřejnitelné pro vulgarismy. (?) Jen hádám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:31
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
možná je to tím, že zavražděné dítě je až tak strašné, že o tom lidé nedokážou už ani psát.
no možná..třá i bulvár "ctí" nějakej druh morálky.A možná je to tím,že tresty za toto jsou přeci jen adekvátnější(relativně) než za utýrání zvířat kde nejsou téměř vůbec,což možná lidi se*e.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:32
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
pejska je mi líto, ale mám jednu impertinentní otázu: když zavraždili toho Honzíka, zvedlo to také takovou vlnu odporu?
Víte, někdy mám dojem, že lidem na lidech až tak moc nezáleží. Že jim spíš záleží na těch psech a kočkách. Nedávno u nás zemřel jeden pán. Pravda, občas si rád přihnul (většinou o víkendu) a pak se domů vracel značně podroušený. Jednou ho našla sousedka ležet na zemi u výtahu. Řekla si něco o starých smradlavých ožralcích, překročila ho a šla dál. Za dvě hodiny tam pořád ještě ležel. Tatáž sousedka šla naštvaně pro jeho manželku, ať si laskavě toho opilce uklidí, kdo se má na to dívat, že jo? Pán už byl mrtvý. Byl úplně střízlivý, akorát dostal mrtvici Lidi jsou prostě lidem jedno.
Ale ke kdejaké, autem sražené toulavé kočce se sbíhají procesí a dohadují se co by měl kdo udělat a koho zavolat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:53
- Nahlásit
Biluška
Ale ke kdejaké, autem sražené toulavé kočce se sbíhají procesí a dohadují se co by měl kdo udělat a koho zavolat
nač ten smutnej smajlík za textem,pani...
V soukromí fora se přiznám,že mi lidi fakt sou z drtivý většiny fuk,nějak si nemůžu poručit,no..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:56
- Nahlásit
davidkova renata
V soukromí fora se přiznám,že mi lidi fakt sou z drtivý většiny fuk,nějak si nemůžu poručit,no..
Mě jsou v zásadě fuk taky. Ale nedokázala bych jenom tak překročit chlapa na chodníku a říct si "beztak je ožralý" když třeba není. Asi jsem blbá, ale volám policii i k těm ožralým a tvrdě se dožaduju toho, aby přijeli a odvezli ho. Naštěstí jich nebývá zase tolik . Netvrdím, že budu mít deprese z toho, že někde někdo umřel na infarkt, pokud to není můj blízký kamarád tak je mi to celkem jedno. Ale nenechám ho tam jenom tak ležet.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:58
- Nahlásit
Biluška
Ale nedokázala bych jenom tak překročit chlapa na chodníku a říct si "beztak je ožralý"
hm..tak to já asi jo,po zkušenostech mejch a známejch z minula.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:02
- Nahlásit
davidkova renata
hm..tak to já asi jo,po zkušenostech mejch a známejch z minula.
Já blbý zkušenosti nemám. Já mám pumu .
Kdyby byl nějaký ožralec moc vtěrný asi by rychle vystřízlivěl . Ale ti, co se už bezmocně válí na chodníku většinou vtěrní ani agresivní nejsou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:05
- Nahlásit
Biluška
Já blbý zkušenosti nemám. Já mám pumu
takhle blbý nemyslim...ale že to jako bylo zbytečný a ty smažky a kořalové a bezdáci za to nestáli.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:12
- Nahlásit
davidkova renata
ale že to jako bylo zbytečný a ty smažky a kořalové a bezdáci za to nestáli.
Jako kdybych jim měla dávat dýchání z úst do tlamy, tak to bych si rozmyslela . Ale zavolat bezplatnou linku kvůli nim můžu . Když tak nad tím přemýšlím, tak ještě ani jednou jsem nevolala zbytečně. Pokaždé se zjistilo, že mají třeba hypoglykemický šok, nebo něco takového. Akorát jednou byl obyčejně ožralý, ale to zase bylo venku -15 a našli jsme ho při večerním venčení, takže do rána by umrznul. No a jeden byl už mrtvý (taky to nebyl alkoholik, byl to nějaký starý děda co kradl uhlí a klepla ho přitom pepka. Neměl krást když na to neměl nervy )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:17
- Nahlásit
Biluška
Ale zavolat bezplatnou linku
no moooožná,dyš je to bezplatný...
Neměl krást když na to neměl nervy
no to je fakt,pani!
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:18
- Nahlásit
Biluška
Lidi jsou prostě lidem jedno.
Ale ke kdejaké, autem sražené toulavé kočce se sbíhají procesí a dohadují se co by měl kdo udělat a koho zavolat.
Tak s tím fakt nesouhlasím. Kočku obchází lidi (včetně mě) i několik dní, jen se mrkni na silnice. Ono to je hodně i o tom, že lidi nějaké to zastání mají a nikdo tu neřekne na adresu matky toho dítěte něco jako o co jde, je to jenom dítě . I kdyby si to někdo myslel, většina ji okamžitě odsoudí. Ale u lidí, co týrají psi a kočky to tak není, spousta nás jen pokrčí rameny vždyť je to jenom zvíře. Možná proto je ta menšina, která těmi rameny krčit nechce, tolik slyšet.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:20
- Nahlásit
bullvnouzi
Apel je, ale malej. Proč vkládat tak nesmyslně energii do něčeho takového? Jako to, co se zvedlo na stafordech, už hraničí s davovým šílenstvím, fakt. Humáč.
Proč je malej? Není i to, že lidi veřejně odsoudí člověka, který toto provedl, forma apelu? Pravda, ne ideální, ale každej hlas dobrej.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:37
- Nahlásit
EngieB
U nás se teda kolem přejeté kočky nechodí. Když už je mrtvá tak to pochopitelně ano, to nikdo neuklízí. Ale kolem živé, zraněné kočky ne. Asi tady mají lidi vstřícnější vztah. Ani tu není nikdo, kdo by psa vyloženě týral. Takových těch řetězáků je tady plno, ale vyloženě týraný pes ne. Krom těch mých teda, poněvadž ti musí v každém počasí ven, dokonce i když prší a půlka vesnice to za týrání považuje
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:40
- Nahlásit
Biluška
No já mluvila o mrtvý. Kolem živý taky nechodíme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:42
- Nahlásit
EngieB
tak vidíš, že si rozumíme . Plakátů koček, ježků a zajíců tady taky máme hafo, nad tím se nikdo nepozastavuje. Ono to dost dobře ani nejde.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 15:45
- Nahlásit
Biluška
Ale stejně si myslím, že je to o obojím. Jak děti, tak zvířata, obecně nemáme moc citlivosti k cizímu neštěstí. To je ta svoboda, bojíme se o kohokoliv a cokoliv cizího starat...
Moji ven v dešti nechodí, páč nejdou. Taky je deštivej den jedinej, kdy se vyspím!
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:46
- Nahlásit
Biluška
Tohle je drsný,m jako taky bych asi nepomohla, nevím, ale stalo se to i bratránkovi, šel 16ti letej z odběru krve a prostě se mu udělalo blbě, a bábky si celej den povíali o tom ožralým klukovi co šel ráno po městě, takže představa, že tam sebou někde sekne a ony si ještě zanadávaj ... drsný ....
Ale na druhou stranu se prostě nedivím, jen trnu až tu pomoc budu potřebovat já.
Jinak co se týče tý vlny po Georgovi, ten ani v hrobě nemá klid.
|