Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venčení v cizině
Autor Zpráva
borderojd
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 17:47
- Nahlásit

AHojky chci se jen pro zajímavost zeptat, jak to je s venčením a parky třebas v jiných zemích? Slyšela jsem že např v americe jsou takové velké výběhy, něco jako ohrady kam se pesani pouští a snad se i venčívají na krátkých odítkách, ale nevim co je na tom pravdy.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 17:57
- Nahlásit

borderojd
Takový park jsem viděla v Budapešti.

Bela
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 18:00
- Nahlásit

borderojd
zavisi od toho kde
tam kde sme zili my, bol dog park - raj na zemi pre psov, vybeh na volno, velka luka, jazierko...parada

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 18:01
- Nahlásit

borderojd
Jo, v Edinurghu jsem byla týden a tam mi to pro psy vůůbec přátelské nepřišlo. Jen tam byl park, kde se pejskaři scházeli, ale jinak tam ani nebylo moc psů...

borderojd
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 18:05
- Nahlásit

ty jo je fakt ze se pry cr radi na prvni misto v poctu psu na obyvatele, ale i tak to je docela smutny bez psu.

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 18:28
- Nahlásit

borderojd
Já když byla ve Vídni, tak jsem tam většinuo viděla pesáky na volno bez košíků a docela dost... Ale nevím, jestli to byla jen náhoda a "neukáznění" pejskaři nebo normální stav

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 07:23
- Nahlásit

Když vezmu Řecko, spousta psů bez majitelů, polodivocí, většinou se pohybují ve smečkách... Musela jsem se smát, když mi přiletěl na návštěvu bratránek (právě z Řecka) a já Béďu vypustila na Letný z vodítka, naproti nám šel párek s očividě stařičkou bulličkou, feňule byla ráda, že se vůbec vleče..., bratránek měl oči navrch hlavy a začal se chytat za hlavu, prý ať si Béďu chytnu, že mi ji ten pes sežere... Když jsme takhle prošli celý park a pořád se nic nedělo, tak se mě ptal, jestli je normální, že všichni ti psi jsou na volno a jsou tak přátelští... Pak mi ale začal vykládat story o tom, jak venčil jejich zlaťáka a napadnula ho při tom smečka asi 6ti polodivokých psů, jak svýho psa bránil vlastním tělem... V Portuglasku je to dost podobné, hodně toulavých psů, domacích mazlíčků pomálu, spíše kočky... Osobně jsem asi z 50ti lidí zanla jen jednu rodinu, která měla kolii se šíleným podkusem Bydlení měli přímo u lesoparku - hooodně velikého, na periferii Lisabonu, ale nikdy tam s ním nechodili, aby se proběhnul, jen courali kolem baráku po betoně, parkovištích a úzkých pruzích zeleně... K moři s ním také nejezdili... Když mi pak na Silvestra přiletěla kamarádka z Portuglaska, měla co dělat, aby rozdýchala to, že s náma jelo na chalupu do Krkonoš i 15 jezevčíků... A že mají tolik prostoru k žití, kolik mají...

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 09:36
- Nahlásit

tak ja mam zkusenost z Italie (jizni!) a neco podobneho jako pise Blanulinka1...toulaj se tam tlupy psu a mistnim to prijde naprosto normalni..kdyz jsem se zeptala kde ma ten pes pana...tak na me koukali..jako jakyho pana? to je vagabond...
jinak pes skoro nikam nesmi a ja jsem jim pripadala jak blazen...ale podotykam ze to bylo jen takove mensi mestecko, takze jinde je to treba trochu normalnejsi....ikdyz v Salernu jsem nepotkala snad jedineho psa na voditku. Trochu severneji na Garganu ve Vieste uz tech normalnich psu bylo vic ve meste, ale byli to milackove nemcu

borderojd
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:25
- Nahlásit

ja co jsem byla v canadě v quebecku tak jsme tak taky nepotkali mo psů a když už se venčili tak to běhalo za jedoucíma motorkama navolno, takže taky ideální způsob venčení to teda.

duli
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:13
- Nahlásit

Orry
to je vagabond

to spise vagahund ne??...

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 22:50
- Nahlásit

Kanada - ontario. Za cele dva roky som videla 3 psov... vravi za vsetko si myslim. Vacsina zila na pozemkoch, von nechodievali skoro vobec. Oproti nam proste to bolo skoro ako bez psov. Mimochodom tiez tam mavali parciky na vencenie, len som tam nikdy ziadneho vencit nevidela

Bela
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 00:29
- Nahlásit

sranda, my mame presne opacne skusenosti. tam kde sme v USA zili my, bolo totalne "dog friendly" a psov na mraky

pigie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 00:45
- Nahlásit

Bela
ja si skor myslim, ze to je o ludoch. Psi nemali nikde zakaznani vstup. Len proste ich tam ludia nevodili...

Bela
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 00:49
- Nahlásit

pigie
s tym suhlas. my sme zrejme mali stastie, ze sme boli medzi tymi normalnymi
dokonca by som si velmi zelala, aby sme taky dog park, ako sme zazili tam, mali aj k dispozicii aj v nasich koncinach

pigie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 00:55
- Nahlásit

Bela
Mne sa lubil park, kde bolo zase vsetko upravene na cvicenie v prirode. Bolo to pre bezcov, co si mali poprekladat beh inymi cviceniami. Bola tam hrazda, vselijake lavicky a tak. A zvycajne tam sme vidavali tych psov... Sprevadzali panov pri cviceni... a bolo to vedla rieky. Tiez sa mi to celkom lubilo Okrem toho, ja sa na petrzalsky vybeh oproti kauflandu stazovat nemozem. Voda tam je, priestor tiez, mojmu psovi tam nic nechyba a hlavne to mam 50m od domu

Bela
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 01:00 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit

pigie
kde bolo zase vsetko upravene na cvicenie v prirode.
take nieco podobne bolo aj tam pri nas, plus bol k tomu ten dog park

Voda tam je, priestor tiez, mojmu psovi tam nic nechyba a hlavne to mam 50m od domu
no ty si asi nenarocna spotrebitelka
do tej vody by som svojho psa dobrovolne neposielala (najma nie v lete, sak by som sa bala, ze sa tam rozlepta alebo co ) a tiez kukat sa furt na to betonove sidlisko...

pigie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 01:02
- Nahlásit

Bela
ja nevravim, ze to je uzasne, ale v centre sidliska to najlepsie, co mozem mat Voda nie je bohvieco, suhlasim, ale to hugovi nastastie nevadi V lete chodievame aj tak k dunaju a teraz je tam voda cista

Bela
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 01:04
- Nahlásit

pigieale v centre sidliska to najlepsie, co mozem mat
to hej, ale ja si to uz neviem predstavit, zeby som kazdy den kruzila dve hodiny kolo kauflandu
som rozmaznana nasou prirodou tu pod lesom

pigie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 01:08
- Nahlásit

Bela
Toz sa zle chapeme. My mame aj lesik pri dostihovej, aj pri drazdiaku. My to berieme ako okruh Ale toto co vravim, je proste priestor vyhradne pre psy a aj tak oznaceny. Tam nam proste nikto nic nemoze

Bela
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 01:15
- Nahlásit

pigiepriestor vyhradne pre psy a aj tak oznaceny.
jaj taaak, (to bude tou vecernou hodinou ), tak to jedno z mala miest v BA vyhradene pre psov, ktore nema plochu 2x2 m.

pigie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 01:18
- Nahlásit

Bela
Huraaaaaaaa!

Bela
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 01:21 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit

pigie

(musis sa presnejsie vyjadrovat...takto neskoro )

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání