| Autor |
Zpráva |
palma1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:41
- Nahlásit
Ahojda, jen bych chtěla zjistit, kolik lidí má doma takového šílence jako já Dneska jsem se v obchodě potkala s kamarádkou a ta mi říkala, že její bafové (má dva) za takového počasí, jako je dneska, vylezou maximálně 2 metry za dveře vyčůrat a mažou zpátky do tepla.
To ta moje feňulka vystřelila na zahradu a už čekala u branky, kdy se půjde dál. Na prochajdě uprostřed slejváku a vychřice jsme byly víc než hoďku a vůbec nevypadala, že by jí to nějak vadilo. Sice chvilkama nešla rovně, jak jí bral vítr, ale byla naprosto ve svým živlu - lítala po poli, čmuchala stopu,... Po hoďce se děsně divila, že už chci domů a odmítla jít ze zahrady
Máte taky takového šílence?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:56
- Nahlásit
palma1
naprosto stejného ... po dvou hodinách na poli jsem přišla domů jak bahňák, naprosto hotová a Brut ještě lítal venku
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 23:11
- Nahlásit
brut
myslím, že Lady tiše závidí, že má Brut mnohem víc zocelenou paničku
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 23:19
- Nahlásit
palma1
jasne, ze mame
moj pes sa najviac vytesuje, ked je dobra fujavica. to si sadne do najvaceiheo vetra a prizmuruje sa blahom, sibirjak jeden posahany
lejak je tiez v pohode, podobne aj dalsie ine kalamitne stavy pocasia...co si o to mysli panicka na druhom konci voditka ho ani v najmensom nezaujima...survival of the fittest
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 23:35
- Nahlásit
palma1
panička není vůbec zocelená, ale vysvitlo sluníčko, zašli jsme dál než jsem počítala a chtěla jsem si zkrátit cestu domů. Jen jsem si nějak neuvědomila, že bude všude bahno
Bela
Brut taky seděl uprostřed pole, mžoural, napínal ušiska a nechtěl se hnout Nezabrala ani klobáska.....
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 00:11
- Nahlásit
brutNezabrala ani klobáska.....
ta by asi nezabrala ani u nasho...ale u mna hej
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 00:45
- Nahlásit
brut
Bela
já myslím, že Lady by si klobásky ani nevšimla, ale pokud bych měla přes rameno hozenou srnku nebo nějaký pěknýho králíka, tak by asi zabrala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 11:52
- Nahlásit
Bela
ale u mna hej
palma1
králík by taky zabral
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 12:47
- Nahlásit
Holky, jste na tom dobře. Já mám rozpolcenou smečku. Hesinka a Lilátko v dešti odmítají vycházet ven. Zbytek se hrne v jakémkoliv počasí a je jim to naprosto jedno.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 13:21
- Nahlásit
brut
no u nás to je taky rozdělené.... Denču ven za hnusného počasí nosíme, ale Brut se hrne ven pořád
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 23:44
- Nahlásit
palma1
No, psice je něco mezi Ven se šíleně těšila (jako vždy ), když vylezla ven bylo to "fuuuj vono mi něco studenýho mokrýho padá do očiček", potom normálně lítala a ťapala, ale cestou domů zase nadšeně letěla ke dveřím Taková rozpolcená osobnost, mám pocit, že to bere stylem "dokud jsme venku, tak super" za jakýhokoliv počasí, ale "doma je doma" - pokud je hnusně
|