| Autor |
Zpráva |
palma1
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:55
- Nahlásit
Ahojda, co si myslíte o krmivu Agil? Máte s ním někdo zkušenosti?
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 15:14
- Nahlásit
palma1
Taky jsem nad ním přemýšlela. Složení vypadá dobře ( http://www.agil.cz/ ), přidávám vlastní osvědčené doplňky ke krmivu a hledám prémiovku z kvalitních surovin. Zkoušela jsem krátkodobě krmivo základní řady stejné firmy a v té cenové kategorii to bylo jedno z nejlepších, tuším Eddy, že to byl. Agil jsem zatím nezkoušela.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 22:17
- Nahlásit
kachna
my máme nějaké "pamlsky". jmenuje se to Masová jídla a je víc druhů - máme měkké jehněčí kousky s rýží. jsou to takové větší kuličky a naší Lady hrozně chutnají, tak uvažuju o dalších věcech od této firmy. granulky mě právě docela zaujaly svým složením, tak sonduju, jestli je náhodou někdo nezkoušel
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:34 - Změnil/a: kachna
- Nahlásit
palma1
Ptala jsem se na Agil obchodní zástupkyně velkoobchodu, říkala, že je to jedno z nejméně braných krmiv a jeho obliba nestoupá, ale že nezná nikoho, kdo by s tím krmil. Ale na druhou stranu to nemusí nic znamenat.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:32
- Nahlásit
kachna
Masová jídla jsme zkoušeli jako pamlsky, bohužel minulý týden mi ve zveráku řekli, že je výrobce přestal vyrábět... (a to byly první pamlsky, kvůli kterým byla Lady ochotná přijít na "ke mně"... )
|
gregor
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 21:41
- Nahlásit
Zdravim. Minuly tyden jsem si Agila prinesl domu a psi mi ho zerou vyborne, taky stravitelnost vypada dobre, takze zatím spokojenost. Obchodnik mi rikal ze je to uplna novinka a ze ten stary agil byl uplne jiny, pry si to lidi dost berou.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 06:55
- Nahlásit
Už jste slyšeli o Agil Puffins? Dostala jsem vzorek, ještě by mě zajímala cena. DIaně to chutnalo, potvora už nechce žrát Kronch.
|
gregor
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:59 - Změnil/a: gregor
- Nahlásit
jj koukal jsem na to ( http://www.puffins.cz/ ), vypadá to zajímavě
|