Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / prosím o pomoc - nalezený pejsek
Autor Zpráva
baki1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 15:26 - Změnil/a: baki1
- Nahlásit

[b]našel se pejsek - pražský krysařík
Nevíme co si s ním počít, zatím ho máme u sebe - ale mě i babičce se bohužel hárají fenky. Tak nevíme jak dlouho si ho budeme moci nechat u sebe. Do útulku se nám ho nechce dávat. A přes noc by asi venku zmrznul. Ještě uvidíme co budeme dělat.
Můžu vás všechny moc poprosit o pomoc - nevím kam všude to můžu dát. Tak mi prosím v zájmu pejska pomozte.

Připadá mi ale že byl vyhozený, je to teda jen dojem, ale podle toho vodítka, teda spíše šnůru, si myslím že mám pravdu.

Předem všem moc děkuji za pomoc

baki1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 15:50
- Nahlásit

tak jsem volala do útulku, nikdo ho nehledá, ale ani si ho nevezmou. Tak nevím co budeme dělat. toho kloučka co ho chytl kousnu do krve. Tak ještě budou starosti s veterinářem. Jenže jak ho odvézt, to by jsme ho museli zavřít do bedny- máme to 30km k vetovi.
V útulku mi poradili, ať to oznámím starostovi a na policii. Tak nevím jak tohle dopadne

baki1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 16:46
- Nahlásit

už máme majitele pejska. Paní dnes dopoledne utekl a jí nenapadlo to někde nahlásit.
Naštěstí to ale dobře dopadlo, myslím si, že by noc venku asi nepřežil, je tam fakt kosa.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 17:21
- Nahlásit

baki1
Super, jste hodní.

baki1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 17:54
- Nahlásit

já jsem hrozně ráda, že to tak dopadlo, zjistili jsme, že postarat se o nalezeného pejska není opravdu nic jednoduchého. A hlavně v případě, kdy je problém si ho nechat doma.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání