Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Venčení Praha
Autor Zpráva
Falka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:06
- Nahlásit

Ahojky, ráda bych poprosila lidi z Prahy o jejich zkušenosti s místy k venčení. Ačkoliv jsem pražák, žiju celý život na P6 (Dejvice), tam to mám zmáklý, mám tam spoustu vytipovaných míst k venčení atd. Teď sháníme s přítelem podnájem a trošku pátráme, jestli by se nedalo sehnat i něco blíž k práci, kde zároveň bude kam chodit se psem atd. Mám ráda v blízkosti les nebo tak (z Dejvic dojedu za 10 min na Suchdol, kde je lesa hafo), ale zároveň potřebuju, aby bylo kam jít večer přes zimu - to prostě přijdu z práce za tmy a do lesa už se mi moc nechce - venčím většinou sama.... Na té 6ce už mám vytipováno, kam chodit, navíc je tam stromovka, která je zčásti osvětlená, ale nevím, jak je to jinde. Pracujeme oba jižněji (Barrandov a Chodov), napadla mě tedy ta P4 (nejlíp někde na kraji - Háje, Kunratice, popř. Hostivař). V Hostivaři jsme se byli podívat (no, já jsme zhýčkaná z těch Dejvic, ale i sídliště bych asi zvládla ), ale přišlo mi, že večer bych tam kam jít moc neměla. Pak jsem myslela, že by mohla být docela dobrá lokalita v Kunraticích (jak je VŠE), někde v těch místech....
Mohli byste mi napsat svoje zkušenosti, kdo znáte tyhle lokality, nebo klidně i tip na nějaké další?
Díky moc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 19:44
- Nahlásit

Falka
čus,koukni třá do tématu Společný venčení Šárka ,Prokopák,chodí nás celkem hodně a jsme z různýho konce Prahy.Ted jdem v neděli na Dívčí hrady a holky v sobotu do Šárky.Na 4 jsme byli minule.tak se můžeš třeba přidat,když budeš chtít

OPI
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 20:49
- Nahlásit

ahojky,Kunratice ti mohu jen doporučit,jsou tu lesy,parky a další pěkná místa k venčení jestli máš plavce tak i rybníky a prostě pro pejsky super lokalita a myslím že ani vy by jste nelitovali.My tady bydlíme rok a rozhodně nechci měnit.Zkuste o víkednu zajet a projít se tu a sami uznáte že

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 23:31
- Nahlásit

Myslím, že i v okolí Barrandova je dost míst k venčení. Mám na mysli Chuchelský háj, Prokopské údolí a další

Falka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 13:15
- Nahlásit

OPI
Díky za tip, já si to myslím, ale zas tak moc to tam neznám.... a chceme tam zajet a projít se. Ale ptám se i na zkušenosti třeba s venčením po večerech, to zná fakt spíš někdo, kdo tam bydlí - jako do Krčáku bych večer potmě asi nevlezla, tak jestli je tam v okolí nějaká louka / park, kam se nechá zajít. Já jsem právě zvyklá z Dejvic na tu osvětlenou stromovku plus nějaký ty parčíky okolo, když to člověk zná, dá se tu dobře projít i večer....
Jinak ale plavce mám, takže rybníky by se nám líbily .
Atusch
Taky díky za tip, já znám prokopák, tam je to moc hezký, ale přece jen Barrandov je hůř dostupnej - myslím metro že tam není a chvilku to na něj přece jen trvá.....

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 19:00
- Nahlásit

Falka
S tou dostupnosti z Barrandova bych rekla, ze to az tak hrozne neni, protoze tramvaji na Smichovske nadrazi to trva cca 12 minut a na Andel asi 15minut a to neni tak desne. Ja bydlim kus od Barrandova (10 minut BUS) a uz je to horsi protoze zavislost na autobusech je horsi... tramvaje jezdi porad...

OPI
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 19:01 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit

Falka
Já bych taky večer do lesa nevlezla
Hele ono hodně záleží v kterém místě by jsi bydlela,jinak večerní venčení není problém,tady to je klidná lokalita, je tu zeleně fakt dost i park,louka taky,fakt jen vřele doporučuji
Být vámi tak hledám bydleníčko tady.Vlastně když tak přemýšlím tak na každém směru kde by jsi tady bydlela tak je prima místo na večerní venčení s tím bych si hlavu fakt nelámala,navíc je to převážně RD(teda v naší lokalitě) Já jsem na mateřský tak to tady máme porchozené všude

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání