| Autor |
Zpráva |
palma1
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 18:51
- Nahlásit
Ahojda, prosím o radu. Slíbila jsem jedné paní, že jí pohlídám pejska, protože musí do nemocnice. Dneska mi ho přivezla a čekala jsem, že se mu bude stýskat, ale je to fakt děs. Hrozně vyje. Přítel ten je na nervy, protože byl od začátku proti. Nevíte jak ho mám uklidnit?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 18:58
- Nahlásit
palma1
nedala mu panička s sebou nějaké svoje tričko ( mikinu...), které by jsi mohla použít do jeho pelíšku? Že by jí cítil a trochu se uklidnil?
Jinak si myslím, že budete muset vydržet, pejskovi se stýská a neví, co se děje
Možná by pomohla procházka, nějaká zajímavá hra.....
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:01
- Nahlásit
bohužel nedala. taky jsem se divila. dala mu akorát jeho pelíšek a hračky. bohužel to moc nezabírá - a ani naše Lady. docela dost dlouho řádili na zahradě a doma, ale jakmile panička ujela, tak prostě nic nechce a Lady už začíná taky být docela otrávená - asi jí to naříkání taky leze na mozek. jí totiž můžu nechat na hlídání asi kdekoliv (nikdy ani nepípla, ale je fakt, že jsem ji nikdy nenechala nikde dlouho - vždycky jen pár hodin)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:04
- Nahlásit
palma1
tak jedině utahat...naprosto do "mrtva", nic jiného mně nenapadá, bohužel
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:06
- Nahlásit
tak to bude asi veselo... hádám, že přítel se brzy odstěhuje... už mi naznačil, že nejspíš dneska bude spát jinde - akorát netuším kde
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:07
- Nahlásit
a myslíš, že zítra už to bude lepší? netuším, jak dlouho takové stýskání může trvat... já jen jestli máme nějakou naději na zlepšení stavu. nechce totiž ani žrát...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:45
- Nahlásit
palma1
Dva až tři dny. Někteří i 14 dní. Ale většina ty dva dny. Pak začínají jíst.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:49
- Nahlásit
Mucholabka
díky za upřesnění. máš s tím nějaké zkušenosti? vím, že tady někdo někdy hlídání nabízel - nebo spíš na žádost odpověděl, ale netuším už, kdo to byl.
pejsek by u nás měl být předběžně do neděle...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 05:48
- Nahlásit
palma1
Jo, trochu jo. Jinak hlídání tady má ještě Biluška.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 07:28
- Nahlásit
palma1
Utahej ho do bezvědomí, aportíky, cvič poslušnost, nauč ho něco nového a nenechej ho chvíli v klidu. Pak bude myslet jen na to jak spát a dá pokoj.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 11:03
- Nahlásit
Ten pejsek byl asi zvyklý být s tou paní pořád. A jestli ho máš jen do neděle, to snad ani nemá cenu to nějak řešit. Utahat pejska, ano, ale on si to stejně musí odžít sám.
Najdi pro přítele nějaké přístřeší do neděle a je to .
(Když jsem hlídala kamarádce jezevce přesně v době, kdy byla moje fena v nejlepším hárání a do toho ještě můj pes a dvě lovitelné kočky... jo, nic jiného než "přežít" nezabere.)
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 11:33
- Nahlásit
noc jsme přežili - pesan spal... až jsem tomu nemohla uvěřit, ale ráno to bylo nanovo... mám docela hrůzu z toho, v jakým stavu bude Lady, až přijedu domů... nechci z ní mít uzlíček nervů...
večer utahání snad jde - jen nevím jak mám házet ten míček - já ho hodím a letí tam oba... jenže on není na to zvyklej, takže pak neví, co s ním má dělat... utahat ráno ho nejde - vstávám v 5, do práce jedu v 6 - tou dobou je tma jak..., takže na prochajdu se jít nedá a navíc - vstávat ve 4 a jít spát o půl dvanáctý - to bych to mohla v práci zabalit...
|