| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:47
- Nahlásit
Poradíte mi plís s granulema pro mrně? Byla dokrmována Fitminem, ale u nás se snad nikde neprodávaj.
Zatím dostala maso a dnes jsem (už notně naštvaná - byl to asi desátej zverimex) ve zveráči na doporučení nakonec koupila Royal Canin pro štěňata. Myslíte, že je to dobrá volba? Už jsem neměla štěně 3 a půl roku a mám z toho vskutku hlavu jak meloun... Jinak je to fenka JRT, 8 týdnů.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:53
- Nahlásit
bullvnouzi
To zlozenie sa mi fakt nezda nic moc...hlavne nie za tu cenu co RC stoja... za ryzu a samu chemiu take prachy...
Ryža, dehydrované kuracie mäso, živočíšny tuk, kukuričný glutén, repné rezky, kukuričná múčka, kuracia pečeň, kvasnice, minerálne látky, rastlinný tuk, hydinový proteínový izolát, rybí tuk, frukto-oligo-sacharidy, sušená vaječná hmota, stopové prvky, manano-oligosacharidy, methionín, hydrolyzované mäkkýše (zdroj glukosamínu), hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitínu), L-karnitín, extrakt z nechtíku lekárskeho (luteín), vitamíny.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:06
- Nahlásit
Silwuska
Chjo. A co jiného teda bys mi doporučila?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:07
- Nahlásit
bullvnouzi
já mohu doporučit Canidae - muj nežravec to jediný žere, je alergik a z tohodle je naprosto OK a navíc mu to asi aj chutná snad
JOrkaAmálka tady vodsud s tim má taky dobrý zkušenosti
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:09
- Nahlásit
bullvnouzi
objednej přes net já to mám za 2 dny doma, co žere Máfo ??
a k mrněti gratuluju
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:10
- Nahlásit
Tže co štěně, to jiná značka. No potěš koště.
Máfo žere maso a občas Acanu.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:14
- Nahlásit
bullvnouzi
tak je to jasné, mrně bude žrát štěněcí Acanu, pokud se bojíš že u masa a příloh neodhadneš poměr živin. nebo dát 1x maso a 2x granule
jo a já krmím Trainer
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:15
- Nahlásit
bullvnouzi
Stena moze takisto jest maso, akurat pridavat vitaminky podla velkosti...ak to je Big big plemeno, tak konstatovat s vetom nech odporuci nejaky vitamin...alebo ak mas nejaky chovak, v ktorom su schopni ludia tak sa ich spytaj...
Inak ja by som odporucila Trainer...
Čerstvé kuracie a morčacie mäso (kuracie a morčacie mäso 25%), dehydrované kuracie mäso, kukurica, ryža, upravená bravčová masť, bezlepková pšenica, dehydrované rybacie mäso, čistý kurací proteín, dužina z cukrovej repy (4%), pivné kvasnice, vitamíny a minerálne soli,kyselinu linolenová (3,5%) a bioflavonoidy.
a cena je neporovnatelna s RC
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:22
- Nahlásit
bullvnouzi
My vyrůstali na Bento Kronen a následně Chicopee, a žádnej problém....Teď máme Chicopee pro dospěláky a taky v pohodě...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 13:51
- Nahlásit
bullvnouzi
ja doporucuju trainer....
jinak druhyho psa krmim fitminem a v pohode...da se to objednat po netu...privezou ti to az domu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 13:51
- Nahlásit
bullvnouzi
závisí, kolik do toho chceš vrazit... jestli chceš to nejlepší, tak si musíš trošku připlatit.... Já nedám dopustit na Eagle Pack a Firstmate. Teď krmím masem a ráno trošku granulí a právě jen tyto značky...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 13:56
- Nahlásit
bullvnouzi
my sme sice presli uz takmer vylucne na domecu stravu, ale tiez mam vyskusany Trainer a mozem len doporucit.
ziadna chemia a cena je tiez velmi prijatelna
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 14:17
- Nahlásit
bullvnouzi
ahoj my z royalek přešli na Eagle Pack Natural. a jsme moc spokojeni. ale už jsme dospělí
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 18:36
- Nahlásit
AOZ
tak je to jasné, mrně bude žrát štěněcí Acanu, pokud se bojíš že u masa a příloh neodhadneš poměr živin. nebo dát 1x maso a 2x granule
To zní dobře.
Ale Trainer se tu objevuje často... No, děkuji za tipy. Royal Canin asi nasypu kočkám a koupím něco jinýho.
|