| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 08:53
- Nahlásit
To se dělá, mě s Markétkou pomlouvat ve vlaku? :-D
Co máš za čoklíky?
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 11:11
- Nahlásit
Mucholabka
Jééé ahooooj, tak to jsi ty...to koukám, jak je ten svět malý. Já mám dvě fenečky rasy shih-tzu. A určo se budeme rozrůstat. A ty máš pokud se nepletu bullíky?
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 11:12
- Nahlásit
Mucholabka
No to víš...nějak jsem netušila, že se můžu znát s někým z práce, kdo má stejnou zálibu. Mám radost
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 11:18
- Nahlásit
Myssel
Co bulíky-pitbullíky a tosu z nosu, co mě jednou sežerou. Nechce se ti jet do Brna na výstavu?
Já taky myslela, že jsou tady samé kanclkrysy bez psů jedné kolegyňce moje mamka stříhá psa
Šicky jsou super
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 11:23
- Nahlásit
NO ty vogo...to jsou velikáni. To máš o zábavu postaráno. My právě plánujeme a časem s baráčkem si chceme pořídit Bloodhounda. Je to náš sen, hned pak je Angličák, Mastif, Bearded kolie..a spousta dalších..někdy si připadám, jak vyšinutá.
Do Brna jsem nehlásila, takže pokud by to vyšlo můžeme to jít omrknout. Vezmeš hafany s sebou?
Mimochodem, konečně spřízněná duše. Mám stejný názor..když mluvím o pusinkách všichni na mě koukaj v kanclu, jak na idiota.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 11:28
- Nahlásit
Pitbulli jsou malí psi. A tosu musím vykrmit, měla jen 37 kg, teď je na nějakých 40, ale žebra furt lezou. Ještě tak 7 kil by se hodilo, nasvalit a tak, ale bojí se běhat u kola. Takže vystavovat zatím ne, ale hlásím ji na Ostravu.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 11:31
- Nahlásit
Mucholabka
No rozhodně nejsou menší než moje šicky, proto říkám velikáni. Ahaaaa...tak to nějaké dobrůtky. Jak to, že se bojí běhat u kola? Já taky právě hlásím OV. My vystavujeme v neděli a vy?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 11:33
- Nahlásit
Do Brna bych brala tosu a možná odjedu se dvěma, ale to je ve statusu technického šetření
Hrozně se mi líbí neapolec, ale nakonec místo něj ta tosina.
Do Brna bych raději neděli, ještě nevím.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 11:39
- Nahlásit
Mucholabka
Doufám, že status technického šetření bude v pořádku a vše se zrealizuje. Já bych taky jela v neděli. Tak se nějak musíme domluvit. Kterého to je?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 11:52
- Nahlásit
Myssel
My jdeme asi taky v neděli. Já na výstavě takhle ještě nevyvstavovala, jenom na pitbullshow, to bude maras.
Ona tosina je taková trochu jemnější fena,a navíc jsem třetí majitel.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 12:13
- Nahlásit
Mucholabka
Ok, tak pojedem. No uvidíš, třeba tě překvapí. Třetí majitel, jakpak to?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 12:46
- Nahlásit
Myssel
Vlakem? Já plánovala buď vlak, nebo s bráchou favošem-ale asi by tam už nedojel, zřídili jsme ho, když jsme jeli pro psa do Krupky u Teplic.
Holt, to tak chodí. Měl ji chlap, rozved se, psa odvedl do útulku, nechvalně proslulého v našem kraji-Karviná, a psa ať utratí. Vzala si ji jedna holka zaměstnankyně, bo ji uchvátilo, že je to pes za 25000. Pak se jí snažila udat nějaké babě, ta to chtěla na chov, ale fenka se jí bála a baba jí prý musela nahánět po celé zahradě. Tosa se bála baby a baba tosy. Baba tosu vrátila. Pak jsem ji našla na inzerát. Hubenou, kosti z ní lezly, a bázlivou, ale zas tak moc bázlivá není, spíš zakřiknutá. Už mám doma její papíry a doufááááám, že z ní něco bude, aspoň ZZO nebo ZOP bych s ní ráda udělala a uchovnila ji, má tři roky.
Ty ostatní holky taky mají něco za sebou, u jedné jsem minimálně šestý majitel. Naštěstí u Bucky jsem teprve majitelem druhým a to je můj super pejsánek, mňam.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 13:17
- Nahlásit
Mucholabka
No jestli nepojedete ten muj, tak pojedeme vlakem. Ale jestli se bude chtít juknout i chlap, tak vezmeme auto, nabereme tebe a tosu a pofrcime. ´Myslim, ze si to ale chlap neencha ujit.
Teda takove lidi bych vrazdila. Teda, fakt jeste ze jsou lidi, kteri vazne maji rozum a vi co s takovym psekem. Jojo je to maras. Tak hlavně, že se mají všichni už krásně.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 13:33
- Nahlásit
Myssel
Já nemám rozum, bo mám moc psů :-D
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 13:38
- Nahlásit
Mucholabka
To uz je ale jina podstata veci. Hlavni je, ze je zvladas a ze se maj faaaajn.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 15:16
- Nahlásit
Heč, už jsem odlogovaná. Padám domů čistit ti tu věc
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 16:09
- Nahlásit
Mucholabka
Se mas...zavidim. Diky jsi zlato. PA
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 16:39
- Nahlásit
Myssel
hele,vy už nebydlíte v Brně?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 17:45
- Nahlásit
Mar
Asi néééé
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 20:31
- Nahlásit
Mar
Ne nebydlíme...uz od srpna Zijeme ve Frýdlantě nad Ostravicí. Jak se má Berouš?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:36
- Nahlásit
Myssel
Už jsem to dotáhla ze zahrady domů přes půl světa, nestihla jsem to umýt, smrdí jak cap, zítra to tu máš.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 22:02
- Nahlásit
Mucholabka
No čéče, aby mě nevyhodili z vlaku... . Už se těším...tak zítra a děkuji
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 22:13
- Nahlásit
Myssel
a jachtóóóó?
berouš se má fajne, hlídáme jednoho pejska právě,tak má bráchu a nevim nevim až ho budem vracet ja k to bude nejradši bych taky aspoň 2 psy nafurt
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 07:04
- Nahlásit
Myssel
Nechala jsem to dole v šatně, hlavně si to před štěňatama umej ve vaně, ti moji v tom spí, tak mo nevoní...chudáci, teď nemají kam hlavu složit, někdy se tam nacpou i všichni tři a pak po vyspání mají na sobě obtlačenou mřížku.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 18:04
- Nahlásit
Mucholabka
Myssel
Taky budu v neděli v Brně. Jedem až tak na 12 hodin bonitovat Lexanu. Dogy zůstávaj doma a do Ostravy mám nahlášenou Fanku.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 18:18
- Nahlásit
monika
Ahoj, tak si muzeme dat nekde sraz,ne? Ja se chci s Monicou projit v kruhu, at bobisek v OV vi oc jde. Co ta prochajda?
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 18:19
- Nahlásit
Mucholabka
Ha, decka maji utrum...hihi..pekne jsem na ne vyzrala...uz netravime dny hledanim stenat
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 18:25
- Nahlásit
Mar
tak ho nevracej a nebo Berousovi proste koupis kamarada. Nebo to jeste porad doma nejde?
No stehovani za praci a proste i to, ze jsme chteli...neeee byla jsem donucena
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 22:04
- Nahlásit
Myssel
Paráda.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 07:05
- Nahlásit
Myssel
Hele, a doufám, že pak mrňata budeš dávat zadara, jak vymyslela Aren. Bo jinak si na tebe dupne
|