| Autor |
Zpráva |
Kairo
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:01
- Nahlásit
Zdravim omlouvam se ze tu zase otravuju, ale problemy s babou jsou cim dal horsi. Uz i vazne uvazuju ze ty svoje shibinky dam pryc, at maji lepsi zivot nez ted u me. Vzdyt co to je ze zivot kdyz ani nemuzou jit poradne ven. Mame sice rozvrh kdy kdo chodi vencit ale proste ona nedokaze pochopit ze tri mesicni stene mi nevydrzi nekolik hodin bez venceni. Vzdyt se teprve uci. Navic mi bylo receno ze ona psovi nahubek davat nebude (to on mi startuje po psech) protoze on je jen nevychovany zato ja mam shibiny BOJOVE. Jinak starsi fena mi nahubek ted nenosi kvuli tomu aby pri hre neublizila steneti. Ale pokud po tom touzi tak zitra jdu koupit nahubek pro stene a fena ho zacne nosit taky. Ale proc se mam porad omezovat jen ja.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:05 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Kairo
Mě snad jen napadá vyprovokovat hafana aby zaútočil - nejlépe na tebe a pak s tím jít (se svědkem na cajty) - ideálně by tě mohl aspoň poškrabat nebo tak.... pak to bude tvrzení proti tvrzení, pes dostane minimálně povinnej košík . . .
Si myslim....
Nebo naučit "bojový" holky fakt bojovat . . .
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:09
- Nahlásit
Dines
No on ten pes uz pokousal i tu babu. Ona hlavne argumentuje tim ze to stene mam od narozeni takze uz by ven mela umet chodit. A hlane ona vi ze ten jeji pes je nevychovany.
Ja jinak nechci aby se muj pes pral i kdyz ta starsi fena by byla schopna ale ja to nedovolim
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:21 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Kairo
Tak vážně to zahrát na napadení člověka a to už s tim ta baba bude muset něco dělat,nebo jí psa nechaj utratit....ale chce to nějakej i fyzickej důkaž - pro finální řešení...
Jak máte ty rozpisy?
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:24
- Nahlásit
Dines
no ja muzu jit v 7 - 7.20 pak v 8.30-11 a na posled v 13.30 - 16.30. Takze chlap venci hlavne po pul noci aby se aspon trosku vylitali
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:29
- Nahlásit
Kairo
cococo? to zni zajimave, muzes sem nekde hodit odkaz na diskuzi, kde jste probirali tvou situaci? ty rozpisy a tak...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:33
- Nahlásit
Kairo
to jako fakt naposled v 16:30? Si baba dělá prdel,ne?
Víš co? Kup si pořádný okovaný kanady a vždycky když půjdeš okolo,tak do toho čokla kopni - on za to sice nemůže, ale třeba to babě dojde!!! A já neuznávám psi,kteří bezdůvodně vyjíždí - oko za oko, zub za zub....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:38
- Nahlásit
To se jako kvůli nějaké baby omezuješ? Čím víc jí budeš ustupovat, tím víc tě bude dupat!!!
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:38
- Nahlásit
argosek
Ty rozpisy jsou spis vyustenim vsech tech problemu ale odkazy zkusim pohledat. Tak tady je prvni http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_7530_0.html a tady je druhe http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6955_0.html
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:39
- Nahlásit
Kairo
ja teda mam wc na chodbe, tak bych nerad delal machry, ale proc je ten jeji pes jeste porad nazivu?
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:40
- Nahlásit
Mucholabka
no taky ted na to koukam. Mela jsem jit hned po prvnim napadeni feny na policajty a ted jsem mohla mit klid. Ted uz nevim co delat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:46
- Nahlásit
Kairo
Co teď? Přestaň se omezovat, choď bez náhubku, venči si kdy chceš, a když k tobě čokl přiletí, tak ho kopni do patřičných míst, pokud bude mít baba kecy, chlustni jí do xichu a s ledovým klidem zavolej cajty. Už máš napsanou stížnost na OU? Nemáš! Tak se tady nevyplakávej, a piš! A třeba každý týden!
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:49
- Nahlásit
Mucholabka
A muze to byt i aomymni? Nerada bych mela od ni jeste vetsi peklo
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:49
- Nahlásit
Kairo
Jít na policajty....je jedno kdy bylo první napadení - ty jsi se chtěla s paní domluvit rozumně sama, ale bohužel se to nepodařilo a teď potřebuješ pomoc od policie, protože ohrožuje tebe,tvůj majetek i tvojí rodinu......
Na nás třeba sousedi podávaj petici jen kvůli tomu,že pes doma jednou za 4 dny vyje,protože je tam sám, sme přestěhovaný a ještě si nezvykl....a taky s tím budeme MUSET něco dělat - náprava je soudně (čí taknějak) vymahatelná....a to je jen blbý občasný štěkání.. přes dveře...
Co jste zač? Družstvo?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:50
- Nahlásit
Kairo
Napiš to se svým jménem, ale s tím, že nechceš, aby se baba dověděla, kdo ji udal...já bych si ji ale dokonale vychutnala...
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 18:52
- Nahlásit
Mucholabka
Jako o to vychutnani nebude problem. S tim mi tady pomuze skoro kazdy v baraku. Jen ji kazdy lituje ze ji umrel manzel a tak ma pejska i kdyz tyrana
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 19:01
- Nahlásit
Kairo
To je ta baba s tím kníráčem ?? Napiš na úřad, že tě baba omezuje, že ti vyhrožuje že ti psa pustí na dítě, s tím budou muset něco dělat. Já osobně bych si počkala až se potkáme někde samy, psa bych vyprovokovala, nechala se pohryzat a pak bych jí důkladně zasolila. Na úřadě, na policajtech, všude. Jak zaplatí pár pokut a bolestné bude se divit i ušama....
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 19:05
- Nahlásit
vlk
jo jo to je ona. Nechces jit na ICQ?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 19:08
- Nahlásit
Kairo
Už jsem tam
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 21:56
- Nahlásit
Kairo
hele souhlas s Muchoš...prostě něco dělej..jako nechat se cpát do rozvrhu to bych se fakt nedala,pak tě ještě udá že tejráš psy a choděj málo ven...a fakt nebudu číst tedka starý diskuze ale rozpis nechápu...venčíte snad spolu???chodíte an stejný místa??
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 23:52
- Nahlásit
Hej tak tohle néé, si přece nenecháš sr.. na hlavu? Je tady fakt přímá úměrnost mezi tvým ustupováním a roztahováním křídel té sousedky! Si dupni a kašli na ni. A zjisti si vyhlášku a jestliže má psa bez vodítka a bez náhubku a vyhláška to nařizuje, tak hned zavolej policajty atd atd prostě jí oslaď život ať jí to přestane bavit...
|