Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Daruje se kocourek do dobrých rukou
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 12:29 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Mikeš, tak 4 měsíce starý, čistotný, očkovaný, zdravý-daruje se do dobrých rukou. Místo v okolí Berouna, nebo dle dohody,
Byl nalezen maličkatý někde na dálnici, je ošetřen veterinářem, naočkován, odčerven. pište ma email - emikami@seznam.cz děkuji

Kreis
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 19:32
- Nahlásit

já bych si ho vzala, pokud by nebyl jiný zájemce.......

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 01:48
- Nahlásit

Kreis
zaslala jsem tvé údaje lidem, kteří kocourka zatím mají. děkuji

Kreis
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:53
- Nahlásit

emikami
Jj, zatim se mi ozvali ze jsou mimo a ze se ozvou.

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 16:55 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Nabídka tohoho mazlivého,přítulného kocourka stále platí. Kreis o něj měla zájem, nevím přesné detaily, ale požadovala, aby byl kocourek vykastrován. Nyní se zřejmě neozývá. Už to Kreis neplatí ?Takže v úvodu je text který platí, jen že kocourek je o něco starší, přesně se neví tak 5-6 měsíců, nyní je teda vykastrován. Je opravdu moc milý a hodný, a zvyklý na psa, takže kdo má mírné pejsky, určitě by to bylo ok. ....Díky

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 16:59
- Nahlásit

ja bych ho mozna brala pro kamaradku,..chtela by nejakeho kamarada pro svyho pulrocniho koucoura...

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 18:44
- Nahlásit

To je uzasny cumacek, drzim mu palce. Vzala bych si ho strasne rada, ale muj kocour je na me fixovany a neuveritelne majetnicky a uz nam jednoho nalezence vystval, takze se bojim, ze by to skoncilo podobne nebo by to psychicky odnesl. Mrzi me to, je krasny, strasne podobny tomu nasemu, kdyz jsem ho dotahla z utulku.

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2008 13:43
- Nahlásit

nika00
Ahoj. Neptala ses náhodou té kamarádky, zda by ho chtěla? a odkud jste, nebo je? lepší by byl tel. kontakt aby ti zavolali, jestli můžeš tak na emikami@seznam.cz ...no a nebo ti mohu dát kontakt na ně, ten pán je snad příští týden mimo, takže asi na pc nikdo nebude, ale napíšu ti na tvůj mejl tel.č. na Martinu, takže by jste se mohli případně domluvit, tak se ozvi jestli to teda platí, či ne. Díky

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2008 23:18 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit

emikami
ahoj, ptala jsem se....
ona rikala ze se boji, ze nevi,jak na tom tehle je psychicky nebo jaka je to "osobnost" protoze ten jeji je dost "hlava rodiny" a kdyz neni po jeho, tak napada i panicku..takze potrebujem, aby ten druhy kocourek nebyl moc submisivni...odbornici ji prave poradili kociciho kamose aby se spolu vyblbli..asi nevite jakej kocourek je?

jinak ta kamaradka je z Kostelce (u brandysa) 20 min autem od prahy

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2008 14:22
- Nahlásit

nika00
Jeho povahu popsat já nemohu, neviděla jsem ho. Je to ale maličký kocourek, vyhozený někkde na dálnici, dostal tu nejlepší péči, a říká že je moc hodný, ale nemůže si ho nechat, neteř má nějakou alergii, a zhoršilo se jí to a má tam starší fenu staf.pitbult., i když si k němu kocourek již troufne, dá mu packu a uteče Myslím, že takto mladičký kocourek třeba ještě neumí být dominantní, většinou podle mě teda u psů, že pokud máš doma domin. psa, a přijde další tak ten se mu podřídí, u nás to tak bylo, nevím zda kdybych si přinesla malé štěně k dominantní dospělé feně, zda by vůbec mohlo být dom. více než ta dospělá fen, to si jaksi nedovedu představit, a tak si myslím, že by se kocourek, asi tomu staršímu podřídil. No já ti napsala mejl a číslo mobilu, dostala si ho? Pokud volat nechceš, třeba že máš kredit, nebo něco, napiš mi tel. na můj mejl, a já ji ho dám, zavolá ti, a řekne ti jeho povahu, nebo té kamarádky, to by bylo lepší, ví jak na co reaguje.

Kreis
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2008 19:28
- Nahlásit

emikami
Já jsem nechtěla aby byl vykastrovany, me bylo receno ze ho davaj vykastrovat, ja jsem jen rekla ze bych to taky udelala.....

Jinak si jej vzit bohuzel nemuzu, posilala jsem mail majitelum....
info u mailu: místo škrabadla má dřevěný špalek, chodí pečlivě na kočičí záchod a místo trávy má tablety s trávou, možná by ale nějakou doma potřeboval. My jsme taky kočku nikdy neměli - je nenáročný, stačí mu kvalitní granulky a pamlsky. Dáme ho ještě asi v příštím týdnu vykastrovat at to má za sebou, je to pro něj určitě lepší

nika00
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:23
- Nahlásit

emikami
ja ty kontakty predam kamaradce, ona se jim ozve...byl by to kocourek pro ni...a ona sama se musi nak poptat na co potrebuje neb ten jeji pulrocni je krapet dominator...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání