Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Humus, humus, humus...
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 32 . 33 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:14
- Nahlásit

Eldoguero
Mno, pokud něco dám na veřejný internetový stránky, pak můžu očekávat, že se veřejnost o tom dozví, notabene pokud to dám na stránky, který zde najdeš téměř v každým vlákně ... Nevím no nevidím na tom nic nenormálního. Myslím, že pokud Eninka chtěla, aby toto zůstalo "tajné" pak to neměla věšet na net
Myslím, spíš jsem si jistá, že Sízra nemyslela Tebe.

Tajné to není, ale osobně jsem to sem taky nedala, neb se mi to zdálo vzhledem ke zdejší společnosti netaktní a nevhodné. A to jsem tvůrce těch stránek, takže jsem na to jistě měla větší právo, než Vaše mamka.
Jinak tedy každopádně díky, že tak bedlivě sledujete můj web. Jsem potěšena, od toho ho mám.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:14
- Nahlásit

PetraK
šlo o to cos rádobyvtipně
no jo no, jenže to s tím už tak úplně - ne, vlastně vůbec - nesouvisí, ale tohle vnímáme každá jinak, takže se ke zdárnému konci dobrat nemůžeme.
zasolila i bokem kolegyni s kterou jsme měly tvrdý problémy a tragicky jí zemřel syn
tak si myslím, že tohle už je ale opravdu hodně o něčem jiném, nic tohle fakt nemá smysl, neshodneme se, to je jasný

Vlčáčková
Pejska už ošetřil veterinář, paradoxně prý ti červi zatím pomohli, jinak by pejsek zemřel na zánět.
Věřím, larvy žerou jen odumřelou tkáň, tak snad to zvládne bez dalších komplikací.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:16
- Nahlásit

Eldoguero
Věřím, larvy žerou jen odumřelou tkáň, tak snad to zvládne bez dalších komplikací.
Doufám. Bolesti už si užil dost, chudák malej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:17
- Nahlásit

Eldoguero

neshodneme se, to je jasný

ne to se opravdu neshodneme. je to o empatii, pokud ta chybí, není o čem diskutovat

Vlčáčková

zdálo vzhledem ke zdejší společnosti netaktní a nevhodné.

evidentně oprávněně.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:18
- Nahlásit

Vlčáčková
Myslím, spíš jsem si jistá, že Sízra nemyslela Tebe.
To jsem si jistá, nicméně pokud globalizace tak všeobecná a nejen co se komu hodí, anebo je druhá varianta víc přemýšlet ...
se mi to zdálo vzhledem ke zdejší společnosti netaktní a nevhodné
Vidíš, tak mě to třeba netaktní a nevhodné nepřijde, právě vzhledem k okolnostem, který tomu všemu předcházeli. Věřím, že to bylo pro Eninku hodně těžký rozhodnutí, nicméně jsem pro, aby fena šla jinam.
každopádně díky, že tak bedlivě sledujete můj web.
Mě určitě díky nepatří, já tam byla jedinkrát

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:21
- Nahlásit

Eldoguero
mě to třeba netaktní a nevhodné nepřijde
No jo, Ty jsi taky slon v porcelánu, no.
Mě určitě díky nepatří, já tam byla jedinkrát
Myšlena žumpa coby celek. Bylo to zkopčené fakt hodně rychle...

PetraK
evidentně oprávněně.
Rozhodně jsem si ale nemyslela, že to projde bez povšimnutí. Inkvizice má prsty všude!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:22
- Nahlásit

PetraK
ne to se opravdu neshodneme. je to o empatii, pokud ta chybí, není o čem diskutovat
Spíš o jiném náhledu na svět. Jen empatie je v tomto ohledu silně nedostačující aspekt

Ještě poslední - Renata to sice postal sem, ale cosi jako "aféru" z toho rozhodně neudělala. Ještě mě napadá, Eninka snad nepředpokládala, že vše proběhne v tichosti a bez asistence ne? Tak naivní být nemůže. A to bez ohledu na to, že pokud si za svým rozhodnutím stojí, měla by tak činit všude, tedy i na cz-psu.

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

Eldoguero

anebo je druhá varianta víc přemýšlet ...

přesně přemýšlet víc než začneš kritizovat a moralizovat o tom jak strašné věci tu kde kdo enince psal,když největší radost...a vůbec se nebojim tohle slovo použít z toho že se psem neuspěla jsme měly vy na žumpě a proto tvůj přispěvek považuju za projev krystalicky čistého pokrytectví...

PetraK
Člen
- Nahlásit

Eldoguero

pro Eninku hodně těžký rozhodnutí, nicméně jsem pro, aby fena šla jinam.

to jistě Eninka taky a jistě by se jí tohle posraný rozhodnutí neslo lépe bez toho co proběhlo ze všech možných světových stran a v menší (rádobyvtipné poznámky) či větší míře (rádoby "dobré" skutky a čirý navážení). Ale to asi nenapadne každýho, že by se to někomu lépe takhle neslo.
Tenhle humus myslím překonal veškerý to zdejší slepičení, to jako zdatně. Tak si tady humuste, já vypadnu to vydejchat do hor.

Takže asi tak.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:23
- Nahlásit

Vlčáčková
No jo, Ty jsi taky slon v porcelánu, no.
Jo jo, v porovnání s jinými jistě
Myšlena žumpa coby celek.
Tak to nevím, nesvěřujeme se, kdo kam leze na netu

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:26
- Nahlásit

Eldoguero

Jen empatie je v tomto ohledu silně nedostačující aspekt

?????????????????? cože?

nic, fakt jedu.

že vše proběhne v tichosti a bez asistence ne?

a víš, že tímhle jsi vysvětlila naprosto vše? veškerýzdejší počínání?

měla by tak činit všude, tedy i na cz-psu.

to jako proč?

sice postal sem,

já si myslím, že Eninka to sem klidně mohla postnout sama ne? je dospělá, zletilá, v internetu zběhlá... pokud to sem nedala, měla asi pro to důvod a proto bylo dobré se toho hned chopit a šup.

nic ,blicího pytlíku nemaje, jdu.

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:27
- Nahlásit

Vlčáčková Na svatouškovské pomahače tohoto druhu jsem už vážně za svůj život alergická.

Sice to vod tebe sedí jak prdél na hrnec.Ale i negativní reklama je reklama,tekže pokud si díky tomudle negativnímu rozšíření nabídky někdo fenku veme i stím,že ví že je to malej průser,tak ten výsledek bych považovala za docela dobrý konec s blbým začátkem filmu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:29
- Nahlásit

Eldoguero
Eninka snad nepředpokládala, že vše proběhne v tichosti a bez asistence ne? Tak naivní být nemůže. A to bez ohledu na to, že pokud si za svým rozhodnutím stojí, měla by tak činit všude, tedy i na cz-psu.
To máš svatou pravdu. Tak by to totiž prošlo ve slušné společnosti, která zde z nevýznamné části chybí.
Myslím si, že si za svým rozhodnutím stojí. Ale to neznamená, že také stojí o bučení stáda, rozjařeného svým "úspěchem" ve stylu "já to říkala, je blbá, neschopná, dobře jí tak".

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:30
- Nahlásit

Sízra Milanová
přesně přemýšlet víc než začneš kritizovat a moralizovat o tom jak strašné věci tu kde kdo enince psal
Jediný co můžu říct - dvojí metr? Že by
největší radost...a vůbec se nebojim tohle slovo použít z toho že se psem neuspěla jsme měly vy na žumpě
Je fajn, že jsi tak empatická, to jsem o tobě netušila
krystalicky čistého pokrytectví...
To můžeš, na to máš právo, bez ohledu na to, jak byl ve skutečnosti myšlen ...
PetraK
to asi nenapadne každýho, že by se to někomu lépe takhle neslo.
Tak jinak - mám-li být hodně hnusná - co si zpískala to má, nevidím jediný důvod proč bych ji měla litovat. S tím nijak nesouvisí můj názor na to celé.
Zkrátka a dobře - ona jistě dobře ví, že si to v podstatě zavinila sama a sama se teď s tím musí vypořádat (s tím rozhodnutím myslím) a to je správné. Nevidím nic špatnýho v tom, že na to někdo poukáže - to je prostě realita a nejen ta virtuální.
Nenavážím se do ní, je mi v zásadě úplně jedno, že dává psa pryč, jelikož si nemyslím,že pes od ní by skončil někde na ulici nebo v útulku. Ale jen velký naiva může čekat, že ji - Eninku - budu litovat já nebo kdokoliv z žumpy.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:31
- Nahlásit

danajasa
Sice to vod tebe sedí jak prdél na hrnec.
Máš taky nějaký argument nebo se omezíš jen na vulgarismy?
Ale i negativní reklama je reklama,tekže pokud si díky tomudle negativnímu rozšíření nabídky někdo fenku veme i stím,že ví že je to malej průser,tak ten výsledek bych považovala za docela dobrý konec s blbým začátkem filmu
Tos vymyslela vlastní hlavou nebo ti pomáhal pakůň? Na to ta pitomost docela dost vypadá.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:38
- Nahlásit

PetraK
?????????????????? cože?
Myslíš, že pouhá empatie pomůže tomu psovi najít si lepší domov? Já si to rozhodně nemyslím. Zbytek je jen o Enince a to už jsem psala ...
to jako proč?
Protože si to zavinila sama a sama se rozhodla to takto řešit, proboha nebo snad se má chovat podle toho, na kterém webu se zrovna nachází? Divná empatie ...
a proto bylo dobré se toho hned chopit a šup.
Když myslíš, že to je tak ... mysli
Eninka to sem klidně mohla postnout sama ne?
To mohla no a dál?
Vlčáčková
Myslím si, že si za svým rozhodnutím stojí.
To doufám, na rozdíl od jiných zde.
Ale to neznamená, že také stojí o bučení stáda, rozjařeného svým "úspěchem" ve stylu "já to říkala, je blbá, neschopná, dobře jí tak".
No jo no, tak holt na tu pastvinu nemá lízt anebo je aspoň nemá poslouchat s některými si ještě nedávno "bučely" vzájemně do ucha ...
Nic jdu už, mám velký zpoždění.

impact
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:40
- Nahlásit

Vlčáčková
By mě zajímalo, komu tady kážeš TY. Člověk, kterej nikdy neopomine jedinou možnost si do mě kopnout, že se mi doma pozabíjeli psi. Tohle mě fascinuje jako.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:41
- Nahlásit

impact
A tak jako - není jediná ne ...

impact
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:43
- Nahlásit

Sízra Malinová
přesně přemýšlet víc než začneš kritizovat a moralizovat o tom jak strašné věci tu kde kdo enince psal,když největší radost...a vůbec se nebojim tohle slovo použít z toho že se psem neuspěla jsme měly vy na žumpě a proto tvůj přispěvek považuju za projev krystalicky čistého pokrytectví...
No.. Podle mě se do toho sice v žumpě rejplo, ale v podstatě jí to všichni schválili. Ten, kdo ji nejvíc vosolil stojí v antižumpích řadách.

impact
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:45
- Nahlásit

Eldoguero
A tak jako - není jediná ne ...
No to není. Ale vod ní je to z těch, co sem teď k Petřinýmu povzdechu píšou, nejvíc mazec. Protože ona to fakt dovede naprat naprosto nejvíc a jedovatě s úmyslem co nejvíc zranit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:46 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eldoguero
No jo no, tak holt na tu pastvinu nemá lízt anebo je aspoň nemá poslouchat s některými si ještě nedávno "bučely" vzájemně do ucha ...
A co jako má ještě dělat nebo nedělat jen proto, že se chce někdo chovat nevychovaně?

A jinak teda ahoj, jestli to ještě čteš.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:46
- Nahlásit

Sízra Milanová
Jo, tohle jsi napsala dobře, protože za krystalicky čisté pokrytectví považuju to, co teď předvádíš vzhledem k Enince ty, stačí jen vzpomenout. A zobecňuješ taky moc pěkně, najednou je zobecňování v pořádku. Vzpomeň si na to, až zas někdy budeš někomu vyčítat, když řekne, že cikáni sou problémoví. Obecně.

impact
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:49
- Nahlásit

PetraK
Ale jinak gratulace. zcela evidentně tu byl dlouho klid.

Btw. vřele doporučuji přečíst si tu plamennou diskuzi před rokem. S odstupem času je fajn se podívat na ty korouhvičky, co se točej po větru jak divý...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:52
- Nahlásit

neni vám to trapný? Jasně, že když tady někdo do někoho šije, připomíná mu nehody a tragédie z jeho smečky nebo cokoli na ten způsob, dělá to jen a pouze proto, aby dotyčnýmu ublížil, protože ho nemá rád. Ze stejnýho důvodu postla Renata ten Eninky inzerát, ze stejnýho důvodu lidi připomínaj Impaktovi, že se jí zabili psi nebo Biluši, že nechala zlikvidovat psa Mášenem. Proč nemáte koule na to to přiznat? To je fakt neuvěřitelná malost...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 16:02 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Tady: http://www.facebook.com/events/280441082068958/ se organizuje sbírka na toho chudáka psa s uříznutým penisem zde: "

Eire
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 16:23
- Nahlásit

Adiddaska

neni vám to trapný? Jasně, že když tady někdo do někoho šije, připomíná mu nehody a tragédie z jeho smečky nebo cokoli na ten způsob, dělá to jen a pouze proto, aby dotyčnýmu ublížil, protože ho nemá rád. Ze stejnýho důvodu postla Renata ten Eninky inzerát, ze stejnýho důvodu lidi připomínaj Impaktovi, že se jí zabili psi nebo Biluši, že nechala zlikvidovat psa Mášenem. Proč nemáte koule na to to přiznat? To je fakt neuvěřitelná malost...

A ty nevidíš rozdíl?Ano jsou antipatie,ale něco jiného je pokud člověk udělá chybu a hledá řešení(někdo možná v očekávání zazraku hledá déle),a něco jiného je psy množit a utrácet,podle toho jak se vyspí a jak co se mu do businnes plánu hodí(tím myslím bilunu,aby nedošlo k mýlce).A to je sakra rozdíl!!

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 16:33
- Nahlásit

impact
si do mě kopnout, že se mi doma pozabíjeli psi.

Tak to na internetu chodí. Spíš co nechápu je to, že jsi nezvládla smečku russellů a přes to jsi si pořídila Thajce... ale je mi to jakoby jedno, jen to nechápu. Napadlo mě to proto, že se tady právě řeší ta věc s Eninkou, jinak za tím nic není.

impact
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 16:38 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Eire
Ano jsou antipatie,ale něco jiného je pokud člověk udělá chybu a hledá řešení(někdo možná v očekávání zazraku hledá déle)
Prosím tě a můžeš mi říct, jak do toho zapadá tato tvoje věta?

Jsi trapná,neschopná a ubohá množitelka,který se psi rvou, dokud nějakej nepadne.
Osobně nevidím moc rozdíl v tom, když ty se takto navezeš do mě nebo někdo z žumpy do Eninky, a nebo třeba Jimmi do Eninky.

Edit.: Jedinej zjevnej rozdíl je v tom, kdo zrovna s kým táboří.

jbat
Spíš co nechápu je to, že jsi nezvládla smečku russellů a přes to jsi si pořídila Thajce...
No a? To bych ti tu měla jako něco vysvětlovat, nebo jak tomu mám rozumět? Nevidíš do té situace vůbec. Ani teď, stejně jako jsi do ní neviděla předtím. A já se jaksi necítím povinována vysvětlováním někomu, kdo nemá nonstop nic jinýho na práci, než se mě snažit nějak urážet.

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 16:43
- Nahlásit

impact
kdo nemá nonstop nic jinýho na práci, než se mě snažit nějak urážet.
no tak zase si nefandi prosím tě. přesně takovej nějakej blábol jsem čekala.

impact
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 16:44
- Nahlásit

jbat
Fakt? Vida, a já si trapně myslela, že opravdu očekáváš odpověď.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 32 . 33 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání