| Autor |
Zpráva |
Brina
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 21:53
- Nahlásit
Ahoj ketty,
moc děkuju za půjčení baterek do foťáku a omlouvám se - odtrhli jsme se dřív a zapomněla jsem ti je vrátit. Má je u sebe Radka (Ajda s Pepinou prý na ně budou dávat pozor dnem i nocí), tak snad se brzy setkáte na další procházce, aby ti je mohla předat.
Zuzana
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 21:55
- Nahlásit
dobra mistnost hezky uz sem jak davidkova mam vlasni mistnost to sem to dopracovala teda po jedne procha zce
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 21:57
- Nahlásit
Brina
jojojo ok diky vpoho ja prave prehlidla uplne ze ste se trhli no stane se oni se nak uz ke me dostanou a prochazka byla super tak ja pujdu brzy zas kdyz to pujde a mam jeste jedny nahradni nahodou sem si vzala 4navic
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 13:25
- Nahlásit
ketty
uz sem jak davidkova mam vlasni mistnost
Mě to teda trvalo dýl
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 23:25
- Nahlásit
davidkova renata
no jo no taky nejsi takovi exot jako ja
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 23:27
- Nahlásit
davidkova renata
jo a neska sem videla hudecka sem byla na cvicaku snim a evcou jeho kousalo se a dobry mam fota ...........
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 10:07
- Nahlásit
davidkova renata
kde se flakas ze tu nesi???? o))))))))))))
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:01
- Nahlásit
davidkova renata
hele mas vubec jeste pro me ty baterky bo kdo je u sebe schoval bo uz ste na ne zabudli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:21 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
ketty
hele mas vubec jeste pro me ty baterky
Šiš ale já je vůbec nigdy neměla
Má je prej Radkah dle prvního příspěvku,tak jí řeknem až se pude venčit.
Hele jak je to s tou čsv a psama nevim,ale fakt chceš malou čubu a nemůžeš sehnat nebo jsi jen zatim nehledala?
třeba tahle roční je taky z bouchalky
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 16:01
- Nahlásit
davidkova renata
no jedno cuba pes at se to snese s mejma ..jo to neva jako ta cuba csv je hezka ale nevim s ketty jak by vysla planuju csv ale ne tak brzo asi ale pekna je ...no tak koukam po psikach malejch coby se mi asi libilo hledam neco tak ve velikosti kokra plus minus
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 16:03
- Nahlásit
davidkova renata
ahaa ))))))))))))))))))) a stou sem myslim uz byla na venceni no asi uz zabudla je to taky doba ale ja tu mou mistnost nasla az ted a ptala sem se zelvy atak ale uz nikdo nevedel kdo co proc jak :0))))))))))
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 20:59
- Nahlásit
|