| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 11:20
- Nahlásit
Ahoj!
Mámew do hudebky dělat projekt o hudbě a jejím vlivu na zdraví či psychiku... Tak mě napadlo nahlíédnout do zvířecího světa, kde má hudba myslím ještě mnohem kouzelnější a tajemější účinky než u lidí Slyšely jste někdy o nějakém případu a nevíte něco o těchto věcech?, Pls, pište, stačí i úplně málo a když vás písne víc, do pondělka, když to púrofesor uvidí, tak mu sklapne čelist...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 11:31
- Nahlásit
papillon_girl
Podívej se do Corena:
http://www.prah.cz/inteligence-psu/
To na co se ptáš, je součástí komplexní inteligence a celá tahle kniha je o tom.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 11:48
- Nahlásit
papillon_girl
Jen to trochu odlehčím...co sčíhnout znova pořádně Slunce,seno,jahody??
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 11:48
- Nahlásit
Walda
super! z toho se dá hodně vyybrat... jsem nevěděla, že jsou o tm i knihy! díky...
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 11:55
- Nahlásit
davidkova renata
|
zelmont
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 11:55
- Nahlásit
papillon_girl
jenom vlastní zkušenost
na silvestra jsem byl na jedný malý akci i se štěnětem 3.5 měsíce měl jsem sebou čtvrtku aparátu (cca 120db/m)
celou dobu co to hrálo ležela čuba pod bednama i když měla možnost si zalíst vedle do pokoje. Stále slyší.
Kamarádovi na zábavě zalezla krysa do do tlakovýho subbasu. taky bez následků
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 12:12
- Nahlásit
papillon_girl
Puma zbožňuje Kabáty. Leží vedle repráků a nábožně poslouchá. Zvuk vyžaduje vykotlit na maximum a je jí naprosto jedno, že všichni okolo můžou ohluchnout. Tomáš občas sebere odvahu a jde jí to ztlumit. V tom případě na něho vrčí a nasraně odchází pryč. Kdyby to uměla tak za sebou práskne dveřma V autě si pokládá hlavu přímo na reprák
Lilátku je hudba jedno, ale miluje televizi. Nejraději přírodopisné dokumenty z Afriky (zbožňuje slony ), nebo filmy o pejskách. Sedne si přímo pod televizi, vyvrátí hlavu a sleduje
Zbytek smečky se nijak kulturně neprojevuje. Zkusím tady rozdat dotazník jaké hudbě dávají přednost, ale nevím jestli ti odpoví
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 12:14
- Nahlásit
papillon_girl
Jo, ještě jsem si vzpoměla. Hesinka dosahuje na závodech výrazně rychlejších časů pokud jí k tomu hraje tuc-tuc hudba. Asi chytne rytmus a jede podle něho
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 12:18
- Nahlásit
Kočka Gina miluje Queny. To si sedne přímo na bednu a s přivřenýma očima poslouchá. Má ráda novější alba, ta stará se jí moc nezamlouvají.
Drak se bojí Rammsteinů.
Bucce je to jedno.
Pískomilové při zvuku hudby cítí ohrožení, vylízají z kadibudek a dupou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 12:21
- Nahlásit
Biluška
Puma zbožňuje Kabáty
Proč se tomu nedivim??
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 13:12
- Nahlásit
u Arouše jsem zatím dělala hromadu pokusů, ale zdá se že můj pes je zcela nekulturní ...budu se ale snažit dál, snad jednou objevím něco co mu sedne
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 13:14
- Nahlásit
Mucholabka
myslím, že toho mám s tvojí kočkou hodně společnýho
s pískomilama se přidávám, moji hudbu taky nesnášejí
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 18:32 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
papillon_girl
Kamoskin vyzliak si spieva pri Peter, Paul & Mary
A druhej kamosky knirac zase zvykol spievat, ked jej otec - operny spevak, doma cvicil
Biluška
tak prirodopisne filmy miluje aj Tesak, tiez komisara Rexa a sporty - hlavne fotbal a hokej
obcas ale cuci aj na spravy - vtedy fakt nechapem, co na tom vlastne vidi
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 18:56
- Nahlásit
Biluška
to je fakt celá pumice... Bow zase miluje orientální písničky, z toho prostě naprosto šílí, zbožně čumí na repráky, nebo prostě jen tak leží na posteli a jde na něm vidět, jak poslouchá! S tím technem to je dobrýý.... taky zkusím Bowinovi někdy pustit, jestli se mu bude chtít ještě rychlejí běhat, ale na dancingu, když nám hrála Shakira, lítal kolem mě rychlostí blesku tak na tom asi fakt něco bude!! jsem v tu chvíli litovala, že to nejsou agi závody!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 19:26
- Nahlásit
Biluška
ju a Biluš, kdybys udělala ten dotazník byla bych moc ráda, jsem se o to pokoušela ale vyšla z toho prasečina..... a fakt dík, seš suprrr
|