Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / A ted teprve muze zacit prava a poradna psi psychologie
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 14:40 - Změnil/a: Jirikovo
- Nahlásit

esli von pan psiiiiicholog nebude madar ..... a nebo vedec ...

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 14:43
- Nahlásit

Jirikovo

až 6000 druhů štěkotu tak to znám lidi s daleko menší slovní zásobou

nika00
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 14:46
- Nahlásit

Psi štěkají jinak, když se u brány objeví cizí člověk, jinak když se s pánem připravuje k procházce a jinak když si žádá například míč. uvedl Csaba Molnár (27), který se touto problematikou zabývá už deset let.

no ja nevim, ja mam jimmyho zhruba rok a vim naprosto presne co a kdy jeho stekani znamena

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 14:46
- Nahlásit

Jirikovo

A ještě tady:

http://www.denik.cz/ze_sveta/psi_pocitac20080116.h tml

Někdo zas nemá co dělat a tak důležitě zkoumá.

Bela
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 14:48
- Nahlásit

Tak uz sa to tej Arabele konecne podarilo dokoncit!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 14:50
- Nahlásit

nika00
ja mam jimmyho zhruba rok a vim naprosto presne co a kdy jeho stekani znamena
jenze ty na to nejdes vubec vedecky .....
a hlavne, rozpoznas u Jimmyho 6000 druhu stekani???

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 15:00
- Nahlásit

Jirikovo

Indy skoro neštěká, co budu dělat? Ale stejně si to v Tuzexu koupím, abych byl in.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 15:01
- Nahlásit

"Štěkání jsme rozdělili do skupin také podle jejich délky a výšky zvuku," uvedl Csaba Molnár (27), který se touto problematikou zabývá už deset let.
27 let a zkoumá to od 17? Já mám 18, tak to mám rok skluz Nebo můžu napsat, že zkoumám psí štěkot už od mého početí-vyvinutí mého sluchového aparátu ? já teda neznám žádnýho mého vrstevníka, co by vědecky zkoumal psí štěkot a počítal jeho délku a výšku

Shelticka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 15:04
- Nahlásit

Walda
moje psice štěkají pořád, ty ten přístroj asi zavaří, protože nebude vědět, co má rozpoznávat dřív

Tak mě napadá, když bude štěkat více psů a každej jinak-na něco jiného... jak si to s tím poradí?

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 15:11
- Nahlásit

Shelticka
Tak mě napadá, když bude štěkat více psů a každej jinak-na něco jiného... jak si to s tím poradí?

Každej pes bude mít svůj přístroj.Těžko zvládne simultánní překlad celé smečky jeden stroj-jak by to autorizoval,že jo?

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 15:14
- Nahlásit

Shelticka
Neessi

Tady si můžete koupit komerční verzi psychologova programu:

http://www.overstock.com/Sports-Toys/Bow-Lingual-D og-Translator/747266/product.html?fp=F&cid=25608

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 15:16
- Nahlásit

Neessi
Těžko zvládne simultánní překlad celé smečky jeden stroj-jak by to autorizoval,že jo?
No každopádně by v tom byl řádnej bordel!

Silwuska
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 15:20
- Nahlásit

Mne staci ten pohlad "ja ta serem, ziadne hop nebude!" ...nepotrebujem to aj pocut...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 15:27
- Nahlásit

mě to připadá jako nehorázná blbost si představte jak píská čivava a jak štěká doga proto asi tam je těch 6000 zvuků ne... stejně bych tomu nevěřila, ale těším se až to někde uvidim a zkusím si to Třeba co by to napsalo na psa štěkajícího jen tak prostě na povel. Co mi tím říká? Nebo na psa na obranách

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 15:41
- Nahlásit

Shelticka

psa štěkajícího jen tak prostě na povel

Právě s tím máme problém, prostě neví, co má hned říkat.
To je jako: Ty umíš čínsky? Řekni nám něco ....

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 16:13 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

ale to nebylo 6 tisíc druhů štěkotu, ale : 6 tisíc záznamů štěkotu čtrnácti psů maďarského ovčáckého plemene Mudi.
Nahráli je v šesti různých situacích:

Ale na novinkách.cz z toho samozřejmě museli udělat: Počítač dokáže rozpoznat až 6000 druhů štěkotu v šesti rozdílných situacích

Programu se podařilo emocionální reakce psů podle jejich štěkotu a vytí rozeznat ve 43 procentech případů, což je o něco více, než u lidí, kteří byli úspěšní ze 40 procent.

To byla jistě obrovská statistická významnost, když se to liší o 3 %

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 16:19
- Nahlásit

Terri
To byla jistě obrovská statistická významnost, když se to liší o 3 %
takze program rozeznal o 180 stekotu lip nez clovek. otazka je, jestli je rozeznal spravne, protoze ten pes asi nerekl: ano, ted jsem stekal ze mam hlad ....

mimochodem, ®onie stekne rekneme tak odhadem 100 x za den. dle vyse uvedeneho ten program rozezna o 3 steknuti vic nez ja ... a to se vyplati!!!!!!!!!!!

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 16:22
- Nahlásit

Jirikovo
mimochodem, ®onie stekne rekneme tak odhadem 100 x za den. dle vyse uvedeneho ten program rozezna o 3 steknuti vic nez ja ... a to se vyplati!!!!!!!!!!!

otazka je, jestli je rozeznal spravne, protoze ten pes asi nerekl: ano, ted jsem stekal ze mam hlad ....
si myslím, že přiradili štěkot boj = záznam 1. A pak to následně pustili programu a člověku a řekli a teď se ukaž...

Bela
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 16:25
- Nahlásit

Jirikovomimochodem, ®onie stekne rekneme tak odhadem 100 x za den.
fuuha, to nas stekne tak asi 100 krat za kvartal

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 18:27
- Nahlásit

Shelticka
psa štěkajícího jen tak prostě na povel. Co mi tím říká?, nechtěj to vědět

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 18:30
- Nahlásit

Jirikovo
®onie stekne rekneme tak odhadem 100 x za den , bych ji zabila

Tchor
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 21:02
- Nahlásit

Uzasnej pristroj, problem je v tom ze naprosta vetsina psi komunikace je uplne o necem jinem nez o stekani.

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 21:04
- Nahlásit

Tchor
Uzasnej pristroj, problem je v tom ze naprosta vetsina psi komunikace je uplne o necem jinem nez o stekani
a teď jsi jedinou větou zničil 10 letý výzkum

Shelticka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 22:22
- Nahlásit

to je komedie toto

Tchor
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 22:35
- Nahlásit

Terri

Bohuzel neznicil. Jeste stesti ze to neni u nas tenhle vyzkum bych fakt z dani platit nechtel

Kreis
Člen
# Zasláno: 19 Led 2008 08:32
- Nahlásit

Me to teda jako prijde blbost totalni, poznam co Ar chce, protoze ona steka jen kdyz je za plotem, tak tam je to docela jasny, nebo kdyz vidi nekoho v dalce, pocitacl k tomu nepotrebuji, ale ja taky se psem komunikuji jinak, divam se jak stoji, jak ma ocas a jsou lidi co tak nekomunikuji, co kdyz na ne Ar zacne vrtet ocaskem a oni utikaj i se psem ( nepejaskare chapu) nebo zacnou na sveho psa rvat kdyz si s Ar hraje....proste jsou lidi co svym psum nerozumi vubec a pak top treba k necemu bude.....

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2008 10:05
- Nahlásit

Úžasný, dokonalý .... myslím, že se někdo nudil a tak si vymyslel výzkum psího štěkotu .... za jak dlouho se přidá někdo od nás a bude chtít Maďary trumfnout?

mac1
Člen
# Zasláno: 19 Led 2008 10:10
- Nahlásit

brut
nóó, když dostanu na ten výzkum pořádný prachy, dám se do toho

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2008 10:28
- Nahlásit

mac1
se obávám, že nedostaneš

Markét
Člen
# Zasláno: 19 Led 2008 10:33
- Nahlásit

Ovšem abyste se nedivili, až porozumíte svému psovi, že není příliš chytrý - připravte se na to podle vědeckého článku

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání