| Autor |
Zpráva |
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:24
- Nahlásit
http://grichova.blog.sme.sk/c/129347/Zneuctenie-Sn ehulienka-a-220-polovnikov.html
ritual zneuctenia?!!! svine...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:58
- Nahlásit
Silwuska
neviem ci mam plakat alebo grcat alebo co vlastne. hajzli jedni hnusniii
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:02
- Nahlásit
Silwuska
Ne svině, lidi!
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:10
- Nahlásit
EngieBNe svině, lidi!
presne tak, od isteho casu sa tiez snazim vyvarovat pouzivaniu mien zvierat na niektorych prislunikov ludskeho druhu
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:11
- Nahlásit
EngieB
presne tak...niekedy sa clovek hambi ze je clovekom
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:14
- Nahlásit
Silwuska
A pak si přečtu, že myslivci jsou úplně normální, milý lidé a je to koníček jako každý jiný
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:15
- Nahlásit
EngieB
Hej su aj taky...ale to je asi 1,5%
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:16
- Nahlásit
EngieBA pak si přečtu, že myslivci jsou úplně normální, milý lidé a je to koníček jako každý jiný
uhm, vrazdenie zivych tvorov je predsa uplne normalna zabavka a prijemne travenie volneho casu
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:18
- Nahlásit
Silwuska
Hmmm, já myslela, že víc, ale nedivila bych se, kdyby to tvoje číslo bylo pravdě blíž
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:29
- Nahlásit
Tohle "znásilnění"....co když je myslivec žena, musí to v rámci rituálu a tradice dělat taky?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:30
- Nahlásit
Potom, podľa chorých rituálov, ste ma znásilnili.
boze muj, co to je jako za ritual? neni to zvrhly?
je mi z nich spatne....
nechape jak tohle muze nekdo vubec dokazat
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:34
- Nahlásit
nika00
neni to zvrhly?
no, vzhledem k tomu, že jde "jen" o "jako" akt... by mně zajímalo, kolik myslivců ví, o jaký rituál vlastně jde a proč se to dělá..
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:50
- Nahlásit
btw, celkom by sa mi pacilo, keby raz bolo to garde opacne, t.j. jedneho polovnika by nahanalo 200 vlkov...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 16:05
- Nahlásit
Bela
keby raz bolo to garde opacne, t.j. jedneho polovnika by nahanalo 200 vlkov...
no to by byl konec vlků na slovensku..
|
aren
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 16:08
- Nahlásit
to je strašné
Co je to za rituál, probůh?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 16:19
- Nahlásit
Teda jestli tohle nejsou úchyláci :
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 16:36
- Nahlásit
aren
Jsou to jedinci,kterým nebylo dáno lásky a seběvědomí v rodině,kde vyrůstali.A zřejmě jinak své mužství neumí prosadit, ani postavit (To není omluva pro jejich čin...jsem velmi ráda,že nosím(legálně)"devítku" i do lesa,již dvakrát mi pomohla podnapilou zelenou kamizolu vrátit do reality.A že uměj střízlivět nadsvětelnou rychlostí ))
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 17:44
- Nahlásit
Bela
Silwuska
Tady pomůže jedině trvalý tlak na změnu té vyhlášky, tlak na patřičných místech. Víte někdo jak se vlastně zjistí množství vlků ? Zajímalo by mě jak se to dělá, vlk je dost migrující a může přeci přejít z Polska, z Beskyd , jak zjistí , že je přemnožený ( prý) . Je tu někdo, kdo o tom něco ví ?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 18:19 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
mac1
tady pomůže jedině trvalý tlak na změnu té vyhlášky, tlak na patřičných místech.
o to sa snazime uz velmi dlho, ale zial polovnicka lobby v nasom parlamente je prilis silna. http://zaujimavosti.sme.sk/c/1473606/jozef-pribili nec-polovnici-su-najsilnejsia-loby.html
je to take hadzanei hrachu o stenu
Dokonca sa zasadili za zrusenie psychotestov na drzanie zbrane (nevadili ani sportovym strelcom ani SBS len polovnikom!)
Vlci urcite premnozeni nie su, skor stale prezivaju na pokraji vyhubenia. Nieco o pocte vlkov je tu:
http://www.slovakwildlife.org/main.php?pn=wolves (na slovenskom preklade pracuje, ale pomaly, lebo nestiham...)
udaje o strielani vlkov: http://www.wolf.sk/strielanie_vlk.php
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 18:42
- Nahlásit
Bela
Because he kept her for 2 months before handing her over, she cannot be released back into the wild......není to tak dávno, co jsme koukala na TV , vysílání National Geografic nebo Animal planet , to už nevím a bylo tam právě o vysazení mexického vlka do přírody , byl umístěn do oploceného prostoru , právě proto, že byl odchován uměle a nežil volně v přírodě , během pár dnů byl v plotu otvor a vlci se bez problémů začlenili do přírody , i lovit začali velmi rychle
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 18:44
- Nahlásit
Bela
www.wolf.sk mi nefunguje
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 18:52
- Nahlásit
mac1
jj, aj v Skalistych Vrchoch sa robi uz asi 10 rokov znouvosidlenie vlkmi http://www.yellowstone-bearman.com/wolves.html
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 18:53
- Nahlásit
mac1www.wolf.sk mi nefunguje
mne ide v pohode
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 06:56
- Nahlásit
Bela
To si nemůžou vzít za koníček golf? Tam taky můžou dělat obchody...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 08:56
- Nahlásit
EngieB
To si nemůžou vzít za koníček golf
Nemůžou .Tam by tak nevyznělo jaký sou to pašááácííí a hrdinové PRASATA UJETÝ !!!!
Erin
A zřejmě jinak své mužství neumí prosadit, ani postavit
No to je přesně to o čem jsem přesvědčená!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 11:37
- Nahlásit
no comment...
tak zas jednou nejsem schopna nic, akorat brecet. V praci. Super.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 11:52
- Nahlásit
wami
No jo...ja som sa musela tvarit ze mam zas nejaku alergiu
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 12:03
- Nahlásit
ja v podstate obdivujem tieto decka v VLKa, co to tam isli nafotit, za ich sebaovladanie. Byt na ich mieste, mam asi na krku stihanie za ublizenie na zdravi
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 12:05
- Nahlásit
Bela
Akurat ma to napadlo...este jak tam ta babenka pise ze si uzila plno pohrdavych pohladov a neslusne gesta... ja by som vypenila...ale velmi vystizne to opisala...ze jej v hrudi hrkotalo olovo...asi ten pocit pozname vsetci...bezmocnost??!!
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 12:10
- Nahlásit
Silwuska.bezmocnost??!!
presne, bezmocnost. To je jeden z najhorsich pocitov, ktore poznam...specialne, pri tychto hnusnych uchyalkoch. najhorsie je, ze to cele bolo legalne! Vydupali si zrusenie celorocnej ochrany vlkov a je povolene strielat ich do 15. januara, tak sa frisko ponahlali, aby to stihli.
|