| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:37
- Nahlásit
Uvažujeme, že bychom se letos v létě vydali se psem do Rakouských Alp. Ale vůbec nevím jakou oblast zvolit. Zatím jsme byli v Alách vždy jen na lyžích. Nejde nám moc o nějaké vysokohorské túry, spíš o krásnou přírodu a procházky.
Nemáte někdo tip kam se vypravit? Popř. i na ubytování?
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:44
- Nahlásit
To chci taky Pry tam jsou pejsci hodne vitani, nikdo problemy nedela... Radi bychom sli do nejake malinke chatky nebo penzionu, ale ne pres cestovku, musim asi kolem toho zacit behat. Takze s typy na lokalitu sem - budu taky strasne rad
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:45 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
taky jsem zvědavá, jestli někdo něco poradí. V Rakousku jsme byli v létě se psy jenom jednou a byli jsme úpřimně zhnusení - všechny pozemky soukromé a za ostnatým drátem. Jediné, co není rozparcelované, jsou vrcholky hor, ale tam se nám procházkovalo blbě
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:24
- Nahlásit
My jezdíme do jižního Tyrolska, tj. už Itálie. Je to super. Dají se vybrat lokality kde nejsou skoro žádní lidi. jak je to se psy "oficiálně" nevím, ale všude je máme na túrách volně a nikdo nic nenamítá. Penziony taky skoro všechny psy přijímají a vždycky nám i odpustí poplatek za ně (většinou asi 3 eura/den). Taky tam senzačně vaří
Teď nemám čas to hledat ale už jsem tu o tom jednou psala info pro Roxanu
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:35
- Nahlásit
Ketrin
A kam tam přesně jezdíte?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:51
- Nahlásit
Pokaždé jinam, loni jsme byli v Suldenu pod Ortlerem, tam to bylo nádherné, předloni v údolí Schnalstal-taky pěkné, v obou těchto místech se dá jít rovnou na túru a nikam nepřejíždět.
Předtím jsme jezdili do oblasti kolem městecka Brunick a tam se v okolí dalo jít pár výletů a pak se muselo přejíždět.
mně se nejvíc líbil teď ten Sulden
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:52
- Nahlásit
Ketrin
Díky za tip
|