| Autor |
Zpráva |
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:32
- Nahlásit
helejte, je mezi vámi ještě jinej takovej blázen, co by jezdil na vandry i v zimě?
my jezdíme, loňskou zimu nebyl problém, bylo teplo, ale letos přemejšlim, co se psou
já mám dobrej spacák, ale ona je přeci jen gaučák a v noci to jde k mínus pěti, to doma běžně nemáme
zajímavý je, že se mi do spacáku necpe, ale když jsme byli pár dní na silvestrovském vandru tak se po ránu zahřívala svalovým třesem, i když jsem jí oblíkla muj starej svetr (z pod deky vždycky vyleze)
oblíkáte něco psum na noc? a co? někde jsem četla, že i musheři na závodech na noc oblíkaj svoje psy, a to jsou seveřani, nevíte, kde to sháněj?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:15
- Nahlásit
venda
musheri oblikaj, ale ne severany, ale ohare... taky bodejt, ohar nema kozich...
kdyz jedou se severanama long na vice dni, na stakeoutu je ceka slama, takze se psi zahrabou do slamy a hotovo.
Jinak ja to moc do -10 neresim (az ted dedka, a ten vyhral decku na zada a pres noc celtu), jinak oba mladi stejne odkraci kus vedle, vyhrabou si doupatko a chrni tam... Je fakt, ze ted jsem nejakou dobu nebyla, ale na par zimnich vandrech jsme se psy byli a nikdy jsem zimu neresila - kdyz spis v zavetri, tak pokud ma pes aspon trochu kozich, zvladne to...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:21
- Nahlásit
jedu o víkendu do Krušných hor , budu sice spát se psy v autě, ale trochu z toho mám také obavy, vzhledem k tomu, že minulý týden jsem měla v autě zmrzlou jak vodu pro psy tak svoje pití , tak jsem dala příkaz psům, že musí v noci hóóódně dýchat , no a ráno holt oheň na rozehřátí vody a nastavení provozní teploty (budeme v lese ) , každopádně bych ji dala nepromokavou podložku , možná nějaký malý, nízký přístřešek bych jí udělala, když tedy nechce do spacáku , potřeby pro mushery mají třeba na www.manmat.cz
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:23
- Nahlásit
wami
Jen tak OT, jsi letos nebyla na žádném dogtrekku? Už jsem přečetla všechny tvoje povídání a stýská se mi po dalších
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:24
- Nahlásit
venda
a což vzít nějaký malý , takový ten samonosný stan ?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:33
- Nahlásit
Dines
jj, letos jsem jeste nekde byla, ale prestala jsem psat (a nestiham aktualizovat stranky, je treba se venovat psum ) - nejak jsem ziskala pocit, ze uz neni pro koho psat...
no, se psanim nevim, ale stranky zakutalizuju a aspon fotogalerie (i z dogtreku) dodelam...
jak to vypada, zacnem zase chodit spis jen na takovy nase psi vandry, mozna zacnu psat o tom - jestli bude chut a nalada...
venda
ad obchody pro mushery:
www.zerodc.cz
www.polarpesek.com
Manmat neni jedinej
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:34
- Nahlásit
wami
no jo, jenže ty je máš normálně venku na zahradě, ne? já mám gaučáka, celej den v teple... a ráno se fakt klepala (i když jen svalovej třes, ne že by vyloženě drkotala zubama), takže to řešit musim, ona to taky zvládne, ale nevim, jestli jí to baví, i když teda nic neříká...
mac1
no tak to zase ne, já myslela nějakej obleček, kdo by se nosil se stanem? ani by se třeba pod převis nevešel...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:35
- Nahlásit
wami
Určitě nejsem jediná, která bude za aktualizaci ráda....
A pořád rozmýšlím, že si od tebe něco objednám
Máš zkušenosti s tím GIOMem? Potřebuju něco co by pesanovi "spravilo" kloub
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:37
- Nahlásit
venda
ale nevim, jestli jí to baví, i když teda nic neříká...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:37 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
venda
ted uz taky ne, jakmile bydlim v baracku sama, mam taky gaucaky, venku jsou akorat pres den, kdyz jsme ja i chlap v praci... (A dedek uz je doma i tehdy.) A jeste pred rokem byl treba Lump ciste bytak, protoze jsem s nim bydlela v Brne v byte.
ale kozichy maji proste porad - jak to neni nadlouho, tak to fakt neresim, rano se probehnou, zahrejou a je to v klidu...
Jinak pokud ti vyleze spod deky, znamena to, ze ji nepotrebuje, dedek nejdriv vylizal, pak zacal celtu potrebovat, a najednou si ji necha na sobe celou noc...
Co ti ale urcite muze pomoct, je kus karimatky pod ni, aby ji nesla zima zespoda.
Dines
jj, tak jo... ja holt volny cas (ve kterem jsem delala stranky) vymenila nejdriv za Bánší, teď i za Meluzinku, a misto volneho casu pri vejsce a praci ted vydelavam chechtaky a do toho se porad pokousim udrzet v chodu ten kramek, tak holt na stranky proste neni cas...
ad GIOM - ja s nim mam zkusenost vybornou, jsou na nem vsichni psi, a Banuska mi i diky nemu chodi jak panenka...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:47
- Nahlásit
wami
My byli právě včera bruslit na rybníce,pes se krásně vyblbnul,ale večer skákal jen po třech (teď už zase chodí normálně ) A protože má ten kloub v hájovi, tak nevím čím ho cpát - docela by mě lákaly ty tablety ....?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:58
- Nahlásit
Dines
ja radsi prasek, ale to hlavne proto, ze to kupuju v kilovkach... mam to pro vsechny...
hele, chondrama urcite neuskodis, GIOM ted pomohl i nasi biglici, kdy si zpretrhala vazy, nechali ji to kvuli veku bez operace, rok kulhala, po nasazeni Giomu do par mesicu zas vcelku bez potizi...
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 13:36
- Nahlásit
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 13:40
- Nahlásit
tak se na toho debila podívej, všichni chrápou, jen čokla je vzhůru
ona si blbka vyvzpomněla a těsně před Vánocema začala línat, doma nás málem vyhnali a teď nemá žádnou podsadu
byli jsme venku 5 dní (4 noci) tak už jsem nad tím začala přemýšlet, protože mě kolikrát v noci vzbudilo, ža si lehla skoro na mě, jak se tulila, tak jsem ji zase přikryla a bylo
ona zpod deky nevyleze že je jí horko, ale vždycky vystartuje když jde někdo čůrat nebo jde kolem srnka, deka z ní spadne a ona se holt neumí sama přikrejt...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 14:34
- Nahlásit
venda
ale neboj, kdyby ji byla fakt kosa, tak se i na srnky vyprdne... jinak - dej ji tu karimatku pod ni, oblecek bych nejak vazneji neresila, ale zas je to na tobe - jestli z toho budes mit lepsi pocit, tak co... akorat cim vic ji budes chranit, tim na tom bude hur...
jestli i pres tu karimatku se bude chtit tulit, tak ji nech, pres spacak ji taky trochu ohrejes, to by ji melo stacit...
fakt si myslim, ze to pes se srsti (i vylinanej) zvladne v pohode bez zdravotnich potizi...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 14:38
- Nahlásit
venda
ja jsem cubu presvedcila mirnym nasilim, ze ve spacaku je to nejlepsi a velmi rychle to pochopila. Jinak pokud jedes se stanem, da se to castecne vytopit svickou, ale bacha, aby ti nebafla ta silonova latka, to by bylo voskivy
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 17:29
- Nahlásit
To mě zaujalo, blázen jsem, ale dosud ne tak velkej, abych spala v zimě venku na sněhu. Ale zkusit se má všechno. Máte někdo praktické rady?
wami tvoje stránky mě taky mrzí, čtu je ráda, snaž se
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 17:55
- Nahlásit
Já už dávno nejezdím, ale zamlada jsem jezdívala s fenkou NO. K stáru měla hodně problémy s ledvinama, nechtěla jsem pokoušet osud tak jsem sešila dohromady dva ledviňáky, přišila na to popruhy a měla obleček za pár kaček . Kazbundě se stejně nelíbil, skoro každou noc ho servala a odtáhla někam do křoví. A pokoušela osud
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 18:41
- Nahlásit
v zimě není nad spánek vedle starého, dobrého, pořádně rozhicovaného radiátoru
teda lidi, vy máte ale koníčky!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 19:01
- Nahlásit
gabifi
v zimě není nad spánek vedle starého, dobrého, pořádně rozhicovaného radiátoru
teda lidi, vy máte ale koníčky
koukám,že my dvě máme ale stejnýho
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 19:08
- Nahlásit
davidkova renata
když nám u toho topení bude moc vedro, můžeme se zchladit nějakým nápojem vybrané chuti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 19:11
- Nahlásit
gabifi
když nám u toho topení bude moc vedro, můžeme se zchladit nějakým nápojem vybrané chuti
no já sem dost teplomilná ,tak jedině abych nebyla dehydrovaná
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 19:23
- Nahlásit
davidkova renata
tak jedině abych nebyla dehydrovaná on se nějaký důvod vždycky najde
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 19:30
- Nahlásit
gabifi
hele,když tu holky plánujou takový vejlety co kdybysme si taky udělaly plán na nějakej víkend u žhavýho radiátoru?Bysme mohly ne?Abysme na něco nezapomněly třeba...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 19:51
- Nahlásit
davidkova renata
tak honem, než nás seřvou, že jsme ouplně OT:
1. gaučík
2. deka, nejlépe z ovčí vlny
3. několik polštářků
4. tekutý životabudič nebo obveselovač dle chuti
5. radiátor s mnoha žebry doplněný výkonnými kamny
6. něco malýho k zakousnutí
7. kniha, časopis, dálkové ovládání - dle nálady
co mi chybí?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 19:56
- Nahlásit
gabifi
než nás seřvou, že jsme ouplně OT:
Tssss...na tomdle foru jo????
co mi chybí?
co kafíčko??? A nějaký cígo,může bejt?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:02
- Nahlásit
venda
Sadomasochistko!
|
Smečka2
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:38
- Nahlásit
Mucholabka
Ta už ti neodpoví. Nastěnka.
|
zelmont
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 23:56
- Nahlásit
Takový věci řešim udržovánim ohně stejně nemám moc potřebu spát a taky hodně využívám srubů nad drápkama i starejch sklepů a v pohraničí pevnůstky jednu zrovna s kamarádem adaptujem buhužel ji v dnešní době musíme zamikat
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 00:21
- Nahlásit
chict, a my s přítulem jsme si řekli, že na čundr pojedem až příští rok, protože letos už byl podzim, tak aby nám nebyla zima
Každopádně u mě to je jasný, psice, když spím ve spacáku já, ze začátku se tam cpe taky, občas ji pak dojde, že jí je vedro a má žízeň a cpe se zase ven a to bych ji pak nejradsi rozkrajela na maly kostičky
|