Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Množitelka španělských vořechů
Autor Zpráva
Talax
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 07:22
- Nahlásit

http://pavliskop.blogspot.com/2006/01/hled-se-domo v-pro-tata-se-panlskou-krv.html
Dostala mne věta Vlastníme asi sedmiletého psa, přivezeného nalezence ze Španělska, který velmi inklinuje k fenám a tak o štěňátka není nouze.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 07:40
- Nahlásit

Talax
Hm, hezké. Paní inklinuje k facce.

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 08:19
- Nahlásit

Mucholabka
Ale která ? Myslím,že odpověď znám.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 08:20 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

žofka
Obě-jedna neuhlídá fenu a druhá nechá psa kajsik vyšukávat. A pak si jako rukojmí berou štěňata.
Jako když už se to stalo, měla by se k věci postavit čelem alespoň jedna z nich, neshazovat vinu na ostatní a inzerovat, inzerovat, inzerovat, reagovat na poptávku, všechno se udá, když jsou to štěňata.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 08:25
- Nahlásit

Mucholabka
Paní inklinuje k facce
A já k infarktu...

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 08:29
- Nahlásit

davidkova renata
Já chtěla původně napsat to samé
Mucholabka
Vždyť říkám,že je mi odpověď jasná. jen by to měli číst ti praví,respektivě ty pravé.

dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 08:30 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

davidkova renata
mne to taky dost zarazilo a nastvalo

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 08:33
- Nahlásit

Tak mně ještě napadlo. Vy už jste někdy viděly psa,který neinklinuje k háravkám ?

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 08:36
- Nahlásit

To je husté, to je husté!
Zajímala by mě fotka maminky a tatínka štěňátek, nicméně honosný název "štěňátka španělské krve" a realita nalezence odkudsi z Pyrenejí kříženého s brněnským křížencem jiných kříženců s odkazem na sexuální zdatnost psa mě posadila na prdel. Věta "v útulcích nás odmítají" či jak to bylo..., ty vole, hlavně že si psíček s prominutím "zašuká" a naše milovaná krásná štěňátka šoupneme v krabici před útulek, ať se starají jiní. Jestli paní žije sama týmž způsobem, pak už musí být jak Marie Terezie.

dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 08:39
- Nahlásit

Garfield
pani nebo slecna si patrne zvykla, ze se vzdy za ni nekdo postara ... a to sazeni na snobarnu (stene napul ze Spanelska), mne taky dostalo
To je super, ze jsou takovi dobrodejove, co se ujmou v zahranici pejska, ze? :-/

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 08:44
- Nahlásit

Zadavatelce inzerátu jsem napsala odkaz, ať se mrkne.

Nejvíc mě dostává věta-máme velkého psa a jsme celé dny v práci. Kurnik šopa, já mám tři, z toho dva potřebují zvýšenou péči, taky musím vydělávt, dnes poprvé po několika týdnech nepřijdu z práce domů za tmy-a stíhám to...pr.el nezvednou, ale na netu si budou stýskat.

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 13:46
- Nahlásit

žofka

Vy už jste někdy viděly psa,který neinklinuje k háravkám ?

No, náš první pejsek byl voříšek - podobný špicovi střednímu, a ten nějak nejevil zájem a háravé fenky, nikdy ani za žádnou neutekl a většinou si čuchnul a šel pryč jen kočky naší mámy ho velice zajímaly a na ty rád hupsnul

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 14:58
- Nahlásit

paní mi odepsala. Považovala bych to za klasický případ.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:17
- Nahlásit

Mucholabka
A co odepsala?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:20
- Nahlásit

Dobrý den, díky za upozornění. Netušila jsem jak vás můj inzerát zvedne ze židle. Nejsem ani zvyklá na to, že za mě všichni všechno udělají, ani vědomě nekřížím psy, ani můj pes nevyšukává a už vůbec se nehodlám tvářit honosně, že mám psa ze Španělska. Prostě jsem to blbě napsala,ale co už teď s tím. Našeho psa jsme před sedmi lety přivezli jako zubožené štěně, protože se přidal k mému příteli a jeho kamarádům o prázdninách a tak mu udělali pas a převezli přes hranice.Loni v létě jsme ho poprvé nechali vědomě připustit s jemu podobnou fenkou, narodila se čtyři štěňata, všechna jsou v rodinách , jsou zdravá a mají se dobře. Loni v říjnu nám pes utekl po stopách háravé fenky a dostal se až do objektu autobazaru, kde byly dvě nezajištěné háravé fenky. Prolezl dírou v plotu a jednu z nich nakryl.Majitelka s tím ale neměla žádný problém, naopak tvrdila, že štěňata určitě chce, že je bez problémů udá a nechala fenu ještě jednou nakrýt. Teď ale majitelka změnila názor a tlačí na nás ať ihned udáme štěňata my, jinak nám je hodí před dveře.Tři už se nám sice podařilo udat,ale stále jich je ještě pět. Je moc hezké, že vy máte slečno tři pejsky, já se ale na šest opravdu necítím. Máme malou zahradu a nedovedu si představit jak bych je všechny naráz venčila.díky, že jste si mou odpověď přečetla.Pěkný den

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:30
- Nahlásit

Mucholabka
ty woe, ona je fakt množí vědomě a opakovaně

jejdajaja
Před Vánoci jsem byla asistovat u jednoho krytí coby odborný poradce . Fenka byla v nejlepším, nastavovala se i větvím od vánočního stromečku. Pes byl rád, že má doma kámošku, ale k ničemu víc se neměl. Taky to byl špic . Nejspíš to bude u špiců nějaký zajímavý gen, musím se zamyslet jestli to s Davídkovou nevyužijeme v línijích

dejavu
prosím tě, jestli tu někde jsi tak si zapni skype, musím s tebou mluvit.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:36
- Nahlásit

Biluška
nastavovala se i větvím od vánočního stromečku

Bacha na to, ty háravé feny byly za svým plotem nezajištěné.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 10:46
- Nahlásit

Mucholabka
Bacha na to, ty háravé feny byly za svým plotem nezajištěné.
Tý jo. Já mám venku nezajištěnou Gozérku. Háravou. Je akorát v kotci. Neměla bych koupit gulomét a stát tam na stráži?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 13:09
- Nahlásit

Chodíme ven s kámoškou, co má vořešáka kterýmu je hárání totálně putna chodíme s ním na procházky, i když jsou holky v nejlepším, všichni jsou na volno a nic

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 20:36
- Nahlásit

Shelticka
má vořešáka kterýmu je hárání totálně putna

začínám si myslet, že jedna polovina vořechů jsou nadržený a obskočej co můžou a druhá polovina asi nemá čuch a jsou impotentní

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání