Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / tvorba www stránek
Autor Zpráva
Pupy
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2005 09:31
- Nahlásit

Chtěla bych se zeptat nevíte jak se tvoří WWW stránky a koli to stojí.Chtěla bych založit stránky o mé fence.Děkuji.Ale nevím jak to udělat aby tam byli př.ankety,fotogalerie...

niniel
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2005 13:01
- Nahlásit

kdyz si udelas stranky na napr. webzdarma. cz, tak je to zadarmo. a s tim tvorenim, existuji www stranky, ktere ti to krok po kroku vysvetli.

Pupy
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2005 13:48
- Nahlásit

já jsem hledala ale nic nenašla.mrknu se na ty stránky..

nefer
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2005 14:11
- Nahlásit

už tady tahle debata jednou byla

mrkni na www.jakpsatweb.cz

Anonymní
# Zasláno: 28 Čen 2005 13:54
- Nahlásit

Kdyz mi posles fotky a text co tam chces mit, tak Ti nejaky jednoduchy stranky udelam. lakladno@hotmail.com
Pepe

Pupy
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2005 13:58
- Nahlásit

děkuji napíšu vám jak bych to chtěla mít.......mockrát děkuji...

Anonymní
# Zasláno: 28 Čen 2005 17:40
- Nahlásit

Můžeš zkusit napsat na tuto adresu, práce je kvalitní a na ceně se domluvíš. Nejde jen o to stránky udělat, ale také je pravidelně aktualizovat. A za to se většinou platí docela dost.
e-mail: lummi@atlas.cz

Ovčanda
# Zasláno: 19 Zář 2005 14:45
- Nahlásit

No tady sem se dočetla jak se tvoří www adresy ale pořád nevim jak na to. neví někdo o něčem kde je napsáno jak postupovat? děkuji

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2005 14:50
- Nahlásit

Ovčanda

Najjednoduchsie ak nevies pisat stranky bude najst stranku s nejakymi templatmi (predpripraveny format www stranky) a do nej si dopisat a vlozit tebou pozadovane informacie.

evina
# Zasláno: 19 Zář 2005 17:02
- Nahlásit

Pupy,já měla stejný problém.I když jsem si stránku doma udělala neuměla jsem jí zase natáhnout na net.Tak jsem si založila blog.Moc dobře se aktualizuje a já jsem spokojená.Nepotřebuju dělat reklamu své chov.stanici ale jen píšu pro radost,takže mi to stačí.

Pupy
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2005 17:50
- Nahlásit

evina
A jak si udělala blog?

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2005 19:47
- Nahlásit

Asi nejjednoduší tvrobba stránek je na www.websnadno.cz nebo na www.estranky.cz (doufám, že je to správně). Blogy se dají dělat na nejruznějších adresách já mám blog udělanej na http://bloguje.cz (http://dark_lady.bloguje.cz), tam je pár stylů, ze kterých si můžeš vybrat vzhled toho blogu. S ničím jiným zkušenosti nemám.
Vlastně ještě se docela dobře dají "splácat" stránky podle http://www.jakpsatweb.cz, to mi docela pomohlo, když jsme se to učili ve škole. Vždycky jsem se to učila dopředu, abych pak v hodinách měla volno....

Anonymní
# Zasláno: 19 Zář 2005 22:21
- Nahlásit

Nejlepsi jsou asi www.estranky.cz - pekne graficke sablony, automaticke generovani fotogalerii

justin
# Zasláno: 20 Zář 2005 08:07
- Nahlásit

Vytvorenie stránky je jedna vec a jej umiestnenie je iná. Stránky sa neoplatí dávať na free servery (neustále poruchy), miesto na platených nestojí veľa, výrazné sú ale poplatky za správu domény. Ideálne je spojiť sa s majiteľom nejakej domény a dohodnúť sa na subdoméne.
http://www.labrador.triumph.sk/

Maya
# Zasláno: 20 Zář 2005 08:29
- Nahlásit

justin
To není pravda, já mám free stránky na Seznamu přes 2 roky a za tu dobu se mi stalo jen jednou, že pár hodin nešly. Jinak pohoda.

Justin
# Zasláno: 20 Zář 2005 10:40
- Nahlásit

Maya: Mal som na borec.cz a nemohol som sa tam každú chvíľu dostať (aj niekoľko dní).
Záleží, ako často tam chodíš.

Maya
# Zasláno: 20 Zář 2005 12:08
- Nahlásit

Justin
Musíš si vybrat solidního poskytovatele, co já vím, tak ty velký vyhledávače, co poskytují prostor zdarma jako je seznam.cz, centrum. cz, webzdarma.cz atd, nemají téměř žádné výpadky.
Takovýhle free stránky navštěvuju denně.

zuzka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:14
- Nahlásit

jednoduchý program na tvorbu stránek je FrontPage, každý kdo umí pracovat s wordem se snadno zorientuje

Ketty
# Zasláno: 26 Pro 2005 19:50
- Nahlásit

Když si udělám ww stránky na eStranky je to zdarma?!?

Díky

Ketty
# Zasláno: 26 Pro 2005 19:52
- Nahlásit

Ghidshf
hxrftttttttttttb[u][/u][/b][b][b][/b][i][/i]

Pupy
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 20:15
- Nahlásit

Ketty
Je to zadarmo jen do určitých hranic. Verze zdarma ti poskutuje místo na několik fotografii a textu ale jestli že tam toho chceš mít víc tak si to musíš přeplatit. Více se dozvíš v cenovém programu. Myslím si že to jsou docela výhodné ceny.

Anonymní
# Zasláno: 27 Pro 2005 16:14
- Nahlásit

Pokud by nekdo chtel, mohla bych taky neco vytvorit... Jen jednodussiho, nic slozitejsiho zatim neumim... Nebo muzu poradit, jak na to....

d.senkova@quick.cz
www.bonnie-arwin.wz.cz

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání