| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 11:38
- Nahlásit
Darina1
no, dneska jedu na cvicak do Suche, co se Havirova tyka, mohla bych ti to poslat po kamosce, jestli ale vis, kde je tam obchudek Canismanic? Vyzvedla by sis to tam...
Nebo to nejak vymyslim...
Mucholabka
mleta varena svalovina uz neni a nebude, toz ji pro tebe nemam... Zkus vybrat neco jinyho, po novym roce objednam a privezu, ale byt tebou, chvilenku pockam, meni se ceny DPH a energii, takze se budou menit ceny, at mas aktualni cenik - ale rovnou rikam, ze to pujde nahoru o par kacek...
Tak me napada, jestli vetamixu zustanou ceny stejny (coz je otazka), jestli nezkusime vzit napul jeden vetamix?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 11:50
- Nahlásit
Mucholabka
Co je vepřov?
A ještě taky Uz-Back
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 13:13
- Nahlásit
wami
Mi je jedno, za kolik to bude, nějaká koruna už mě nezachrání. Klidně napůl vetamix, ale bojím se kvality, slyšela jsem nějaké zvěsti...a taky chudáčkům většinou kupuju v řeznictví, včera měli kýtu (jenom 60 za kilo, neber to), tak aby tam bylo i maso, ne jenom očička a pařátky.
Vařené být nemusí, ale ať je to maso.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 13:34
- Nahlásit
Mucholabka
toz to pak zalezi, co bys chtela, nejlepsi jsou dvoukilovky hrubemleteho hoveziho, jsou v tom flaky, ze vidis, co to bylo puvodne...
daji se koupit i flakoty, kusy, ale zas ja nerada jenom svalovinu, radsi i s vnitrnostma...
Kolik jsi toho ochotna vzit? podle toho budu vedet, kdy objednat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 13:42
- Nahlásit
wami
Minimum co jde, půlka je 25 kg?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:43
- Nahlásit
Mucholabka
ja si bravam 150 kg, vyjde mi to cca na mesic a pul, denne skrmim 3 kg masa.
Takze tech 20 je tak trosku navic, budu brat v pulce ledna nebo koncem, tak ti pak dam vedet (vetamix jsem teda zatim zamitla ) - na druhou stranu, mi je pak jedno, kolik toho budes chtit, ale kdybys chtela treba 50, tak uz doberu driv, tech 20 pak vezmu s tim,jak si budu dokupovat maso ja...
Jo - a mam Falco, myslim, ze uz jsi ho ode me jednou mela, je dobry...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 18:39
- Nahlásit
wami
Jo, Falco jsem měla, zdálo se mi dost vodnaté, jak se rozmrazilo, tak z toho teklo. Nějaké ryby prý mají ve vetamixu...
Hele, ono je to vlastně fuk kolik, když teď tak hezky mrzne spíš budu mít problém to rozmrazit, než uchovat prostě až to budeš mít, tak mi to tu omlať o hlavu, něco tu slož a peníze pak pošlu převodem.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 19:02
- Nahlásit
Mucholabka
tak neco malo vody v tom je, ale maso je to pekne a kdyz mas zmrzly krmny maso, tak je to vsude stejny, s tim nic nenadelas... Ta voda je akorat z toho, jak to cisti a omyvaji pred zamrazenim...
OK, proste az budu brat, priberu neco i pro tebe
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 19:18
- Nahlásit
wami
No, nesmíš mě moc řešit, bo vymýšlím však víš, kde bydlím
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 08:46
- Nahlásit
wami
Wami prosím tě popiš mi alespoň přibližně kde se nachází ten obchůdek a co v něm prodávají, ale asi možná vím. Jestli je to co já myslím tak ten se nachází naproti banky a prodává se v něm oblečení takové sportovní a lepší.
Tak prosím ten menší popis, cenu a kdy by to tam mělo být abych věděla kdy se stavit.
Moc děkuji, ale já myslela, že uvidím alespoň Meluzínku.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 15:02
- Nahlásit
Darina1
tak uz nic, ja ji to nedavala...
jinak canismanic je prodejna potreb pro pejsky v Havirove na nabrezi, ale ulici nevim... :P
stavim se teda nekdy na vychazku, akorat nevim, kdy a jak mi to vyjde... dystak mi posli mejla, at ti dam na sebe cislo a vemu si tvoje, a nejak neco domluvime...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 15:04
- Nahlásit
wami
A nechceš na procházku k Hlučínu toho 1.?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 09:13
- Nahlásit
wami
Tak já ti už napsala a doufám, že ti to přišlo. To výš děvče já su antitalent.
Mucholabka
Muško a co kdy by jsi se někdy taky přidala a přijela do Havířova?
My malí pejsci to tiž zbožňujeme fenečky a to jakého kolyv vzrůstu a ještě ke všemu když jsou bíle barvy tak to nám zvedne náladu úplně na 100%.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 11:59 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
http://youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw for all
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 07:57
- Nahlásit
wami
Wami už jsem ti 2x napsala na email co máš pod členem a nevím jestli jsi ho dostala, jestli ještě tvoje adresa jede. Jinak jestli ne tak já mám pod členem svojí tak my napiš novou a já se určitě ozvu.
Zatím pac a pusu od Biška a Damiška.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 10:18
- Nahlásit
Darina1
ahojky
mejlik dosel, akorat jsem si rikala, ze se ozvu, az pojedu pres ten Havirov...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 20:44
- Nahlásit
Tak mi dneska došel balíček od Eukanuby s klickerem A zjistila jsem, ze Veverucha je fakt uplnej retardik, jakmile viděla, že mám klicker v ruce čučela na mě hrozně nadšeně, co že to budem dělat a já koukala jak puk
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 20:52
- Nahlásit
Taky nám dnes klickry došly... Akorát jeden už pokažený
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 13:17
- Nahlásit
wami
Můžu se zeptat, kde v Brně jsi žabky sehnala?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 13:22
- Nahlásit
Dannie
Kdyz vystoupis u Semilassa, a das se po te hlavni ulici zpatky jakoby do centra (drzis se na te strane, co je Semilasso), tak je tam cca v pulce cesty na Slovanak takovy malinkaty obchudek, ve vyloze ma cinove vojacky a jine hracky, vypada jak reklama na blesak...
tak tam je mel - je to uz dva roky zpatky, ja jich tehdy brala cca 20, ale rikal, ze mu tam cas od casu nejaky prijdou, tak snad je mit bude...
ale jsou to fakt ty klasicke kovove zabky!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 13:29
- Nahlásit
wami
Děkuju, zkusím se tam kouknout, snad budu mít štěstí
Chci vyloženě ty plechový žabky a nemůžu je dlouho nikde sehnat Díky moc
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:26
- Nahlásit
Eimy
To mamky štěnice (tj. holka od štěněte) to klikání pochopila hned první den. A hezky jim cvičení šlo. A druhý den klicker Eukanuba doklickal a mamka byla nešťastná. Teď abych jim sháněla nějaký nový a s větší výdrží. To jsem si na sebe ušila bič.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 16:32
- Nahlásit
áá já jsem blbá já jsem blbá já jsem blbá
Už vím po čem jsem se chtěla na té výstavě včera podívat
jsem si napsala papírek se seznamem věcí co chcu nakoupit čoklům a myslíte, že jsem ten papírek našla? nenašla a ani jsem si skoro na nic "ménědůležitýho" nevzpomněla
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 09:38
- Nahlásit
Občas jako klikr poslouží i víčko od dětské výživy. Chce to jen přijít na ten správný hmat jak klikat co nejlíp
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 10:51
- Nahlásit
Dannie
Teď už jen jak zabudovat to víčko od výživy do krabičky od Eukanuby a budu u matky zase vzata na milost. Jinak už jí s výcvikovou osvětou nesmím na oči
|
Ew ova
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 10:45
- Nahlásit
Eukanuba na svém webu nabízí zdarma balíček pro štěňata, ve kterém je přibalený klikr. ÷)
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 10:46
- Nahlásit
Ew ova
a jakej je ten web?
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 12:07
- Nahlásit
Meta
No, my už máme nové klikry přivezené z brněnské výstavy. Stály sice nekřesťanských 100 Kč, zato pes nějak zradostněl. Tak uvidíme, jak dlouho mu to vydrží
|
Ew ova
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2008 08:36
- Nahlásit
Dines
|