Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Adultky pro štěně
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 14:50
- Nahlásit

Chtěla jsem se zeptat, u nás máme granule které bych máleho, 7měsícu, chtěli byjsme jima možná později krmit, ale bohužel mají juniory jenom hypoalergení a ty nám nesedly, myslíte že bych mohla přejít už na adultky nebo se mám ještě držet puppy?
PS: mám střední plemeno

Kelly
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 14:59
- Nahlásit

Já myslím, že bez problému. Měla jsem štěně velkého plemene-nežravce granulí a sám vet mi poradil ať přejdem na adult. Tak jsme přešli a bylo to v pohodě. Adultka jí fakt chutnala víc.

Artroza
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 15:20
- Nahlásit

leila
acana ma radu puppy & junior...... tak co tohle?

leila
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 15:22
- Nahlásit

Artroza
Acana nám nesedla..... hold máme divnej žaludek... chci zkusit Trainerky

Mel
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 15:24
- Nahlásit

leila
já bych teda do toho nešla... přecejenom štěněcí granule mají jiný složení než dospělé a i dávkování je úplně jiné

leila
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 15:39
- Nahlásit

Mel
jj přesně takovou radu jsem potřebovala......díky . ;)

Jinak když mám střeďáka kdybych se rozhodla jít na Trainerku, tak tady mají jenom buď small nebo pro velké plemena...... už mě nenapadá jaké krmení jsme už nevyzkoušeli......

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 16:34
- Nahlásit

leila
a není ten jeho žaludek tak citlivej, protože to furt střídáš? Psice než si chvilu zvyknou na nový krmení, tak to taky trvá...

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 16:41
- Nahlásit

leila
souhlas s Mel..taky mám střední plemeno..a adultky jsme začli dávat nějak po roce..do tý doby měla puppy....

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 17:44
- Nahlásit

leila
Jestli si vzpomeneš na výstavu v Nitře, tak tam paní Svobodová radila Sheltičce ať půlroční Končetině přestane dávat štěněcí a přejde na dospělácké. Podle mě se Alfovi nic nestane, už je dost velký. Ale nebylo by nejjednodušší kdyby ti tam, co prodávají ty adultky objednali i štěněcí? Nebo si kup pytel někde přes net, vždyť je to běžně v nabídce.

leila
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2007 18:29
- Nahlásit

Shelticka
no tak já krmím tak 14dnů novým krmivem až pak sleduju.... ale krmení který mi Alf neustále zvrací, mu dávat nebudu.....

Biluška
no už jsem to vyřešila koupila jsem tu profesional line, já se děsilatoho fitness páč jsem si blběš myslela že je to dietní, tak uvidím jak na tom Alf bude.... Snad už nám konečně sednou.....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání