Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / cooo to je
Autor Zpráva
kiny
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:35
- Nahlásit

http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=1283&postd ays=0&postorder=asc&start=0

jeje
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:02 - Změnil/a: jeje
- Nahlásit

Toto je este "lepsie":

http://cestovani.idnes.cz/rys-ostrovid-uz-jednou-u -nas-vyhynul-hrozi-mu-to-zase-pf2-/igcechy.asp?c=A 070925_114136_igcechy_tom

http://zpravy.idnes.cz/zastrelte-si-u-nas-rysa-lak a-cizince-cestovka-z-usti-fyt-/krimi.asp?c=A070925 _072021_krimi_adb

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 23:37
- Nahlásit

kiny
noooo potěš koště, nechci vědět, co za typy to tam řeší

jeje
no taky husty

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 09:21
- Nahlásit

kiny
Ta takový pííííp maj zbrojáky, jo? Dyť to je jedna hlava vypatlaná vedle druhé!

cilka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 09:23
- Nahlásit

younglady

řekla bych že naprosto stejný typy jako jsou tady - lidi , každej řeší to svoje , někdo odchyt škodný do želez , někdo zastrašení psa ...

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 10:03 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit

kiny
pardooon za ten vyraz....

ale ty lidi co tohle dokazou vyplodit v ty svy palici a nedej boze to i pouzit jsou u me prachobycejny zamindrakovany curaci!

cilka
souhlas

Mel
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 10:41
- Nahlásit

Ta takový pííííp maj zbrojáky, jo?
no, takovýhle pííííp právě nemaj ani ty zbrojáky, ono, na ten zbroják je třeba splnit nějaký povinnosti a ačkoliv to není nic těžkýho, člověk bez mozku to asi nezvládne

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 10:52
- Nahlásit

Mel
no s tim bych nesouhlasila...
znam nekoho, kdo se kdysi pokusil o sebevrazdu, nasledne se lecil v bohnicich, bral leky na hlavu a kdyz se ta dotycna osoba rozcilila, tak to byl mazec....
noooo
a nejen ze ma zbrojak, ale dokonce slouzi u mestske policie!

EngieB
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 14:45
- Nahlásit

nika00
A tak je to spravne, tak to ma byt!
Jéžkovi voči

karel berger
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 14:59
- Nahlásit

kiny
co je na tom špatnýho? ja to řeším bohužel taky .... až tady bude legislativa, která se bude snažit aspon trochu zamezit tomu, aby si kdejaky nezodpovedny hovado mohlo poridit psy v jakemkoliv mnozstvi, jakkoliv je mnozit profitovat z toho, pak bude nejspíš méně psů, kteří otravují život ostatním lidem ....

samozřejmě uznávám, že mozkopochopy některých individuí z oné diskuze mohou výti docela divný...na straně druhý, kdybych byl předvídavý a zbroják a střelknou zbraň měl již dříve, mohl jsem se vyhnout spoustě nervů a nepoříjemností ... ono většinou nic není tak jednoduchý jak může vypadat

karel berger
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 15:00
- Nahlásit

bullvnouzi
Ta takový pííííp maj zbrojáky, jo? Dyť to je jedna hlava vypatlaná vedle druhé!
vonbo je dobrý si uvědomit, že někdo jinej může mít jinej pohled na svět než já, lépe se pak chápou ostatní lidé ...

Majdalenka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:26 - Změnil/a: Majdalenka
- Nahlásit

Já teda nic moc špatného na té diskusi po 2 stránkách četby nevidím. Zneškodnění útočícího psa se řešilo i tady. Je pravda, že někteří diskutující ve mne vzbuzují dojem, že se jim nepodařilo dokončit základní školní docházku, ale za to se přece nestřílí. Jenom se nemůžu zbavit dojmu, že pan XXL si asi vyhlédl k vybílení objekt střežený psy a teď shání rozumy, jak je co nejlépe zlikvidovat.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 19:32
- Nahlásit

karel berger
Jasně. Vrazi maj taky jinej pohled na svět a nepotřebuju je chápat...
Jinak teda zrvona mě tohle říct? To si vyprošuju...

kiny
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 20:27
- Nahlásit

teda já si myslím, že použití většiny těch prostředků (ne všechny) by ty psy vyprovokovala k útoku ještě víc, teda kdyby na mýho psa vytáhl někdo obušek nebo něco podobnýho tak by hned šla po tom obušku, pač by si myslela že je to děsná srandra a že je to jako obrana na cvičáku, což ten dotyčnej na druhý straně vědět nemůže a pokud by ten pes byl fakt děsně vytočenej a byl by "odolnej" tak asi by nějakej slzák apod. nepomohlo, teda kromě pistole, ale otázka je, jestli by nebylo bezpečnější prostě stát a nehejbat se než se pokoušet vytáhnout pistoli, což si nedokážu představit jak by to u takový ruzzuřený bestie, která se na něj už z dálky řítí (jak tam popisujou) stihli a hlavně jak na tu dálku poznaj, že je jde pokousat

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 20:44
- Nahlásit

kiny
že by někiomu totálbně přeskočilo???? Já bych radši řešila jakou zbrań na ně!!!!!! Co myslíte, obušek nebo slzak,???

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání