Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / morkové kosti
Autor Zpráva
zuska
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:24
- Nahlásit

Kde kuoujete velke morkové kosti pro psy? U nás teda v řeznictví mají jenom takové pidi, ty se mi pro psy nezdají bezpečné

Tonda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:49
- Nahlásit

nekupujem,u nas je davaji zadarmo
zrovna ted kazdy jednu dozral

zuska
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:52
- Nahlásit

Tonda
to se mate a ono treba u nas je taky nekde rozdavaji, jen o tom nevim

mac1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:52
- Nahlásit

zuska
u řezníka , ale zadara je nedávají ( nestojí nijak závratnou sumu) , abych řekla pravdu mně je psi nesežerou, vysrknou morek a ohlodají co se dá , ale bělostné kulaté kosti s otvorem zůstanou , a že zmáknou rozdrtit a sežrat docela slušné kosti , ty morkové odolají. Co máš za psy ?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:56
- Nahlásit

mac1
týjo, jednou jsem to Bucce nechala asi týden, a postupně se zmenšovala, až nezůstalo nic

zuska
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:01
- Nahlásit

Foxly, ti ty morkové kosti taky nerozkoušou, ale co jsem viděla u nás v řeznictví, mají to nasekané na takové drobné kousky asi do polívky, které mám strach, že by třeba i spokli - oni už jsou takoví: Nejde to pokousat? - Přece to tu ale nenecháme! (např. když jim dáš kelímek od jogurtu, každý normální pes se ho snaží vylízat, ale mí psi se ho rovnou snaží celí sežrat... jsou to děsné popelnice)

joli
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:56
- Nahlásit

Můj pes to nežere. Zahrabe to a pak to při plevelení nacházím a lezou z toho červi.......... no chuťovka

mac1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 22:47
- Nahlásit

Mucholabka
no jo, týden , já jim je druhý den odebírám , mám psy v bytě a kosti povalující se v pokoji mě poněkud zneklidňují

Anu
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:20
- Nahlásit

Mucholabka
týden jsem nechala kost psovi v bytě jen jednou,když z ní lezli červi teplem tak jsem od toho upustila.Dostane ji za chvíli co schrupe to nejdůležitější jde do popelnice-ani né do koše...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:21
- Nahlásit

Anu
Tak to ne, červi vůbec, ona ji během pár minut dokonale očistila, a pak pomalu uhlodávala ve volných chvílích ale to už byla čistá kosťovina

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:10
- Nahlásit

Anu
červi tam nemají nic k obživě, kosti jsou dočista do čista, ještě bělejší než bílé, akorát když někdo přijde a zakopává v pokoji o kosti ...tak je prostě druhý max.třetí den seberu a vyhodím

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání