Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Co delat??
Autor Zpráva
Kairo
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 18:56
- Nahlásit

Zdravim, zase mam problem se psem v panelaku. Tento tyden to tak vyvrcholilo, ze fena mi skoncila s tezkym sokem a napadla svoje stenata a me. Nikomu z nas se nastesti nic nestalo, ale co priste?

Ted se stalo prave to ze mi ji tento tyden uz podruhe napadl sousedky knirac primo ve vchode. Poprve to bylo v pondeli kdyz jsem vystoupila z vytahu a fenu jsem mela u nohy. A podruhe dneska jak jsem otevrela vchodove dvere. Baba se psem stala u schranek a kdovi na co cekala. Psa sice ma na voditku ale ani tak utoku nedokaze zabranit. Ja jeho utoky sice odrazim ale fena je stejne ted na nervy.

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 19:20
- Nahlásit

Kairo
Před očima té baby jejího psa šešlehat vodítkem a nebo mu prostě nakopat prdel. A nebo se nechat od něj pokousat a pak to řešit přes policajty. Myslím, že když baba zaplatí pokutu a od ledna i léčebné výlohy tak se vám bude brzy vyhýbat obloukem.

Kairo
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 19:33
- Nahlásit

Bent - no zatim jsem ji rekla ze chci vedet kdy jde ven a kdy se bude vracet a dala ji kontakt na vycvikare. Pokud do vanoc neuvidim u psa zlepseni tak chci obehnout sousedy a podat na ni stiznost, ale i tak je riziko ze se potkame a on mi fenu zas napadne velke.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:23
- Nahlásit

Kairo
Takhle nic nevyřešíš. Normálně přestaň babě ustupovat, oznam jí, že to prostě bylo naposledy a když si nedá majzla tak to začni řešit přes policii. Fenu máš s pp (pokud se nepletu), tudíž má značnou cenu (přeháněj), pes napadá i tvé dítě. Dítě se ho bojí, ty se ho bojíš.... a prudit, prudit a prudit. Oni to začnou řešit, neboj. Ale rada Benta je podstatně rychlejší a řešení bude dříve

mac1
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:28
- Nahlásit

Kairo
psa bych nakopla, babu seřvala s tím, že příště to udělám obráceně , nebude Tě mít ráda, ale bude se Ti vyhýbat

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání