Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / OT Mám nebo ne???? :-))))))
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2007 20:56
- Nahlásit

Ahoj.....
sorry, že zas prudím, ale já fakt nevím.... Asi poslední 3 dny, tak od středy su děsně nachcípaná , ve středu jsem skoro nemohla mluvit, ve čtvrtek téměř vůbec, asle dneska už to bylo o něco lepší... Pak mi ale došlo, že máme zítra se sborem vystoupení a já nemíám zítra co dělat, ikromě toho, že máme trhy a tak jako určo jdu Jenže dneska na zkoušce jsem vůbec nemohla zpívat, tak mi učitel řekl, že kli´do chodit nemusím v tu sobotu, prostě jak mi bude...... Hele. ono se mi ani nechtělo, ale te´dka bych udělala všo proto, abych jít mohla, bo nakonec odpad cvičák, tak nebudu mít co dělat....... Myslímn, že zítra už to bude zase o d´´oó´´oóóóśt lepší, tak bych možná nějaký zvuky dokázala vyluzovat, ale nejsem dsi jistá.... Co byste dělali vy?, Mám jít nebo ne????? mě to dost baví a zrovna zítra se mi chce..... Nemáte někdo nějákej receptm,, jak alspoň chvilu nebudu tak Chrblat??? Prosím, prosííííííííííííííííím.....................

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2007 20:58
- Nahlásit

papillon_girl
Pamatuješ jak jsem na táboře nemohla mluvit a musela používat Mášenka jako zesilovač? Tak přesně takhle dopadneš když půjdeš v sobotu zpívat .

wami
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2007 20:59
- Nahlásit

papillon_girl
tak jdi
kdyz nebudes moct zpivat, budes aspon otevirat tlamku

a na hlasivky mam recepty dva - jednak kakao (teply mliko zklidnuje), druhak syrovej zloutek s cukrem (radsi praskovym, aby neskrabalo).

proti kasli to nepomuze, ale na hlasivky pri nemoci to je docela dobry. A do zejtra nemluv; a nevolej na Bowena...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2007 21:01
- Nahlásit

Biluška
toš já su fakt hrozná.. prostě nevydržím chvilu být taková milá, hodná nic nedělající žabička........

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2007 21:03
- Nahlásit

wami
druhak syrovej zloutek s cukrem
a nemyslíš, že se z toho potom poo.....???

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2007 21:03
- Nahlásit

papillon_girl
Ty jsi byla hodná, milá, nicnedělající žabička naposledy tak dva dny před narozením

wami
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2007 21:05
- Nahlásit

papillon_girl
spis z toho kakaa...
toho zloutku nesmis moc, jen jeden... i tak budes rada, kdyz to do sebe dostanes, ale fakt mi to nejednou pomohlo...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2007 21:08
- Nahlásit

Biluška
mě nic nezměníííííííííííííí!!!!!! Sagi je ta setřice????
wami
Zkusím to.... díky!!!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2007 21:31
- Nahlásit

wami
Ještě poslední dotaz., kolik asi do toho toho cukru???????? Zplundruju spíž u kámošky, protože, kdyby mě mamaka viděla, jak do sebe cpu žloutek, bylo by asi po mě!!!!!! vb tomhle juasi fakt nikdy nepochopíím!!!!!

wami
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2007 21:56
- Nahlásit

papillon_girl
cukru tolik, aby ti to "chutnalo" (resp. abys to do sebe mohla dostat )

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2007 22:08
- Nahlásit

Já bych asi nešla, páč přítul by z toho nebyl moc odvázanej, vzhledem k tomu,ž e většinou v rámci toho, abych byla v klidu, když jsem nachcípaná, dokonce i venčí psici
(I když je fakt, že ji radši venčí beze mě než se mnou, páč pak ho prej víc poslouchá... )
Takže já sama za sebe bych asi nešla

Klárča
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2007 22:33
- Nahlásit

papillon_girl
Řešíme stejný problém,taky jdem se sborem zítra vystupovat... Dokonce tam chodí i jedna holka co má papilona. Nejsi někde z Valašska,že ne ? Ale já jdu.. sice ani neumim texty,ale bude bžunda....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 09:40
- Nahlásit

Klárča
Z valašska nejsem, jsem z Bruntálu...... Tak toho papillonka pozdravuj!!!! no jká to všo umím a mměla jsem zpívat sólo, ale asi fakt neujdu, bo bych už potřebovala megafon jak Biluška, ale zkusím ještě ten žloutek a do odpoledne uvidííím!!!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 10:21
- Nahlásit

papillon_girl
nebo si kup v lékárně vincentku není moc dobrá, ale pít se dá

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:12
- Nahlásit

wami
supeer! stal se zázrak!!!!!!! dala jsem si to vajco a už mi jde docela mluvit a trochu i zpíívat, takže hurááááááá!!!!! Seš fakt zlatíčko a mooc ti za ten recept děkuju!!!!!!! To se mi bude hodit častěji........
Shelticka
Ta vincentkami vůbec nestačí, včera jsem si ju dala několikrát a nic....

PS: Pak sem písnu, jak jsme to zakvákali!!!!!!!

Majdalenka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 17:52
- Nahlásit

Já se raději do zpívání nehrnu, když jsem nachlazená. Nápor na hlasivky, hlas taky nic moc, navíc mám většinou ještě jakoby zacpané uši, takže se mi moc nedaří ladit, ale jak se ti chce, abys pak byla smutná, žes tam chyběla...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 18:24
- Nahlásit

Zrovna jsem ztratila hlas, heč jakožto operátorka na lince-úžasné.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:57
- Nahlásit

Tak vám moc děkuju za rady!!!!
Vystoupení bylo úžasný, ze začátku jsem si nadávala, proč jsem tam lezla, ale pak jsem se docela rozezpívala a na koncertu už pohodička. ale sólo jsem radši nezpívala, bo byl můj hlas tak něják chroptivej ,, ale když to bylo se sborem naopak hezky vynik a bylo to kráásný!!!!!!!!!!!§ Navíc se mi zdá, že je to te´¨dka zas o něco lepčí.........
Mucholabka
Zkus ten žloutek, to fakt pomáhá........

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání