| Autor |
Zpráva |
Alinka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 19:19
- Nahlásit
Mám takovej problém, moje vždycky vesele naladěná pesa, tryskomyška, která má místo mozku malej gumovej oranžovej míček (její oblíbenej) je najednou apatická, občas průjem, občas zvrací, občas kníkne. Vždycky řikám a jedu k vetovi, jenže za chvíli je to zas ona, míček mi nosí hodiny a hodiny, je veselá a tak se to pořád střídá. Já bych nejradši jela k vetovi, tak mě kdyžtak vyhodí, no. Jenže právě z toho mám největší hrůzu, Terinka totiž jak vidí veterináře, tak se v ní probudí nějakej dávnej předek kříženej s dogou a bejkem. Má strašnou sílu, na stolej jí neudržíme ani dva, nenechá na sebe šáhnout, já zpocená až na pr.... no hrůza. Tak mi poraďtě, mám k tomu vetovi jet a když jo, jak jí mám vysvětlit, že se na ní jen podívá, že to musí vydržet.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 19:33 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Alinka
Terinka totiž jak vidí veterináře, tak se v ní probudí nějakej dávnej předek kříženej s dogou a bejkem.
K vetovi jeď a nedělej si s tím takovou hlavu, veti by měli být na jankovitý pejsky zvyklí . Akorát nezapomeň vzít košík, aby vet instinktivně necukl, kdyby se ohnala. Nemůžeš vzít někoho známého sebou? Líp se vám udrží.
Můj pes na veterině taky dost vyvádí, má skoro 30 kg a docela páru, navíc bručí hlubokým hlasem a když ho někdo nezná, jde z něj strach.... to že by maximálně někoho umlátil ocasem nebo utopil ve slinách vet. samozřejmě nemůže vědět....
Protože je to chlapeček, fungují na něj lichotky, čím víc tím líp... a taky když mu zpívám oslavné ódy na to jakej je pašák. Ovšem vetovi, který mu při mém zpěvu vyndaval stehy se tak třásla ruka, jak se mi chechtal, že jsem měla strach, že tam nějaké nechá
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 19:38
- Nahlásit
maixnerova
jenže já košík nemám, tak to ho budu asi muset někde splašit. Mám totiž doma přesně to samý co ty "maximálně někoho umlátil ocasem nebo utopil ve slinách"
Na veterinu jezdíme zásadně ve dvou, jináč to ani nejde. A i dva máme co dělat jí udržet, ona pak chudák dejchá, jak kdyby uběhla 50 kiláků tryskem.
Já jí snad šoupnu lexaurin ............. a sobě dva
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 19:58
- Nahlásit
Alinka
Já jí snad šoupnu lexaurin ............. a sobě dva
... tak tyhle pocity znám .... místo košíku se dá udělat improvozovaná ohlávka z pruhu látky neb obinadla, na veterině by to měli znát. Špatně se takhle vysvětluje, jak jí udělat, kdybych někde našla odkaz s obrázkem, vložím to sem...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:01
- Nahlásit
maixnerova
nazdar-co Piškot?Nějak nechodíš k Davídkům na návštěvu a nic nevím
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:09
- Nahlásit
Neessi
ahoj neesi , mám teď hodně fofr, tak sem jen občas kouknu. .....Piškot .... viz téma
http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_7491_0.html
ale jinak dobrý , teda von..., já asi budu za toho kanára....
Alinka
ta ohlávka je na podobné principu jako Halti, ale musí se víc utáhnout...
http://www.baron.cz/kat/velke/k220.jpg
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:14
- Nahlásit
maixnerova
.... viz téma
To jsem četla a pěkně jsem poprskala monitor,páč jsem měla v tlamě namazanej rohlík
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:17
- Nahlásit
Alinka
Ahoj, promiň, že nepíšu k tématu, ale nevíš, jestli je zítra u vás ve Strakonicích trénink agility? Ve škole se stávkuje, takže bych ho odpoledne stíhala...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:19
- Nahlásit
Neessi
....pěkně jsem poprskala monitor....
....dobře ti tak , to bylo furt, gde je hlášení z vizity? má bobíšek co papat? netáhne na něj? škrundá mu v bříšku? káká dobře? kup mu pořádný vložky! ..... a máš to, rozmazlenej cápek je to a eště ke všemu pěkně vykutálenej
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:23
- Nahlásit
maixnerova
rozmazlenej cápek je to a eště ke všemu pěkně vykutálenej
Už ti otrnulo,co?Ale to je dobře,že je Piškot v pohodě a já jsem moc ráda!
PS:Pojď vedle,ať furt nemusím přeskakovat-bolí mne nohy
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:29
- Nahlásit
Alinka
promiň , trochu jsem se zapoměla, Neessi byla hlavní on-line lékařský dozor nad mým pejsem, když musel na operaci....
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 08:14
- Nahlásit
rendik
Ahojky, tak trénink není, nikomu se v zimě ňák nechce
|