| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 09:56
- Nahlásit
Ahoj, potrebuju docela rychle sehnat zimni oblecek pro hafu...ale potrebuju ho koupit treba ve zveraku...musim ho mit u sebe do pristiho ctvrtku..nevite o nejakem zveraku kde maji dobry vyber? praha...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:02
- Nahlásit
www.canino.cz
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:03
- Nahlásit
nika00
U nas v meste maju v kazdom chovaku nejake oblecko...a to ani niesme moc velke mesto...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:04
- Nahlásit
nika00
jo jo je to kousek od nás a když uděláš nákup nad 150 kč,tak dostanech takovou kartičku a máš na vše slevu 5%
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:14 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
na to sem uplne zapomnela...hned tam zajdu
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:24
- Nahlásit
jeste me napada...nevite zhruba jak se pohybuji ceny?
chtela bych neco shora nepromokaveho a zespodu zatepleneho a aby mel shovany i "podvozek"
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:28
- Nahlásit
nika00
no já to kupovala za necelý 400,ale je fakt že na ten můj oblek měli slevu 30% a ještě 5% z karty
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:38
- Nahlásit
nika00
Záleží na jak velkýho psa to máš.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:43
- Nahlásit
suesie
asi tak takhle
no je stihlej....asi tak jako faraonskej pes, ale ne tak dlouhej
tohhle je on
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:47
- Nahlásit
nika00
Proč to tak spěchá zrovna do čtvrtka?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:51
- Nahlásit
nika00
kamarádka objednávala loni zimní oblečení pro nemocnou psici po netu na manmatu a do týdne ho měla doma , stačí jim zavolat a zeptat s ejestli je požadovaný typ na skladě, pokud ano, neměl by týden být žádný problém
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:56
- Nahlásit
Mucholabka
pac pristi patek odjizdime na hory....sice jen na vikend...
ale on je desna zmrzlina...nema skoro zadnou podsadu a dycky je uplne promrzlej a i klepe zubama
mac1
jenze ja bych to radsi vyzkousela aby mu to sedelo...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:58
- Nahlásit
nika00
Já bych počítala tak 500-600kč
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 11:00
- Nahlásit
nika00
změř mi mi ho,kolik má ten tvůj od kohoutku k vocasu?
já že ten co jsem koupila dastymu dávat nebudu,jelikož je to No,tak jestli by mu byl tak ti ho přivezu na flyball,nebo jestli jedeš na mikulášskou
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:28
- Nahlásit
želva
no muzu ho zmerit az vecer...
hele a je ten tvuj oblecek i dole pres bricho? potrebuju aby ho mel taky kryty
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:31 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
nika00
je to ten hned první,oranžovej
http://www.canino.cz/novinka_75.htm
nizza
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:43
- Nahlásit
želva
aha...to je blby to ma holy bricho...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:40
- Nahlásit
http://www.unicornis.cz/zacatek/zlatystred/index.h tml
|
Jita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:50
- Nahlásit
A co tyhle stránky??
http://www.promazliky.cz/index.html
nebo
http://www.obchodpropsy.cz/
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:48
- Nahlásit
nika00
tohle mají ve zveráči na Letenském náměstí
vyfotila jsem to mobilem, snad z toho něco poznáš....
http://www.cz-pes.cz/galerie-1193-q-Piskot-11.11.0 7--
největší velikost je délka zad 68 cm. Je to šusťák s odepínací teplou vložkou (druky). Břicho je chráněný, pláštěnka se upevní pásy kolem beder.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:31 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
nika00
to ma holy bricho...
no já nevím páč mám fenu..ale schovaný břicho přece nemůže mít celý ne???by jako čůral?, Trinča má Manmat a pak vestičku...
ta je až na břicho..ale je pro fenky....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:53
- Nahlásit
sarax
ale schovaný břicho přece nemůže mít celý ne???by jako čůral?,
dovnitř
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:09
- Nahlásit
noo holky tak sem vcera byla v tom caninu...a koupila sem mu takovej oblecek vypada jak snowboardak akorat se mu to moc nelibi...ma tendence si sedat a lehat. ale zatim jsme to zkouseli jen doma..myslim ze venku to bude ok az zjisti ze v tom muze i behat...mame teda tenhle
želva
az doma jsem podle obrazku ze to je ten stejny co mas ty... kdybych to vedela tak bych pockala..ale zase jsem stejne potrebovala to ozkouset co nejdriv abych ev.mohla shanet jinej...jakou mas velikost? jimmy ma 55 (L)
sarax
jinak jasne ze to je pindovi, doufam ze si to ten muj janek nepo.... ale jsou i oblecky ktery nemaj to zatepleni ani pres hrudnik...tohle bylo jediny...
pokud bych tedy nechtela s kapuci a bambulkama
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:14
- Nahlásit
nika00
65 -90 cm XL
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:18
- Nahlásit
želva
aha...tak to by bylo stejne velky....no aspon trochu se mi ulevilo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:25
- Nahlásit
nika00
HELED,dasty v tom byl 1x a sluší mu to
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 12:28
- Nahlásit
nika00
já jsem Piškotovi pořídila jěště na střídačku tohle, (jěště se mu úplně nezacelila díra po abscesu a nezarostlo vyholený bříško)...
http://www.cz-pes.cz/obrazek-12516-q-novy-model-
Ale úplně nejlepší by pro něj byl neoprénovej potápěčskej oblek. Včera dopol., když jsme se vraceli z prochajdy, přivolala jsem si ho, že ho připnu před přechodem na Patočkový na vodítko. Vzorně ke mně přiběhl a než jsem si ho stačila připnout, otočil se na obrtlíku a s ocasem ztaženým (věda, že bude průser) mazal zpátky do parku a skočil do potoka . Hned zas vylít a mazal ke mě s výrazem, jéééžiš, já vůbec nevím jak se to mohlo stát... ale už jsem tady a jsem velmi vzorný, hodný a poslušný pejsek... . Ten hajzlík přesně věděl, že když okamžitě přiběhne nedostane takovej sprdunk jako kdybych si pro něj došla... ... Naštěstí byl vycpanej dvěma vložkama, takže žádnej malér, ale než se mu to úplně zahojí musíme chodit někam, kde nejsou žádný potoky, rybníky, kaluže... ach jo
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 13:45
- Nahlásit
maixnerova
to je bozi...ale dat tomu mymu blbovi neco i na nohy tak me asi sezere
uz vcera byl pekne urazenej :d
no jinak ja bych se teda docela vydesila..on nakej ten fuj rybnik....moje hafinka je taky po operaci takze ma taky holy brisko...ale nez se ji vstrebali stehy tak sem ji dala normalne moje tricko a bylo...chodila na voditku
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 15:04 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
nika00
ono už to je přes měsíc, kdy byl na operaci. Stehy má vyndaný asi 3 neděle. Ta dutina po abscesu se uzavírá cca 2 měsíce a než se úplně uzavře bude nosit triko z prubanu a vložky.
Než mu vyndali stehy, tak jsem mu tu dutinu 2x denně proplachovala kanylou desinfekcí. Z vodítka jsem ho začala pouštět až když mi to schválili na veterině. Ovšem samozřejmě nedoporučili koupel ve studeným smradlavým bahýnku.... To je moje blbost, že jsem neodhadla, že je schopnej kvůli čvachtání riskovat i vejprask...
|