| Autor |
Zpráva |
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:37
- Nahlásit
velice hezke a podnetne
http://www.novinky.cz/clanek/127839-vanocnim-hitem -budou-prejeta-plysova-zvirata.html
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 09:07
- Nahlásit
Mipooo
teď na to koukám taky ... svět se v prdel obrací !!!
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 09:10
- Nahlásit
Kdyby aspoň přejetí poslanci, to by snad byla polehčující okolnost ... toho bych Amirkovi koupila místo hrošíka
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 09:10
- Nahlásit
Mipooo
Odzvonilo milym sklenenym ocickam...na rad prichadzaju ruzove strevecka
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 09:18
- Nahlásit
jak su tie bacily ako plysaci, tak to sa mi pacilo, aj ked to bolo trosku uchylne - HIV, alebo Slintacka ale toto je nieco fakt extra...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 09:45
- Nahlásit
hmm tak to se mi nelibi....mozna proto ze mi prejeli kocicku a ja ji bohuzel nasla
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 09:46
- Nahlásit
nika00
Kterou, tu bílou?
Nám přejeli kocoura, to samé v bleděmodrém...před měsícem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 09:52
- Nahlásit
Mipooo
KOupila jsem chlapovi rýmečku. Je z ní nadšený, má ji v posteli a žárlivě ji chrání před dětma a psama . Ale přejetýho psa teda nekoupím . Moje děti jsou naštěstí normální a chtějí roztomilé mazlivé plyšáčky a ne tohle.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 09:54
- Nahlásit
Mucholabka
nn tu bilou ne....ale tu pred ni....ona se totiz vubec nebala..vychovala sem ji jako psa....tu bilou sem nechala prirozene se radsi uz vseho bat...aby se osud neopakoval...
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:16
- Nahlásit
Jémináku... jdu si Ježíškovi napísat vo zajíčka Zmáčklíka
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 11:57
- Nahlásit
teda nemozem si pomoct nezareagovat, ale mne to pripada len zvrhle a nechutne, bleee
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:12
- Nahlásit
no to si snad někdo dělá kozy??!!
To je snad eště horší jak včera ty Japoncííííí
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:13
- Nahlásit
Amir
Tý jo, to je nápad!
Nabízíme plyšové hračky pro děti i dospělé (dospělý lépe ocení) autentické podoby českých politiků. Sériová výroba především, ale nebráníme se výrobě hračky na zakázku.
První série, která se objeví na trhu v řetězcích hypermarketů bude obsahovat:
*Topolánka na maděru přejetého kombajnem stávkujícího zemědělce (designéři chtěli zachovat část mozku pro lepší ukázku bohatství země, ale z tajně získaných lékařských zpráv bylo zjištěno, že tento orgán u živé předlohy absentuje)
* Paroubka po liposukci lízlého Pendolinem, které porušilo max. povolenou rychlost o pouhých 70 km/hod. (jelo totiž na svatbu) (ruka předsedy zůstala takřka zachována pro ukázku vkusného snubního prstenu)
* Bém po zavalení rozestavěným dílem národní knihovny (chapadlo chobotnice mu protlo pravé oko a vylezlo levým uchem, jinak je primátor jako živý)
Cena hraček měla být původně markentingovým oddělením vyčíslena na výši 1/3 nakradených aktiv konkrétním politikem, prodávat však plyšovou hračku za 5.000.000,- Kč a více by odporovalo dobrým mravům.
Cena tedy vystihuje lidskou hodnotu politika - odvoz zdarma.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:15
- Nahlásit
Garfield
heh, to mi pripomina tu hadanku, ze co vznikne, ked papeza prejde parny valec....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:16
- Nahlásit
Garfield
tak tohle mě dostalo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:21
- Nahlásit
Bela
Co vznikne? To neznám
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:29
- Nahlásit
Biluška
svaty obrazek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:31
- Nahlásit
Garfield
Bela
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:55
- Nahlásit
Bela
Jo tak, takže plakát papeže jo?
Garfield
Závazná objednávka : Pro Mášenka vezmu jednoho Topolánka ve Vánočním balení.
Pro ségru a švagra : Dva Bémy (aby se mezi sebou nehádali kdo má většího vola). Zabalit to klidně můžeš dohromady.
Pro rodiče : Tady by to asi chtělo něco, co jim připomene mladá léta. Takhle Gorbačova bys na skladě neměla?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:58 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
Biluška
ja ti neviem - Gorbacov je dost slabe kafe. lespi by bol Breznev, Husak alebo Jakes, pre obvzlast fajnsmekrov navrhujem Vasila Bilaka
|