| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 13:09
- Nahlásit
Zdravím všechny, nenašel by se tady někdo, komu by se hodila přepravka PetCargo500? Kupovala jsem ji asi pred dvouma rokama,ale "přepravovala" jen jednou, jinak stála doma a jednou za čas se v ní vychrněla Veverucha. Bohužel jsem mírně neodhadla velikost a taky vzhledem ke změně partnera a tak je mi ta přepravka na prd, kdyby se někomu hodila, tak se prosím ozvěte
Jinak samozřejmě zvažuju (docela vážně, pokud se fakt nikdo nenajde), že tu přepravku dám nějakýmu útulku, kde bude víc platná než mně tady.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 13:13
- Nahlásit
Eimy
Jak je velká? Potřebuji na psa 20-25 kg.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 13:15
- Nahlásit
Eimy
Aha, tak ta bude malá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 13:23
- Nahlásit
Eimy
Za kolik? U nás se uplatní jakákoliv velikost
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 13:30 - Změnil/a: jeje
- Nahlásit
Tak to si mala celkom skladného bývalého partnera:
50 cm x 70 cm x 49 cm (max. výška 49 cm)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 15:57
- Nahlásit
Biluška
No nevim Ted se da sehnat kolem 2500 tusim, tak min já vubec nemám představu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 15:59
- Nahlásit
Eimy
No tak se rozhodni a já pak zjistím u Mášenka jak hluboko máme do kapsy a podle toho ti řeknu jestli ji chci, nebo jestli ji máš nabízet dál
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 16:06
- Nahlásit
Biluška
Jako přítul mi říkal, že pod 2000 jit nemam, ALE já mám na to trochu jinej názor, páč já měla představu kolem 1500
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 20:50
- Nahlásit
Biluška
To sháníš na přepravu toho briarda? Nechci ti do toho kecat, ale ten se tam asi nevejde...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2007 08:03
- Nahlásit
rendik
Briard byl zamítnut jelikož je rvací . Dost na tom, že mi malé psice napadá ta setřice, nemusí to dělat ještě briard.
Jelikož mám osm psů a pouze dvě klece je to nedostatkové zboží . Každá přepravka u nás najde své využití.
Eimy
Mášenek je lakomej a říká, že jsme úplně chudí a že žádnou přepravku nepotřebuju
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2007 08:22
- Nahlásit
Kdyz ji neche Biluska tak o ni trosku vic zacinam uvazoat ja, myslite si ze se do ni vleze bigl? zatim je stene, ale az doroste tak v aute bude muset jezdit v kufru, tak by se mi prepravka aji sikla.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2007 10:57
- Nahlásit
Biluška
Chlapi no Já nevim, proč jsou všichni tak lakomí
Kniga
Já myslím, že úplně v pohodě, moje psice je zhruba stejně velká jak bíglící, takže si myslím, že na bígla je docela luxusně velká
takhle v tom psice chrněla, když jsme ji koupili jinak pro představu má psice 39 cm v kohoutku, podle měření na agi
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2007 15:33
- Nahlásit
tak doufam ze my budeme mensi mno ja prave furt resim jednu ze tri variant
1) Prenoska - mela by doma pelisek, krytej ze vsech stran, v pripaden nouze jako navsteva u rodicu bych ji tma mohla na cvhlku zavrit (Caki - pes rodicu- ji totiz nesnasi a sice zatim po ni vyslovene nevyjel,a le vzteka se cimdal tim vic) a kdyz by se jelo po pribuznejch tak by mela v cem jet pac nas jede v aute 5 lidi plus jeden mensi pes a Spoty v dospelosti preci en uz se mi na klin jen tak nevejde, takze jedine do kfru do prepravky... plastova je neznicitelna, ale zase kdyz jedu sama vlakem tak je na nic
2) Klec prostornejsi nez prenoska, ale zase ne tak skladna a nevim estli by se vlezla do kufru, teda asi vlezla, ale to uz by se tma nevlezlo nic jinyho, ale zase by ten pelisek mela vetsi a o vanocich bych nemela takove nervy z toho ze bych ji tam na noc zavrela ( zase u nasich pres dne si ji ohlidam, alev noci mams trach aby ji Caki neco neprovedl nebo ona mu, pripadnekdyby rozkousala otcova letadla tak me asi vydedi...) protoze je prostorneji
3) skladaci prenoska takovej ten stan - je vybornje kdyz s nic hci jezdit treba casem na agi nebo na coursing aatd. a navystavy, pac to slozim dam pres rameno a pohoda, bez problemu do vlaku ci autobusu, jenze zase hrozi ze to Spoty rozkouse...
tak furt este nevim...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2007 15:39
- Nahlásit
Kniga
Já myslim, že ta naše přepravka je lepší na trochu většího hafana, než je moje psice ona by přeci jen snesla o něco menší. Do auta by pro ni byla super, ale auto u nás v dohledné době nehrozí, takže se taky koukám po těch skládacích "stanech", protože jinak než vlakem jezdit zatím nebudem mít trošku větší pokoj, nechala bych ji doma jen jako pelíšek, ale s tím, jakej pokoj mám je to prostě nereálný, chtělo by to něco menšího, co by mi tu nezabralo tolik místa
Pokud chceš, můžeš se někdy na tu přepravku přijít kouknou (pochopila jsem, že seš taky z Brna), ale podle mě pro vás bude docela velká
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2007 15:45
- Nahlásit
Eimy to asi bude ja doufam, ze Spotynka bude mit min nz tech 39 ja doufam ze bude mit tka 35, jenze maminka i tatinek maj 37 a ona ma velky tlapky.. asi jo je to fakt hodne velky, kdyztak zkus to aukro.cz tam se dja vydrzait a treba to prehoupne i tech 2000 a pritul bude mit radost ja si stejne furt nejsem jista co chci a je fakt ze ted je jeste hodne mala a mela stan (takvoej detskej) a ten pac ji byl velkej pouzivala aji jako zachod coz bylo namrtvicu...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2007 16:26
- Nahlásit
Kniga
No já se vcera bavila s kamosem a ten mi rekl, ze kdyz budu potrebovat, muzu si ji hodit k sobe do garaze a v pripade potreby si ji kdykoliv zase vzit Takže to vyřeším asi tak, třeba se jednou bude hodit
|