| Autor |
Zpráva |
Ilky
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:49
- Nahlásit
Ahoj, včera jsem pesanovi pořídila výstavní klec s tím, že by ji mohl mít i doma jako pelíšek, spousta psů z okolí to tak má a vypadají spokojeni. Tak jsem ji s nadšením přinesla domů, vystlala jeho dekou, dala do ní hračky, pamlsky, kostičky, ale to trdlo se tam bojí jít. pr nějaký palsek to riskne, ale jen na přední tplaky, vezme si ho a upaluje pryč. Myslíte, že bude možné ho naučit mít klícku jako pelíšek? Na výstavách ho tam nechci trápit nedobrovolně Jak mám postupovat při navykání? Předem moc děkuji za rady. Je to celkem drahá záležitost, takže bych byla nerada, kdyby mi klícka ležela složená na půdě.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:52
- Nahlásit
Ilky
postupne, zacala jsi pamlskem, tak pokracuj dal. nechavej klec furt otevrenou, pokud se do ni vejdes i ty, tak si tam obcas vlez, dej tam psovi treba misku s granulema, at se tam musi chvili zdrzet. klec furt otevrena, hodne chvalit .... vsak on si zvykne ...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:56
- Nahlásit
Ilky
Dávej do klece svý nošený tričko, ponožky, ručník načichlej v pejskovým oblíbeným pelíšku...
|
Ilky
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 10:07
- Nahlásit
aren
Tohle určitě udělám, ono to dovně "voní" novotou, takže se mu to možná nezdá...
S pamlskama a žrádlem budu pokračovat, on je žravej až moc, takže snad to taky pomůže.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:08
- Nahlásit
Ilky
chce to čas, moje labutka měla přepravku v obýváku dlouho jen tak otevřenou a v ní měla svůj pelíšek. Sem tam jsem jí tam hodila nějakou mnamku. Sama pak přišla na to, že tam má klídek a je tam v bezpečí a klidu. Chce to čas, není to na pár dní.
|