| Autor |
Zpráva |
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 15:11
- Nahlásit
Prej největší na světě Tohle mi přišlo na mail :
Hercules.....byl nedávno zapsán do Guinessovy knihy rekordů jakožto největší pes světa. Hercules je anglický mastif, jehož obvod krku činí 97 a jeho váha 128kg! S čelistmi "o velikosti softballového míče" (podle časopisu Boston Herald) je toto tříleté monstrum o mnoho větší a těžší, a výrazně přesahuje váhový limit tohoto plemena - 91kg. Majitel Hercula, pan Flynn, říká, že Herculova váha je přirozená a není způsobena žádným bizarním způsobem krmení: "Dávám mu běžné krmivo a on prostě roste..." Prostě pokojovej pes !
Super ne? jsem se s váma o to musela podělit, pokud ovšem nejsem sto let za opicema a všichni už to víte
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 15:16
- Nahlásit
Shelticka
Mám psi moc ráda, ale než todlecto to už radši toho koňa
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 15:16
- Nahlásit
Shelticka
Už to vím docela dlouho......a v Maximu prej psali že je to zfalšovaný či co
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 15:33
- Nahlásit
Anlie
no to jsem si taky říkala, že to nemůže být pravda
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 15:33
- Nahlásit
no tý jo...se mi tomu ani nechce věřit
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 16:21
- Nahlásit
tyyy jo a ten ponik nalevo je taky nejakej prerostlej
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 16:22
- Nahlásit
Shelticka
to tady litalo kolem uz 3 roky spatky - jednalo se o HOAX - podivejte se do knihy rekordu, kde nic, tu nic URL
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 21:02
- Nahlásit
Ne ne a ještě jednou ne ! Ta fotka není o velkém psu ale o dvou malých lidech a jednom malém koníkovi ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:15
- Nahlásit
Přítul prohlásil, že s takovým psem by mě klidně pouštěl samotnou venčit i v noci
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:45
- Nahlásit
Eimy
Ja prehlasujem, ze takeho by som sa asi sama vencit neodvazila...
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 15:06
- Nahlásit
Shelticka
Tak to jje bomba....... potkat ho na ulici, asi zdrhám.... Ale zvláštní, jak je ten kůň vedleněj krásně štíhlý........ Hele, představte si, že vám tohle vleze do postele..
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 20:40
- Nahlásit
Fakt pěkná fotka... Na jednu stranu věřím tomu, že to asi bude nějaká montáž, ale zase když se na tu fotku podíváte, vypadá dost věrohodně, i ty stíny psa, lidí, koně... To musel vytvořit fakt profík.
Silwuska
Co venčit, ale živit!!
|