Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Třebechovice
Autor Zpráva
palma1
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 12:57
- Nahlásit

Ahojda - jen dotaz, je tady někdo z Třebek nebo okolí?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:00
- Nahlásit

palma1
to sice nejsem, ale v sobotu budu v Tynisti. bohuzel program mam uz domluven .... takze vlastne to pisu jen tak ....

palma1
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:04
- Nahlásit

Jirikovo
no na sobotu taky něco máme...

já jen sonduju, jestli jsem odtud jenom já, nebo ještě někdo. hodil by se nám totiž někdo na občasné společné venčení (aby Lady poznala taky nějakýho jinýho psa...)

Candy
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:18
- Nahlásit

palma1
Já jsem z HK a mám havanského bišonka a křížence střední velikosti. Jakého pejska máš ty?

palma1
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:22
- Nahlásit

bíglíka - 4 měs.
kampak chodíte na procházky???

Candy
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:47
- Nahlásit

palma1
hodně chodíme do parku na Slezským, naproti TJ SLavia a podél Orlice.

palma1
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:53
- Nahlásit

tak bysme si někdy mohli dát spicha, jestli nemáš nic proti uvidím, jak mi to bude vycházet v práci a ozvala bych se...

Candy
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 15:27
- Nahlásit

palma1
jo klidně, aspoň si Candy taky pohraje s jiným pejskem
Můžeš kouknout na naše stránky www.havanacek.websnadno.cz, tam mám i na sebe kontakty

palma1
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 15:32
- Nahlásit

stránky jsou super... a pejsci taky jen škoda, že Candy po setkání s Lady asi nebude tak krásně bílej a mechovej ale budu se snažit, aby počasí bylo co možná nejlepší, aby si to oba užili já zatím stránky nemám, ale tel.: na mě je 603 892 150

Candy
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2007 15:48
- Nahlásit

palma1
tak jsem si tě uložila do tel. Ale neboj se Candy není takovej plyšovej pejsek, venku řádí jak ďas, rád běhá za Ketynou a to jsou mety a rád si s cizími pejsky hraje, obvzlášť když je to fenka

palma1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 07:30
- Nahlásit

Candy
tak to bude nadšenej - a naše Lady taky už teď se moc těšíme a brzo se ozveme...

Candy
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:35
- Nahlásit

palma1
tak fajn

palma1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:27
- Nahlásit

jé... téď jsem koukala na diskuzi o cvičáku v HK... posílala jsem tam dotaz koncem minulého měsíce... už jsme se tam potkaly (na diskuzi)... ještě se zeptám - v kolik tak chodíte ven? já abych kalkulovala o kolik musím jít dřív z práce... (jezdím totiž až do Vamberka)

Tami
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:23
- Nahlásit

Candy
tak si dám sťuka s vámi až budete dohodnuté - potřebuji někoho malého k venčení - bydlím na Slezském, chodím ke Slavii k Orlici a do polí za Intersparem.
Mám trpasličí drsnosrstou jezevčičku, jdu se podívat na tvé stránky jak tví divoši vypadají.

Candy
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:40
- Nahlásit

palma1
No jo, já vím. A vlastně jsem ti i odpověděla na diskusi "Cvičák v HK". Psala jsem ti toto:

to je různý, protože já pracuji na směny. Třeba tento týden mám do 16:30 a pak chodím se psema ven. Příští týden mám od 11 - 19 hod. Ale ten další budu končit brzo, asi tak ve 14 hod a pak už budu doma. Tak dej vědět jak by se ti to hodilo. Můžeš napsat třeba i na mail: mechovaci@post.cz

Candy
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:47
- Nahlásit

Tami
tak to je možný, že jsme se tam už někdy potkali Já chodím hned se dvouma, s černou fenkou křížence a se světlým havanským bišonkem.
Tak to budem správná parta

palma1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 21:07
- Nahlásit

no já jezdím domů většinou kolem čtvrté, ale teď už je docela brzo šero, tak bych to někdy zkusila přijet dřív. každopádně vyzjistím, jak by to šlo a třeba bysme se dohodly na příští týden. už teď se obě těšíme - to bude pěkná mela

Candy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 09:39
- Nahlásit

palma1
Teď jsem četla tvůj příspěvěk na Cvičák v HK, píšeš, že bude zrovna nábor nováčků. Možná se rozhodnu a půjdu tak s tebou. Potřebovali bysme tu základní poslušnost dopilovat

palma1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 09:56
- Nahlásit

Candy
a my vytvořit - nováčci by se měli přibírat 02/12... jen nám budou dělat potíže ty pátky... na čtvrtou do HK to budu asi blbě stíhat

palma1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:01
- Nahlásit

poslušnost potřebuje Lady jako sůl. poslouchá, jenom když se jí chce.
a včera jsem jí chtěla něco vzít (už nevím, co to bylo) a pěkně na mě zavrčela - nebylo to takový jako při hře... tohle se tam sice asi neřeší, ale třeba mi poradí nějaký fígl, jak na ni tak nejprve dostala vynadáno z očí do očí, ale nějak to nepomohlo... takže když to udělala podruhý, tak dostala na zadek papučí... nerada to dělám, ale tohle fakt nejde - někdy mám pocit, že se začíná předčasně dostávat do puberty...

Candy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:47
- Nahlásit

palma1
u mě bude problém chodit pravidelně, protože nemám pravidelnou pracovní dobu . No uvidím, ještě to rozmyslím.
Jinak Candy taky není v poslušnosti přeborník, ale má takovou povahu, že mě to nenutí ho nějak cepovat.

S tím vrčením to je blbý, ale je ještě štěně, to se dá určitě odnaučit. Na tom cvičáku ti určitě poradí

palma1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:48
- Nahlásit

určitě jo , musíme to nějak zvládnout a utnout v začátku.
taky bych chtěla klidnýho pejska, ale s bíglem se to dalo trošku čekat, jenže nás majitelka ujišťovala, že Lady je ze všech nejklidnější a hlavně je to fenka... hahaha - klidná byla, to je fakt - prvních pár dní určitě. měla jsem strach, že se jí bude stýskat, ale vůbec... a od tý doby se to snaží vzít všechno do svých pacek. táta má taky štěndu - 9 měsíční fenečku všeho se vším... Beruška je zlatíčko - naprosto bezproblémová. na naši Lady povídal, že takovýho draka ještě neviděl

ale my to všechno zvládnem - jen potřebujeme trošku poradit a dát do těla

Candy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 14:00
- Nahlásit

Tak snad se jí Candy nezalekne...

Néééé dělám si legraci už se těšíme.

palma1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 21:07
- Nahlásit

no určitě ne já ji načinčám, aby se mu líbila a aby první dojem překryl ten druhej

palma1
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 00:34
- Nahlásit

ahojda, jen se zeptám - vím, že příští týden máš dlouhou pracovní dobu, ale přeci jen... platí to i pro víkend? vypadá to, že bysme mohli příští týden v sobotu odpolko.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání