| Autor |
Zpráva |
bea
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 15:50
- Nahlásit
Tak jsem chtěla napsat Mel kvůli masu, otevřela jsem počítač a tam tahle příšernost. Řvu jako malej harant, je to nanic, já vím.Copak se s těmi zrůdami fakt nedá něco dělat? Měla bych chuť obnovit Ku Klux Klan a asi je ne vraždit, ale mlátit do krve a mlátit a mlátit.... policie to bdue šetřit, dkyž hodně, dotane chlap podmínku a nic...a může znova.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 15:55
- Nahlásit
no a to já původně neviděla zprávy na nově a jukla jsem na jedny stránky, na slovensku zase kluk ubil psa a nahrál se na mobil, hnus
|
bea
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 15:58
- Nahlásit
AOZ
No vidíš, že by ten Ku Klux Klan nebyl od věci - ani na Slovensku
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:23
- Nahlásit
jsem čekala, kdo to sem zas dá, už je to tu někde jednou...
jen nechápu ten Ku Klux Klan. To byla organizace, která vznikla jako nástroj teroru proti nově osvobozeným otrokům v Americe po válce mezi Severem a Jihem. (teď zas dělám chytrou, protože jsme se to nedávno učili v anglické konverzaci )
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:26
- Nahlásit
shelticka no tak hafnaf klan .-))
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:46
- Nahlásit
Nevím, jestli fakt na Nově nedávaj mládeži tip, jak se zabavit...
|
bea
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:50
- Nahlásit
Shelticka
Proto, že nečekal na žádné soudy a jednal. Ale máš pravdu, jako přirovnání to není nejlepší. prostě založit něco, kdo by tahle zrůdy trestalo.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 18:41
- Nahlásit
Shelticka
No, Ku Klux Klan je známý tím, že "trestal" dost tvrdě. Podobně, jako ti lidi ty pejsky.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 19:12
- Nahlásit
V Chebu je dalsi takova fena, majitelka ji vyhodila z okna, pes tam lezel velmi dlouho, mnoho hodin, nesposkytla mu pomoc, je to stendo, na tuto zenu bylo podano trestni oznameni, fena je na utulku v leceni, navic je utulek preplnen
http://www.utulek-cheb.estranky.cz/
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 19:16
- Nahlásit
a dalsi fenuli z Bouchalky byla amputovana tlapka v rameni, mela rozdrceny kloub, na fotce ma jeste vsechny 4 - Cindy http://www.connection.wz.cz/psi.html
|
karel berger
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 19:20
- Nahlásit
Nevím, jestli fakt na Nově nedávaj mládeži tip, jak se zabavit...
bullvnouzi
návod si dáváme navzájem svým pokrytectvím a celkově tím, jak žijeme, jaké hodnoty uznáváme a jací jsme ....a pak to hodíme na Novu )))) vždyť ta se jen snaží vydělat na stádu hovad ...no tak mu asi nebude ukazovat sovětský psychologický filmy, bo by asi moc velký koláčky nenapekla ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:19
- Nahlásit
bullvnouzi
Nevím, jestli fakt na Nově nedávaj mládeži tip
Tak v tomhe s tebou rozhodně nesouhlasím!Pokud to dítě,posléze dospělý člověk,dostal slušný základ do života,žádná reportáž na Nově pro něj nemůže být návodem!
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:28
- Nahlásit
já si taky myslím, že ti "lidi" musí být nějak vadní, poškození
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:59
- Nahlásit
jablunka
Já osobně nemyslím, že by ten tip dostal normální člověk... Myslím právě ty hajzlíky, víš...
|
karel berger
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:37
- Nahlásit
AOZ
já si taky myslím, že ti "lidi" musí být nějak vadní, poškození
)) to právě ne....většina je takovejch, takže poškozenost je právě takovej nebýt
a většina toho minima, kteří takoví nejsou, jsou aspon pokrytečtí )
a máme vymalováno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 08:44
- Nahlásit
bullvnouzi
Ti hajzlíci žádné tipy nepotřebují,obávám se že takoví si vystačí sami!
|