| Autor |
Zpráva |
Ariška
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 09:55
- Nahlásit
Ahojky,
zajímalo by mě, jaké je nebezpečí nechávat celý den na zahradě roztomilou malou fenečku. Budeme se stěhovat na vesnici, celý den jsme v práci. Barák je umístěn tak, že z jedné strany je les a z druhé strany jsou sousedé, se kterými (zatím) moc nemluvíme. Fenka by měla samozřejmě celodenní přístup do baráku. Jde mi o to, zda se psi kradou, zda je to obvyklý jev
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 10:00
- Nahlásit
Ariška
Jde mi o to, zda se psi kradou, zda je to obvyklý jev
bohuzel ne.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 10:09
- Nahlásit
argosek
bohuzel ne.
Ariška
Já bych to neriskovala.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 10:11
- Nahlásit
Ariška
Pokud máte v okolí spoluobčany tmavší pleti,nebo jako my,ukrajinskou ubytovnu,dávala bych si pořádnýho bacha!Bohužel to tak funguje! A ještě pokud máte módní plemeno,které se dá dobře prodat!Já si na zahradě můžu dovolit nechat psy,pokud tam je nejstarší čuba,to vím,že si sem nikdo netroufne vlézt,ale jinak bych si to netroufla!
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 10:16
- Nahlásit
Ariška
bohuzial, aj take sa stava. nasmu susedovi na chalupe niekto z dvora ukradol sucku NO.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 10:36
- Nahlásit
Ariška
V našem okolí teď nedávno ukradli ze zahrady 4měsíčního NO, a to tam prý byl sám jen chvilku.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 10:39
- Nahlásit
tak to mam asi fakt osklivy psy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 11:19
- Nahlásit
U nás je hodně rozšířená varianta, že si pejska ze zahrady "půjčí" děti. Pumičku si teda nikdo půjčovat nechce, ale pár lidem z okolí se to stalo . Taky se stává, že nějakého "chudáčka, který je sám na zahradě, je mu smutno a k jídlu má jenom ty granule, ubožáček maličký" zachrání nějaká hodná důchodkyně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 11:30
- Nahlásit
Ariška
No a není ani moc neobvyklé,že pejska nějaký dobrák z nejrůznějších důvodů otráví...já bych se teda bála ho tam nechat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 15:43
- Nahlásit
Teda nevím kde žijete, bydlím na vesnici celý život a v životě jsem neslyšela o někom, komu by ukradli ze zahrady psa. To spíš, že vykradli baráky, kde nebyl pes.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 16:01
- Nahlásit
Maya
asi mas take osklive psy
ale neboj - dneska jsem uplnou nahodou prisel na jiny zpusob. po navratu z prochazky jsem zapomnel zavrit branku a kdyz jsem se po obede sel podivat na zahradu, zjistil jsem, ze mi zustali jen dva.
nez jsem ovsem stacil zavolat utulek, ze nam tady pobihaji potulni psi, vratili se. tak snad priste.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:03
- Nahlásit
argosek
Asi. A jelikož se neztrácejí ani psi jiných, tak zřejmě budou všichni psi oškliví, takže se nikdo krádeže bát nemusí.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:08
- Nahlásit
Maya
aj s osklivym psom moze byt clovek slavny
http://www.iabc.cz/scripts/detail.php?id=9614
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:40
- Nahlásit
Maya
no nekteri psi se ztraceji. to jsou ti hezci. he! a pak ze se vyplati byt hezkej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 19:42
- Nahlásit
argosek
Jo jo, krása není všechno. Třeba inteligentní pes se ukrást nenechá.
Bych chtěla vidět toho, kdo by se k mému psovi přiblížil víc jak na dva metry, když není nikdo doma. To by nedokázal ani superman.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 09:12
- Nahlásit
U nás se psi taky neztrácejí a to tu máme poměrně hodně cikánů a spoustu bezdomovců.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 09:25
- Nahlásit
Maya
Třeba inteligentní pes se ukrást nenechá.
zalezi na tom od kohu a kym..inteligentni pes si to umi spocitat
brut
tak to u nas zase nemame zadne romy ani bezdomovce - ztratili se. a psi zustali. to jsou paradoxy
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 22:45
- Nahlásit
Kdyby jenom kradou
http://zpravy.idnes.cz/policie-vzdala-patrani-po-b rutalnim-vrahovi-psa-ftr-/krimi.asp?c=A071127_1012 34_krimi_itu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 22:55
- Nahlásit
aren
děs, běs
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 12:02
- Nahlásit
aren
me kdysi na psa hodili pres plot cihlu a udelali mu docela velkou ranu mezi lopatkama - mel tam asi tak 30cm krvavou ranu
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 12:07
- Nahlásit
nika00
Ja som pocula o pripade u nas na Slovensku, jak chlapici vlciaka "ulovili" a zjedli na mieste cinu... priamo na zahradke...a susedia si mysleli ze tam opekaju...a oni boli na nejakej oslave...skoda ze tu neny blvajuci smajlo...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 12:10
- Nahlásit
Silwuska
tak z tohodle je mi fakt nanic
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 12:27
- Nahlásit
já jsem zrovna dnes nasla na dvore hromadku strepu....a bojím se že ten můj blbeček by to byl schopnej sežrat....já tam ale Ariho dokud se nevrátím ze školy musím nechávat
za plotem je park, kam chodi dost pochybny lidi a skolka-kazdé dopoledne na plot nalezou hnusní malí haranti, kteří po psovi hází šišky a já nevím co všechno...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 12:29
- Nahlásit
Johule
skolka-kazdé dopoledne na plot nalezou hnusní malí haranti, kteří po psovi hází šišky a já nevím co všechno...
a nedá se promluvit s učitelkou? Naše babča takhle nemá ráda cikáňata určitého věku a velikosti
|
kulich
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 14:06
- Nahlásit
U nás se psi nekradou. Nám psi přibývají. Každou chvíli příjde nějaký přes plot nebo je u plotu uvázán.........asi si lidi myslej, že když máme dost vlastních, nepoznáme že nějakej přibyl
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 14:30
- Nahlásit
brut
no chci to co nejdřív zkusit, ale jsou dva problémy-školka tam chodí ve chvíli kdy já sama jsem ve škole a za druhé, většinou neznám blbější ženský než jsou ty učitelky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:41
- Nahlásit
Ariška
prijde na to, jak kde, nekde ano a hodne, napriklad pokud je to v pohranici, kde pracuje gang, ktery psy prodava nebo bydlis vedle nejakych psozroutu, nebo je fena opravdu lakava, muze se stat, zacatkem roku dokonce vystrihali zlodeji plot kvuli kradezi dvou malamutu
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:57
- Nahlásit
Biluška
Pumičku si teda nikdo půjčovat nechce,
a to se divim čéče
|